Jel neko zna nekakvu MP igricu koju mogu igrati free a da a je dobra i nije neki CoD ili LoL,jer te igre mi vec idu na živce ali ono fakat.I preporucite neke servere na kojima bi mogo igrat!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel neko zna nekakvu MP igricu koju mogu igrati free a da a je dobra i nije neki CoD ili LoL,jer te igre mi vec idu na živce ali ono fakat.I preporucite neke servere na kojima bi mogo igrat!
Kakav bi ti žanr, FPS ili?
FPS,nesto da je društveno prihvatljivo i zanimljivo,a može i ostalo samo da je jednostavno,online i ima puno igrača!
FPS,nesto da je društveno prihvatljivo i zanimljivo,a može i ostalo samo da je jednostavno,online i ima puno igrača!
http://www.bug.hr/forum/topic/igre-opcenito/preporuka-igara-vase-racunalo/63366.aspx
Na ovom linku imaš hrpu besplatne mo fps-ova. S druge strane, ako želiš nekakav tps pokušaj sa: Gunz: The Duel.
Također ti preporučam, ako želiš nešto sasvim neuobičajeno da probašDrift City koji je ustvari nekakav mmo racer game.
Zanimljivih i originalnih igara ima jednostavno previše da bi ti ih sve nabrajao, ali ako želiš još neku uz ove navedene samo javi!