zanima me jel mogu save file (C:\Documents and Settings\(User Name)\Local Settings\Application Data\Criterion Games\Burnout Paradise\Save)spremiti na desktop,reinstallirati igru i onda taj save file stavit opet u(C:\Documents and Settings\(User Name)\Local Settings\Application Data\Criterion Games\Burnout Paradise\Save)...pa da mi bude spremljeno di sam stao....pitam jer sam skinuo update...i sad kad pokrenem igru pita me registration code a ja ga nemam...a neda mi se ispocetka igricu prelazit -.-.....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
zanima me jel mogu save file (C:\Documents and Settings\(User Name)\Local Settings\Application Data\Criterion Games\Burnout Paradise\Save)spremiti na desktop,reinstallirati igru i onda taj save file stavit opet u(C:\Documents and Settings\(User Name)\Local Settings\Application Data\Criterion Games\Burnout Paradise\Save)...pa da mi bude spremljeno di sam stao....pitam jer sam skinuo update...i sad kad pokrenem igru pita me registration code a ja ga nemam...a neda mi se ispocetka igricu prelazit -.-.....
da, ali da igra bude instalirana tamo gdje je bila i zadnji put...
fala na odgovoru
fala na odgovoru
tako je, trebaš u igri napraviti neki bezazleni save, i onda ti igra sama kreira save folder i onda sve zamijeni
znaci samo onaj folder Save stavim na desktop pa reinstalliram i zamjenim sa tim drugim ili da stavi i ovaj GameData,ShaderCache i ove ostale fileove sta su tamo
znaci samo onaj folder Save stavim na desktop pa reinstalliram i zamjenim sa tim drugim ili da stavi i ovaj GameData,ShaderCache i ove ostale fileove sta su tamo
ništa, trebat će ti samo save folder za savegame, reinstalirani windowsi- install igru, predji koju trku da se napravi save, i onda zamijeni s tim save-om
uspjelo je hvala puno
fala na odgovoru
uspjelo je hvala puno
to se klikne na gumb hvala 
može... :)
Imam i ja jedno pitanje za vozače.Kako se izvede power parking?
Ostalo sam skoro sve odvozio.
a jel mi moze netko reci gdje se nalazi save game od burnouta u win 7???
kako igrati offline bp.na online mi neda, a ine želim
ja neznam gdje uopce je burnout paradise save nemogu ga naci jel mi možda može netko pomoci
kada pokrenes igru stisni Backspace i onda ce biti neke slicice i onda opet backspace i onda start burnout :D
evo jos moje pitanje : kako naci savegame od burnout trazim ali nemogu nac ?