Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.212.116
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Battlefield: Bad Company 2
Cruces kaže...

Iskreno mene battlefiled bad company 2 i nije previše oduševio,zaigrao sam ga,prešao i odmah izbrisao,baš da vidim što je toliko dobro u tome.Ali ima puno boljih igrica ovog ćanra od BFBC2

Pa mi igramo multiplayer, ne sp.

Multiplayer je ono što je dobro.

15 godina
neaktivan
Cruces kaže...

Iskreno mene battlefiled bad company 2 i nije previše oduševio,zaigrao sam ga,prešao i odmah izbrisao,baš da vidim što je toliko dobro u tome.Ali ima puno boljih igrica ovog ćanra od BFBC2

Ko bi uzeo BFBC 2 samo radi SP 99% nebi uzeli

15 godina
neaktivan
Cruces kaže...

lol.. imam original i nisam uopce odigrao sp.. ne vidim cemu to? i zbilja mislim da ti nemozes sudit o ovoj igri a da nisi posteno potego multiplayer.. tako da sorkac ali nemas ti pojma sta je bfbc2..

koje su btw te "puno bolje igrice ovog ćanra" od ove?

16 godina
Cruces kaže...

sigurno si imao orginal jelda,jelda,jelda

Osmijeh

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean6/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan

'bem mu miša , a to ima i singleplayer !?!?

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.10.2010 21:17 (Conrad).
15 godina
neaktivan
gigi_cro kaže...
Cruces kaže...

lol.. imam original i nisam uopce odigrao sp.. ne vidim cemu to? i zbilja mislim da ti nemozes sudit o ovoj igri a da nisi posteno potego multiplayer.. tako da sorkac ali nemas ti pojma sta je bfbc2..

Krivo sam se izrazio Žanra,npr.meni je bolji cod 6.

15 godina
neaktivan

O ukusima se ne raspravlja ali meni cod6 nije ni slika BC2. Razvikanija ali ne i bolja

*NOB*.MRCINE
17 godina
neaktivan
Cruces kaže...
gigi_cro kaže...
Cruces kaže...

Kad kupiš igru i skupiš bar 15 sati igre u MPu onda dođi ovdje komentirat jer trenutno nema ne temelju čega.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
15 godina
neaktivan

Kako ti možeš biti siguran da ja nisam igrao MP od cod 6 i BFBC2,igrao sam obadvije i cod6 mi je mnogo puta bolji.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cruces kaže...

Kako ti možeš biti siguran da ja nisam igrao MP od cod 6 i BFBC2,igrao sam obadvije i cod6 mi je mnogo puta bolji.

Cruces kaže...

Aha znači MP se može preći. Vidi to nisam znao. Kak izgleda zadnji boss fight? S kojom klasom ga je najakše pobjediti?

Ak je tako ja ću isto izbrisati BC2 odmah kad pređem MP. Mislim nema smisla danlje igrati...

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
15 godina
neaktivan

Ne,krivo ime shvatio,to nisam napisao,oprosti nisi me ni mogao skužiti,instalirao sam igricu,igrao MP,neko vrijeme(ne sjećam se koliko sam dugo igrao),onda mi je bio dosadio i prešao sam SP i izbrisao,to je kompletna definicija ovog podcrtanog što sam napisao.

15 godina
neaktivan
Cruces kaže...

Ne,krivo ime shvatio,to nisam napisao,oprosti nisi me ni mogao skužiti,instalirao sam igricu,igrao MP,neko vrijeme(ne sjećam se koliko sam dugo igrao),onda mi je bio dosadio i prešao sam SP i izbrisao,to je kompletna definicija ovog podcrtanog što sam napisao.

nitko tko je kupio original BC2 nije ga obrisao

BC2 nick: maxsisac_CRO Traileri:www.crotrailers.co.cc
15 godina
Cruces kaže...

Ocito da je to bio rage quit. Garant su te izresetali ko ..neznam sta :D

16 godina

Šta je sa new cbc serverom,nema ga?

Ovce moje mirujte u toru eto mene stižem na motoru
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jel ima koji hr ser
16 godina
neaktivan
maxsisac_cro kaže...
Cruces kaže...

nitko tko je kupio original BC2 nije ga obrisao

Ja jesam, digao mi je zivce posto mi je to slaba tocka.

Kill a man, one is a murderer; Kill a milion, a conqueror; Kill them all, a God.- Jean Rostand(1894-1977)
15 godina
neaktivan
Cruces kaže...
gigi_cro kaže...
Cruces kaže...

krivo si se izrazio i glede mnozine cini mi se.. jos sta osim cod6 ili?

i btw ja sam onako poprilican fan oba serijala.. s time da sam zadnjih par godina intenzivno igrao cod-ove.. i cod4 mi je mozda i najdrazi fps ikad..

ali zbilja bc2 je svjetlosnu godinu superiornija igra u odnosu na cod6.. ja volim fps-ove di se mozes raspamecivati.. dakle srđat bez mozga i samo pucat okolo.. za to je cod rodjen.. stvar je u tome sto ako zelis battlefield ti moze pruziti isto to.. samo sto ti uz to moze pruziti jos puno vise toga.. dobijes i igru gdje mozes koristiti i mozak ako te volja i igru koja je toliko slojevita da je ko da spaja vise igara u jednoj..

ja sam tu jos malo pa 30 lvl i do jucer nisam uopce probao voziti helic.. i jucer sam jedno 5 sati potego malo da vidim kako je to.. e pa to je ko da sam novu igricu poceo igrat..

u cod-u toga nema..

jos nesto cod6 je nacrtan ko crtic neki i jednostavno je prelako ubit nekog.. o hardcore modu da ne pricamo.. puhnes u nekog i ovaj odapne.. glupost..

kao sto ti ljudi kazu.. baci 20-30 sati mp u bf pa reci dal je bolji cod.. sumnjam da ces to reci..

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.10.2010 16:57 (gigi_cro).
15 godina
protjeran

Moj friend treba pomoc, skino je BC2, Update-o, ali tijeko instalacije mu je nesto punkbuster srao mozda se nije instalirao, i sada on ude i nemoze naci niti jedan server... Sta da radi????

.

(FRIEND): Prvo računalo sam dobio kad sam imao 9 godina..promijenio sliku na desktopu i izgasio ga...sljedece jutro pao sistem i win pao [ http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1378699 ]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
HellRaz0r kaže...

Moj friend treba pomoc, skino je BC2, Update-o, ali tijeko instalacije mu je nesto punkbuster srao mozda se nije instalirao, i sada on ude i nemoze naci niti jedan server... Sta da radi????

.

Nek update-a punkbuster,ako to ne pomaže daj onda malo opiši kakvu mu poruku javi kad se želi spojit na neki server.

http://www.f12010.co.uk/welcome::herbert.html
15 godina
protjeran
pirat kaže...
HellRaz0r kaže...

.

Nek update-a punkbuster,ako to ne pomaže daj onda malo opiši kakvu mu poruku javi kad se želi spojit na neki server.

We Couldnt find any games. Please try again later. Punkbuster je sredio.

(FRIEND): Prvo računalo sam dobio kad sam imao 9 godina..promijenio sliku na desktopu i izgasio ga...sljedece jutro pao sistem i win pao [ http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1378699 ]
15 godina
protjeran

Ide reinstalirat pa ce vidjet

15 godina
neaktivan

Ja se naživciram kad je moj team Attackers a niko ne napada,svi snajpaju a ovi nas siluju,ne možeš se   spawnat.Kad se spawnaš odma headshot neko sa sniperom ili kiša bombi.

A najviše se naživciram kad u startu neko uđe u vozilo,ne povede nikog sa sobom i onda 10 sekundi kasnije vidiš kako je odletio u zrak i ode jedan ticket.

Ima još puno bisera,npr neki lik je assault u mom squadu i nas 4 se nalazi iza nekog zida i pucamo na M-COM i ja nemam više municije i pogledam na lika i stisnem q i moj lik se izdere I need ammo!i stišćem q i on ništa.

Napišem mu u chatu da mi da municiju on gleda u mene i nece mi dat,tad sam stvarno pobjesnio.Ako se BBC2 ne igra timski stvarno može čovjeka do ludila dovest, ali je zato premoćan osjećaj kad tvoj team kicka ass drugom timu.

BTW svaki put kad vidm amere ili igram s amerima a oni pobjeđuju sjetim se

pjesme   Cool

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.10.2010 21:02 (NFSPredator0010).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

to i mene fascinira kad ekipa ne dropa ammo ili med kitove a na racun toga dobijaju bodove.. mislim da neki to jednostavno nisu jos savladali pa ne kuze da je njima u interesu ili su prirodno glupi.. ili su debili.. ali zasto onda igraju rush ili conquest.. nek se drze samo SDM i mirna bosna..

15 godina
neaktivan
gigi_cro kaže...

to i mene fascinira kad ekipa ne dropa ammo ili med kitove a na racun toga dobijaju bodove.. mislim da neki to jednostavno nisu jos savladali pa ne kuze da je njima u interesu ili su prirodno glupi.. ili su debili.. ali zasto onda igraju rush ili conquest.. nek se drze samo SDM i mirna bosna..

da sdm je totalna razbibriga, niti gledam tamo da nekog podignem :) nema smisla, kad je vec netko na njemu zaradio kill za svoj tim.

Conquest mi se poceo sve više i više sviđati, rush ne igram od davno pogotovo ne na 32 slot serverima jer je previše napučeno i taman svatko zauzme svoj kut na mapi.

Ono što ja igram je squad rush i conquest 5v5.

17 godina
neaktivan

http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/bug-online-game-server-bfbc2/1325677.aspx

Ajmo ovo odraditi, bilo bi lijepo, for old times sake.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!

8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kakav de destruction u igri, dali unistavanje izgleda realno ili se ipak vidi da nije...
50Niggas
15 godina
1337Code_breaker kaže...
kakav de destruction u igri, dali unistavanje izgleda realno ili se ipak vidi da nije...

pa pogledaj si neke vide-e na youtubu pa sam procjeni  (:

ili još bolje, probaj igru...

0_o
15 godina
neaktivan
uff, da se to moze na mom laptopu pokrenut vec biste svi imali puno vise deathova u statistikama :)
50Niggas
15 godina
neaktivan

Bili ja mogao to igrati na laptopu Dell Inspiron 1545 (Windows 7 - 64bit) ????

Jel ja mogu uopce ista igrat na tom laptopu??? :

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pa reci konfu, kolko rama, koja grafa, proc...
nismo mi vidoviti :)
50Niggas
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice