Besplatna MP igra (ali ne CoD ili LoL)?

poruka: 6
|
čitano: 2.621
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Preporuka

Jel neko zna nekakvu MP igricu koju mogu igrati free a da a je dobra  i nije neki CoD ili LoL,jer te igre mi vec idu na živce ali ono fakat.I preporucite neke servere na kojima bi mogo igrat!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Preporuka
KokiDaKilla kaže...

Jel neko zna nekakvu MP igricu koju mogu igrati free a da a je dobra  i nije neki CoD ili LoL,jer te igre mi vec idu na živce ali ono fakat.I preporucite neke servere na kojima bi mogo igrat!

Kakav bi ti žanr, FPS ili?

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
15 godina
neaktivan
thuglife kaže...
KokiDaKilla kaže...

FPS,nesto da je društveno prihvatljivo i zanimljivo,a može i ostalo samo da je jednostavno,online i ima puno igrača!

15 godina
neaktivan
KokiDaKilla kaže...
thuglife kaže...
KokiDaKilla kaže...

FPS,nesto da je društveno prihvatljivo i zanimljivo,a može i ostalo samo da je jednostavno,online i ima puno igrača!

http://www.bug.hr/forum/topic/igre-opcenito/preporuka-igara-vase-racunalo/63366.aspx

Kruger
14 godina
neaktivan
KokiDaKilla kaže...

Na ovom linku imaš hrpu besplatne mo fps-ova. S druge strane, ako želiš nekakav tps pokušaj sa: Gunz: The Duel.

Također ti preporučam, ako želiš nešto sasvim neuobičajeno da probašDrift City koji je ustvari nekakav mmo racer game.

Zanimljivih i originalnih igara ima jednostavno previše da bi ti ih sve nabrajao, ali ako želiš još neku uz ove navedene samo javi!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice