Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.186.276
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Battlefield 3

Mene su Basta i Tetrijeb oduševili na šejku :D
Inače ludilo odrađeno, svaka vam dala!

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

videi su prebrutalni!

xfire: leftycro | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/LeftY_CRO/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Battlefield 3
fila2208 kaže...

p.s. oko mausa same limenke, sad mi je jasno zašto nije rageao! :)

Rekao je Butch da mu se Maus u autu povjerio da mu puno šećera škodi pa smo ga samo pumpali sa pivušom - bio dobar sam tak, svaka majka bi ga za zeta takvog htjela :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.2.2013 12:45 (Basta).
15 godina
Basta kaže...
fila2208 kaže...

p.s. oko mausa same limenke, sad mi je jasno zašto nije rageao! :)

Rekao je Butch da mu se Maus u autu povjerio da mu puno šećera škodi pa smo ga samo pumpali sa pivušom - bio dobar sam tak, svaka majka bi ga za zeta takvog htjela :)

Ma e, ja gledam stream i pitam špelca koji je maus, on pokaže na onog sa naočalama, sjedi lik prekriženih nogu i mlati, ali doslovno mlati po mouse padu...reko nemoguće. Kasnije si zumiram 4-5 limenki karlovačke, reko to je to.
A šta je sa pivom koju je roda donio? niste je dirnuli?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
fila2208 kaže...

Ma ošlo brate sve, par komada samo ostalo.

Pofa igra duplo bolje nakon 6 piva :)

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Butcher sa vješalicom,mistični prelol i onaj skoroz lijevi kaj je izbacio škembu su mi stvarno predobri!

Naravno basta na početku je kaos.

Evo i cura mi gleda i smije se kako ste odlično,ma svaka čast tko se sjetio

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Basta kaže...
fila2208 kaže...

Ma ošlo brate sve, par komada samo ostalo.

Pofa igra duplo bolje nakon 6 piva :)

A morali ste se natankat za harlem što je je. :)

Pofa legenda, nisam ubra njega, koji je on na slikama?

Snjim halao diablo3, a ni ne znam ga :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.2.2013 13:08 (fila2208).
12 godina
neaktivan

Poz ekipa... Evo prvi put ovdje. Odlično druženje jučer. Ispričavam se na dimnim zavjesama, al basta je sensei u dimnim zavjesama, tak da se mene nije ni primjetilo. Moje zavjese su bile sa supresorom. E da onaj sa škembom to je tetrijebe.

17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Preporučam da dio svih budućih lan partija bude live stream. Pucao sam na slijepo s tim a zapravo je ispalo super. Oko 800 pogleda jučer, preko 40 ljudi je istodobno znalo gledati. Bila je teška improvizacija sa kamerom (izolirka na zid {#}) ali svako malo je netko iz dvorane pričao na mobitel i mahao prema kameri. Stream je trošio iznimno malo bandwidtha (0.3 - 0.5 mbps). Jedino je nezgodno bilo to što mikrofon na kameri nije mogao slati zvuk (neko glupo ograničenje) nego sam morao koristiti mikrofon sa svog headseta pa sam se najviše čuo ja. Kako god, vrlo dobar odaziv na stream i bez toga više nema okupljanja {#}

Freak Show Inc.

12 0 hvala 0
15 godina
tetrijeb oriđinal kaže...

Poz ekipa... Evo prvi put ovdje. Odlično druženje jučer. Ispričavam se na dimnim zavjesama, al basta je sensei u dimnim zavjesama, tak da se mene nije ni primjetilo. Moje zavjese su bile sa supresorom. E da onaj sa škembom to je tetrijebe.

Može pitanje?

Zašto tetrijebe? Zašto ne tetrijeb, nego baš tetrijebe?

Te tri jebe? ili? lol, oduvijek me zanimalo.

ontopic:

uberite spermzyeaha kako hejta.

Friday kaže...

Preporučam da dio svih budućih lan partija bude live stream. Pucao sam na slijepo s tim a zapravo je ispalo super. Oko 800 pogleda jučer, preko 40 ljudi je istodobno znalo gledati. Bila je teška improvizacija sa kamerom (izolirka na zid {#}) ali svako malo je netko iz dvorane pričao na mobitel i mahao prema kameri. Stream je trošio iznimno malo bandwidtha (0.3 - 0.5 mbps). Jedino je nezgodno bilo to što mikrofon na kameri nije mogao slati zvuk (neko glupo ograničenje) nego sam morao koristiti mikrofon sa svog headseta pa sam se najviše čuo ja. Kako god, vrlo dobar odaziv na stream i bez toga više nema okupljanja {#}

Stream predobra ideja, samo sljedeći put onaj neki mic od 20kn na sred sobe na max. i to je to.
Big brother je bio jučer,  super je bilo igrat i slušat onda jebanje majke kad nekog  ubiješ od tamo.
Samo mi je žao što nisam čuo kad je mistik rekao da ubijam kao da igram na 170fps :(

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.2.2013 13:35 (fila2208).
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Ovaj

fila2208 kaže...
tetrijeb oriđinal kaže...

Može pitanje?

Zašto tetrijebe? Zašto ne tetrijeb, nego baš tetrijebe?

Te tri jebe? ili? lol, oduvijek me zanimalo

To i mene zanima!!! {#}

Freak Show Inc.
15 godina
Friday kaže...
fila2208 kaže...

Ovaj

Ahaha i mislio sam si, kako je donio onaj monitor, držeći ga palcem za ekran onako, lol, pofa yebe se njemu :)
17 godina

E da, i Roda The Profesor je meštar suhomesnatih prerađevina :)

12 godina
neaktivan

Pa ime je došlo od toga da sam se zapitao koja je najjača ptica na svijetu, i došao do zaključka da je to TETRIJEB (tako bijaše ime u početku) kad si vidio orla koji teži 110kg, nikad:). E onda me je Hrca počeo zvati tetrijebe i tako svi iz klana, naravno iza imena TE TRI JEBE se krije jedan odličan scenarij za sci fi film, KOJI NIKAD NEČE BITI REALIZIRAN:)   smola.

17 godina
fila2208 kaže...
Stream predobra ideja, samo sljedeći put onaj neki mic od 20kn na sred sobe na max. i to je to.
Big brother je bio jučer,  super je bilo igrat i slušat onda jebanje majke kad nekog  ubiješ od tamo.
Samo mi je žao što nisam čuo kad je mistik rekao da ubijam kao da igram na 170fps :(

Izađem na troicu i padnu na tebi dobijem pun klinac hitova tamo na onom Teheranu viri ti samo glavica i nakon trećeg izvirivanja kada mi i ljudina pada{#} ne ti mene skineš{#}

Dobio sam mlade ali su drugi padali ko lipotani nemrem sa svima biti u + {#}

http://www.pis-klan.com http://www.youtube.com/user/CroMystiq/videos?view=0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Dobro jutro svima :), maloprije sam tek slozio racunalo pa i evo par mojih slika i video.
Hvala Mistyqu i Spelcu na organizaciji.

Jucer jer je bilo preodlicna zajebancija, masu igranja i ono najbitnije puno manje tehnickih problema :).
U biti, jedini tehicki problemi su bili switch i oni koje je danny prouzrokovao :D!

Hvala Joka na medici i medu, a POSEBNO na graviranoj staklenci!!!!!!!
Odlicno je ispalo, ali nije bilo sanse da ja to vidim jucer u mraku. Svkak cast, i hvala jos jednom :)!

[M|C] ex_Co7
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.2.2013 14:22 (Co7).
Moj PC  
16 1 hvala 3
15 godina
CroMystiq kaže...
fila2208 kaže...

Izađem na troicu i padnu na tebi dobijem pun klinac hitova tamo na onom Teheranu viri ti samo glavica i nakon trećeg izvirivanja kada mi i ljudina pada{#} ne ti mene skineš{#}

Dobio sam mlade ali su drugi padali ko lipotani nemrem sa svima biti u + {#}

Ma daj bježi, ja sam na tebi isto skupljao samo hitove, žilavi si ti gad nema šta :)

Rekao mi špelac da ne vjeruješ da sam na laptopu, lol trgao sam se :)

Daj acceptaj me na bflog, znam da ti je gužva :)

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Posto ne stane vise slika, evo dva SS-a i jos jedan video.

Jucer su bili odlicne runde, pune preokreta, smijanja, zajebancije i guzenja... i odabrao sam dvije meni najdraze (zapravo, jedina dva ss-a koja imam :P).

edit: lose se vidi pa evo link na slike

http://i.imgur.com/KiZ5Vcl.jpg[

http://imgur.com/gA0fVmL

toliko o balansiranosti :), broj ticketa ftw toliko o balansiranosti :), broj ticketa ftw
[M|C] ex_Co7
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.2.2013 14:36 (Co7).
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Evo stigla nova prinova na stol.{#}

Battlelog: ljudina
Moj PC  
15 1 hvala 2
15 godina
bmwhartge kaže...

Već 40. put pitam...ljudina kako je bilo igrat na lapu? Kratko si bio i nisam niš ubra jesi igra šta?

Co7 kaže...

Posto ne stane vise slika, evo dva SS-a i jos jedan video. 

Jucer su bili odlicne runde, pune preokreta, smijanja, zajebancije i guzenja... i odabrao sam dvije meni najdraze (zapravo, jedina dva ss-a koja imam :P).

edit: lose se vidi pa evo link na slike

http://i.imgur.com/KiZ5Vcl.jpg[

http://imgur.com/gA0fVmL

Stari moj što sam ja tebi sve skidao...pa yebote taj tvoj spas da te yebo, uvijek me netko načme i ti me samo završiš...poludio sam jučer :(

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.2.2013 14:41 (fila2208).
15 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

Kome si to ukro na lanu?

16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
bmwhartge kaže...
Stari moj što sam ja tebi sve skidao...pa yebote taj tvoj spas da te yebo, uvijek me netko načme i ti me samo završiš...poludio sam jučer :(

Tebe nisam cuo , ali zato sam cuo Wolfa :).
I on je bio odusevljen, pogotovo nakon sto sam ga dva puta za redom roknio u heliu :D.

[M|C] ex_Co7
12 godina
neaktivan

šta misliš kak je meni bilo,a ja još sjedio pored njega

15 godina
Co7 kaže...
fila2208 kaže...
bmwhartge kaže...

Tebe nisam cuo , ali zato sam cuo Wolfa :).
I on je bio odusevljen, pogotovo nakon sto sam ga dva puta za redom roknio u heliu :D.

Ma bolje da mene nisi, jako ružne riječi, ne ponosim se baš :)

A ne ubirem taj spas, kasnije me nex digne, changea mi kit, i idem snjim, i nitko ne pada, po dva tri hita dobijem i ne pada. Dobio sam blagi napadaj trzanja desnog oka.

yebemu spasoja :(

ali bottom line, gg za spas play, šta je je.

14 godina
protjeran
fila2208 kaže...
bmwhartge kaže...

Već 40. put pitam...ljudina kako je bilo igrat na lapu? Kratko si bio i nisam niš ubra jesi igra šta?

Ma igrao sam na ex-ovom latopu sa ms industrial misem ali sam odustao jer je vecinu vremena toliko trzalo da nije bilo igrivo 10-15fps. 

Poslije sam malo odigrao na krumbinom kompjuteru gdje sam si mogao smanjiti sensitivity jer svi osim deadmousa igraju na extra velikom senstiviju.

sve u svemu bilo je dobro, iduci put kada budem dolazio sam ponesti cu  i komp.

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.2.2013 14:49 (bmwhartge).
15 godina
bmwhartge kaže...
fila2208 kaže...
bmwhartge kaže...

Ma igrao sam na ex-ovom latopu sa ms industrial misem ali sam odustao jer je vecinu vremena toliko trzalo da nije bilo igrivo 10-15fps. 

Poslije sam malo odigrao na krumbinom kompjuteru gdje sam si mogao smanjiti sensitivity jer svi osim deadmousa igraju na extra velikom senstiviju.

sve u svemu bilo je dobro, iduci put kada budem dolazio sam ponesti cu  i komp.

Sad znaš kako je meni :)

Šteta, baš sam mislio da ćeš i sad dofurat pc da haksaš ekipu malo, da p.izde tamo na tebe :)

16 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

A nisi kupio A4Tech X7?  Bogataš

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
14 godina
protjeran
Šef kaže...
bmwhartge kaže...

A nisi kupio A4Tech X7? Bogataš

ma to je bila zajebancija.

Fila:

jedan decko iz croga-a je igrao na laptopu, mislim minio. i on je imao oko 30-40 fps-a i to je bilo igrivo sasvim normalo, 

ali sa exovim latopom nesto nije bilo uredu jer je stalno padalo ispod 10fps-a. 

15 godina
bmwhartge kaže...

Fila:

jedan decko iz croga-a je igrao na laptopu, mislim minio. i on je imao oko 30-40 fps-a i to je bilo igrivo sasvim normalo, 

Ma dobro je to ako je sigurnih 40, da je lock, to je već posao. Ali kad imaš dropove onda je qurac.

Ali nemreš mi reć da nisi u hendikepu kad naleti na tebe netko sa +120fps sa super moitorom itd? :))

16 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

Ma skuzio sam sta nije valjalo, prebacio si u windowsima rezoluciju na 800x600 i nisi igrao igru na full screen nego u windowd modu.
Trebao si igrati normalno, samo smanjiti rezoluciju na 720 x 480 ili tkao nesto i imao bi oko 40 fpsova. Ali nema veze, svejedno takav setup nije dovoljan da igras kako si navikao.

edit: i samo da nadodam za sve one koji pljuju po razer periferiji (ukljucujuci i sempera :)) a nisu probali, svatko tko  je probao megalodon slusalice ukljucujuci i dannya (u daljnjem tekstu pica) se odusevio.
Tako da je pica reako da ce kupiti nove slusalice (ne znam koje), ali hoce.

[M|C] ex_Co7
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.2.2013 15:08 (Co7).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice