Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.212.300
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

BC2 nema izdan nikakav editor jer je na tom enginu jako komplicirano raditi. Tako su barem rekli dečki iz DICE-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
RE: Battlefield: Bad Company 2
dekstroza kaže..

Onda valjda znaš da nije to tako jednostavno, a pogotovo nije jednostavno da mapa izgleda tako da bi ju netko na kraju htio i igrati.

Pa kad uz to uzmeš i da bi trebao modelirati i nova oružja, vozila, ljude, vegetaciju i sve to u engineu naprednijem od modificiranog idTech3 i ne bi bilo tako lako.

Čak i da postoje mod alati, sumnjam da bi se našla dovoljno organizirana skupina pojedinaca da slože sve to skupa i da to sve na kraju na nešto liči.

BC2:Vietnam je u biti druga igra s istom mehanikom, nešto kao što je CoD:WaW bio u odnosu na CoD4, samo što je neće prodavati kao novu igru nego kao ekspanziju.

Naravno sve stoji što si rekao. Izrada spriteova, spawn pointa, modeliranje tekstura, - Sve zahtjeva vremena, ali ne onoliko koliko naplaćuju. Nespretno sam se izrazio u prethodnom postu, ali htjedoh reci da profesionalni timu bi to trebao biti mačij kašalj i da definitivno EA je pohlepan sa cjenom.

Izrada mape zahtjeva definitivno poznavanja 3D Grafike i maštovitosti (kao što si rekao) i dobrog osjećaja, ali ništa strašno. Za Bad Company 2 koji pokrece prilično rekao bih novi engine iz DICE-a je trebalo barem 500x više puta vremena - A cjena nije nešto bitno niza, nekih 50%.

Jack Sparrow kaže...

BC2 nema izdan nikakav editor jer je na tom enginu jako komplicirano raditi. Tako su barem rekli dečki iz DICE-a.

Ali svaki engine ima SDK (Software Development Kit) - Što je slično tome.

A naravno da svatko svoj engine napiše prema svojoj potrebi i da je kompliciran drugome.

BTW, ispravka - dečki  i cure!! :)

// OFP Forever Fan // PM isključen zbog izuzetno dosadnih likova koji pitaju glupa pitanja.
15 godina
neaktivan
I to je još 25 Eura sa popustom, inače bi kao bilo 35 Eura Smijeh
Our price:  HRK182.31
Market price: HRK255.26
29% save

www.crobadcompany.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Weky kaže...

...

Ali svaki engine ima SDK (Software Development Kit) - Što je slično tome.

A naravno da svatko svoj engine napiše prema svojoj potrebi i da je kompliciran drugome.

...

Da ali u ovom je tolko komplikacija da je previše neisplativo izdati SDK.

Uostalom pročitaj ovo pa sam zaključi:

thesekiman kaže...

Za one koji žele znati zašto nema Mod Toolsa i Map Editora u BC2

http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company-2-pc/1350772-so-how-about-modtools.html

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
15 godina
neaktivan

Upravo sam kupio cd key i skidam igru preko downloadera .

Zašto baš sad ukidate server kad ja počinjem igrat s prvim orginalom u životu.Plač

0 0 hvala 0
16 godina
skank666 kaže...

nedam... imam ali nedam! i da je 15eura nedam! to je sranje. nema veze sa temom ali eto : npr crysis sam kupio 3 puta, prvi puta kad je izasao, odigrao ga par puta pa prodao.. onda ga pred malo nasao u zadru za 100kn pa opet odigrao pa prodao i sad pred neki dan uzeo na steamu crysis complete pack... i stalkera i witchera sam takodjer 2 puta kupovao i mass effect1.. 

a bc2 mi je mislim prvo i zadnje od dice i ea-a... igra je super ali brate mili koliko sam zivaca popusio zbog njihovim patchanja i map pack-ova tj mod pack-ova.. ne svidja mi se takva politika 

da ali modern warfare2 ti nije bio pljacka? to smece si platio i vise , njihovi dlc-ovi kostaju trecinu vise nego bilo ciji dlc-ovi i jos k tome ima smece iw net... ta politika iw-a je dobra??? ja map pack kupujem pa da kosta i 200 kn.. imam i dat cu!!

jokaCRO ingame
15 godina
neaktivan
red_bull kaže...
skank666 kaže...

nedam... imam ali nedam! i da je 15eura nedam! to je sranje. nema veze sa temom ali eto : npr crysis sam kupio 3 puta, prvi puta kad je izasao, odigrao ga par puta pa prodao.. onda ga pred malo nasao u zadru za 100kn pa opet odigrao pa prodao i sad pred neki dan uzeo na steamu crysis complete pack... i stalkera i witchera sam takodjer 2 puta kupovao i mass effect1.. 

a bc2 mi je mislim prvo i zadnje od dice i ea-a... igra je super ali brate mili koliko sam zivaca popusio zbog njihovim patchanja i map pack-ova tj mod pack-ova.. ne svidja mi se takva politika 

da ali modern warfare2 ti nije bio pljacka? to smece si platio i vise , njihovi dlc-ovi kostaju trecinu vise nego bilo ciji dlc-ovi i jos k tome ima smece iw net... ta politika iw-a je dobra??? ja map pack kupujem pa da kosta i 200 kn.. imam i dat cu!!

Još kod IW se dobije neke stare mape 

16 godina
AFK kaže...

Zašto baš sad ukidate server kad ja počinjem igrat s prvim orginalom u životu.Plač

di si bio cijelo ljeto?

Belji se

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Lollik91][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean1/pc/Lollik91.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan
lollik91 kaže...
AFK kaže...

di si bio cijelo ljeto?

Belji se

Nisam bio shvatio koliko je to dobra igra.

15 godina
neaktivan

zna li netko kako riješiti bug na BC2 ja kad krenem igrat prvi level u onom brodu onda kad izađemo van nemrem micat sa mišem nego mi čovjek samo gleda prema gore

FrankY
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kupi igru.
When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
16 godina
odjavljen

zasto odmah svi ovo usporedjuju s COD-om. prijatelju da ti nesto kazem: codove u zivotu nisam igrao, zapravo jesam 1 i 2 singleplayer. i to mi je bilo za tadasnje vrijeme odlicno iskustvo. danas, ne znam koliko godina nakon, ima toliko igara koje su bolje od tog sranja da mi se ni neda nabrrajat.. 

da je cijena malo realnija (mozda sam malo prenaglio, mozda bi i dao 15e, sumnjam ali kazem mozda) ali mislim da ako cijena ostane takva kakva je najavljena (iz tih izvora) da je to cisto sranje... na kraju krajeva dobio bi par (4) mapa (ubijte me ali mislim da bas i nije neki problem napravit novu yebenu mapu) drugacija oruzja s navjerovatnije istim karakteristikama kao i u bc2 i nove modele vozila (tj njih 4? ili vise, manje ne znam ni ja vise)... opet me ubi pa sodomiziraj ako treba ali i dalje mislim da bas i nije to tako veliki posao... 

znaci isti engine i sve sto ide uz njega, par novih modela i textura i sve to skupa za nekih 200kn.. (?) 

igrar mi je dobra ovakva kakva je... 

opet primjer crysisa ali warheada... njega sam platio cca 180kn kada je izasao ali sam tamo dobio 6+ sati (odlicne) singleplayer nabijacine, 1 model vozila, 3 nova oruzja (tj 1 ali i dva turetta) i potpuno novi multiplayer i to besplatno (na posebnom dvd-u)... a tu su opet i mijenjali engine tj optimizirali. 

mozda i grijesim u vezi bc2 vietnam ali ja tako mislim... kod mene se radi o principu a ne skrtosti ili ne znam ni ja cega.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina

u biti imas pravo.. uvijek se placa hype i  ime mada mozda i nema neke kvalitete koja bi opravdala cijenu..

no opet s druge starne vietnam je na prvi pogled obicni map pack, no ako pogledamo malo dublje meni se cini da nije bas tolko jednostavo . mijenjali su modele igraca modele SVIH oruzja, sva vozila, modele vegetacije(djelomicno) itd.. ja osobno mislim da vrijedi pola cijene pune igre.

jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Citat - zh1nt0 ( Battlefield Community Manager ) " As said in a previous thread today. The pricing for BC2: Vietnam has yet not been announced. When it is announced the message will come from EA/DICE. I have still not heard what BC2: Vietnam will cost but any site posting any pricing before we actually tell the world is obviously not the right source to go to."

Ovo je odgovor na EA forumu na cijenu izrazenu na g2play-u.

http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company-2-ng/1357053-vietnam-price-g2play.html
Moj PC  
0 0 hvala 6
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Weky kaže...

Kiša će, prvi Battlefield koji Danny nece kupitiBelji se

Ne, ne... viš da sam napisao da hoću.

Citiram:

Ovo je haos.

Teško da će to proći kod mnogih. Ja možda i kupim, jer sam budala, al ovo je definitivno haos.

Vjerojatno ćemo kupit samo ja i dado na cijelom svijetu i igrat 1 na 1. LOL

kupujem ja bez brige

i ono šta smo pričali za BF 1943 drugi tjedan bi trebo sredit (3 months gold i 2100 live bodova)

BC2 nick: maxsisac_CRO Traileri:www.crotrailers.co.cc
16 godina
neaktivan
Ako zh1nt0 kaže da cijene nisu objavljene, onda znači da ti shopovi varaju...

Možda... a možda i ne...
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
16 godina

Nakraju če biti besplatan lol

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
Šef kaže...
Ako zh1nt0 kaže da cijene nisu objavljene, onda znači da ti shopovi varaju...

Možda... a možda i ne...

mozda lik namjerno nece rec, pa da se misli da se ovi varaju, ili mozda ne!

XFIRE; mypet
17 godina

Stvarno ste našli store po kojem ćete uspoređivati kolika će biti cijena igrice.Ako niste znali oni dobivaju igrice od trećih osoba a ne od izdavaća , ako pogledate na ea store ili bilo kojoj drugoj stranici vidjet će te da nema u opće mogućnosi preodera još.

16 godina
odjavljen

khm!

ogroman pimpek, oooogrooooman!!

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
To nije EA store...
When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
16 godina
moderator
Danny_HR kaže...
To nije EA store...

Ali je ogroman pimpek, oooogrooooman!!Namigiva

http://www.f12010.co.uk/welcome::herbert.html
15 godina
neaktivan

Znam da je noobovski ali jer mi moze neko   objasniti sta znace ovi brojevi pored ranka?(kod nekih igraca)

http://www.bug.hr/_cache/99fbbc844651b0383a32546422700d96.jpg

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

To ti označava vetrean level. A veteran level raste kad imaš više drugih Battlefield igara.Naprimjer ako imaš bf1942 i bf2 imat češ tu broj 2 koji označava veteran level 2. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

...nevermind...

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.10.2010 23:16 (ZC_Someone).
15 godina
neaktivan
AFK kaže...

Meni je BC2 također prva originalna igra koju sam kupio ali za razliku od tebe ja sam imao tu "sreću" da igram s njima.

PS. Izbjegavaj ih u širokom luku

*NOB*.MRCINE
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.10.2010 23:34 (nani17).
15 godina
neaktivan

Evo sad sam upravo zamjenio mw2 za battlefield bad company 2 limited edition, i download mi ide dosta sporo oko 250KB/sec,imam 4mbps vezu i nista ne skidam sa torrenta ovako,jesu li uvijek tako sporo ili je nesto do mene?

Tehničar za Računalstvo

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

To je cudno jer ja nisam nikad igrao ni jedan battlefield osim bbc2 a imam 4 pored ranka.Mislim trazio sam od EA da otkljucam garand ali zasto bi mi stavili 4 kad su mogli 1

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
17 godina
neaktivan
NFSPredator0010 kaže...

To je cudno jer ja nisam nikad igrao ni jedan battlefield osim bbc2 a imam 4 pored ranka.Mislim trazio sam od EA da otkljucam garand ali zasto bi mi stavili 4 kad su mogli 1

Zato jer je to ne radi kako treba a ovima u korisničkoj službi je vjerojatno već pun kufer tih zahtijeva pa valjda ni ne gledaju što ti stave već samo stave sve. Ja sam igrao do sad samo Heroese i također su mi uključili sve moguće tako da i ja imam 4 a trebao bi imati 1.

15 godina
neaktivan

Iskreno mene battlefiled bad company 2 i nije previše oduševio,zaigrao sam ga,prešao i odmah izbrisao,baš da vidim što je toliko dobro u tome.Ali ima puno boljih igrica ovog ćanra od BFBC2

0 11 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice