Burnout Paradise-The Ultimate Box pitanje

poruka: 15
|
čitano: 5.831
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

zanima me jel mogu save file (C:\Documents and Settings\(User Name)\Local Settings\Application Data\Criterion Games\Burnout Paradise\Save)spremiti na desktop,reinstallirati igru i onda taj save file stavit opet u(C:\Documents and Settings\(User Name)\Local Settings\Application Data\Criterion Games\Burnout Paradise\Save)...pa da mi bude spremljeno di sam stao....pitam jer sam skinuo update...i sad kad pokrenem igru pita me registration code a ja ga nemam...a neda mi se ispocetka igricu prelazit -.-.....

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Burnout Paradise-The Ultimate Box pitanje
Ezio88 kaže...

zanima me jel mogu save file (C:\Documents and Settings\(User Name)\Local Settings\Application Data\Criterion Games\Burnout Paradise\Save)spremiti na desktop,reinstallirati igru i onda taj save file stavit opet u(C:\Documents and Settings\(User Name)\Local Settings\Application Data\Criterion Games\Burnout Paradise\Save)...pa da mi bude spremljeno di sam stao....pitam jer sam skinuo update...i sad kad pokrenem igru pita me registration code a ja ga nemam...a neda mi se ispocetka igricu prelazit -.-.....

da, ali da igra bude instalirana tamo gdje je bila i zadnji put...

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
16 godina
neaktivan

fala na odgovoru

0 0 hvala 0
16 godina
Ezio88 kaže...

fala na odgovoru

tako je, trebaš u igri napraviti neki bezazleni save, i onda ti igra sama kreira save folder i onda sve zamijeni

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
16 godina
neaktivan

znaci samo onaj folder Save  stavim na desktop pa reinstalliram i zamjenim sa tim drugim ili da stavi i ovaj GameData,ShaderCache i ove ostale fileove sta su tamo

0 0 hvala 0
16 godina
Ezio88 kaže...

znaci samo onaj folder Save  stavim na desktop pa reinstalliram i zamjenim sa tim drugim ili da stavi i ovaj GameData,ShaderCache i ove ostale fileove sta su tamo

ništa, trebat će ti samo save folder za savegame, reinstalirani windowsi- install igru, predji koju trku da se napravi save, i onda zamijeni s tim save-om

16 godina
neaktivan

uspjelo je hvala puno

0 0 hvala 0
16 godina
Ezio88 kaže...

fala na odgovoru

Ezio88 kaže...

uspjelo je hvala puno

to se klikne na gumb hvala Nevinašce

16 godina
neaktivan
moze pitanjce
18 godina
neaktivan

može... :)

17 godina

Imam i ja jedno pitanje za vozače.Kako se izvede power parking?

Ostalo sam skoro sve odvozio.

0 0 hvala 0
17 godina

a jel mi moze netko reci gdje se nalazi save game od burnouta u win 7???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

kako igrati offline bp.na online mi neda, a ine želim

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja neznam gdje uopce je burnout paradise save nemogu ga naci jel mi možda može netko pomoci

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Burnout Paradise-The Ultimate Box pitanje

kada pokrenes igru stisni Backspace i onda ce biti neke slicice i onda opet backspace i onda start burnout :D

evo jos moje pitanje : kako naci savegame od burnout trazim ali nemogu nac ?

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2011 9:21 (pitanjaodgovori).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice