Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.267.342
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: Battlefield 1
D-wook kaže...
....

Svaka ti čast stari, tek si doša a već višestruko citiranje znaš.

Jbt. Dama je na forumu koliko ono...4-5 god. i još nezna citirati. :) 

Battlelog: MUDO_HR
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2016 13:25 (amater_2).
14 godina
protjeran
Battlefield 1

D wook ako oćeš u pr0 cod4 klan kad izađe remaster javi se, imamo i dresove 

5 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 1

Ajde ne pametuj dwok,kome se da igrat stotine i stotine sati sa jednim oruzjem jer je onaj tamo u dajsu i ea-u napravio bugovito oruzje ili nesto krivo isprogramirao...u bf 3 i bf4 ako nemas vecinom m16 onda si u banani

Moj PC  
1 5 hvala 1
17 godina
M4X kaže...

Ajde ne pametuj dwok,kome se da igrat stotine i stotine sati sa jednim oruzjem jer je onaj tamo u dajsu i ea-u napravio bugovito oruzje ili nesto krivo isprogramirao...u bf 3 i bf4 ako nemas vecinom m16 onda si u banani

14 godina
protjeran
TomoR kaže...
M4X kaže...

Tako je maks, ako nema m16 odma uninstall igre

Koliko imaš ti uopće odigranih sati u bf4? 

17 godina
odjavljen
Battlefield 1

Tek se sad vidi kad je izasao bf1 koliko su bf3 i bf4 lose igre...

Moj PC  
2 3 hvala 2
15 godina
neaktivan
D-wook kaže...

Umjesto da uspore gameplay i pokrete igrača oni ga još i ubrzaju....

Warp Speed- Engage!

17 godina
odjavljen
Teknokyo kaže...
D-wook kaže...

Umjesto da uspore gameplay i pokrete igrača oni ga još i ubrzaju....

Warp Speed- Engage!

Nije nista prebrzo,sve je bas kako treba biti...najvaznije je da rijese sve tehnicke stvari i bugove,gliceve ...

14 godina
protjeran
M4X kaže...

Maks pa ti si teški m416 i m16 feget... Ako si ovo ti? 

https://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/m4x_cro/weapons/336431208/pc/

Bf4 nisi skoro ni zaigra

17 godina
Battlefield 1

Sad sam se sjetio na šta me M4X podsjeća.

Na moje klince dok su imali 2-4 godine pa prolazili kroz "kontra" fazu. Ne pomaže ni objašnjavanje, ni vikanje, ni zabrane, ništa.

Jednostavno trebaš sačekati da prerastu tu fazu.

Njega vjerojatno pubertet lupa pa misli da je uvijek u pravu. Trebao bi ganjati cure, ali su one previše OP za njega, pretpostavljam.

Moj PC  
12 0 hvala 1
13 godina
TomoR kaže...

Sad sam se sjetio na šta me M4X podsjeća.

Na moje klince dok su imali 2-4 godine pa prolazili kroz "kontra" fazu. Ne pomaže ni objašnjavanje, ni vikanje, ni zabrane, ništa.

Jednostavno trebaš sačekati da prerastu tu fazu.

Njega vjerojatno pubertet lupa pa misli da je uvijek u pravu. Trebao bi ganjati cure, ali su one previše OP za njega, pretpostavljam.

Ja se njega ovakvog sjećam još od BF3.

Izgleda da ta faza kod njega traje dulje nego je uobičajeno?

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
Volume kaže...
M4X kaže...

Maks pa ti si teški m416 i m16 feget... Ako si ovo ti? 

https://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/m4x_cro/weapons/336431208/pc/

Bf4 nisi skoro ni zaigra

Ma jesam i njega nesto...u bf4 su mi oni lav,btr ili sta je vec bili najbolji...a u timu su bili neunistivi...ne kuzim kako neki sad vajnaju kako su tenkovi op a mogu ih sve klase unistit,vozila,snajperi itd.

17 godina
Skilledžija kaže...

Ja se njega ovakvog sjećam još od BF3.

Izgleda da ta faza kod njega traje dulje nego je uobičajeno?

Kad odraste, možda postane ljudina, doduše taj se bar bogato udao.

17 godina
odjavljen
Battlefield 1

Zakljucak je taj da bf3 i bf4 nevaljaju u skoro nicemu u usporedbi sa bf1 koja sa pravom nosi taj broj

Moj PC  
3 1 hvala 2
9 godina
protjeran

Neznan ko je čovjek al je PRO
PRN8
Moj PC  
11 1 hvala 1
14 godina
protjeran
M4X kaže...

Ma jesam i njega nesto...u bf4 su mi oni lav,btr ili sta je vec bili najbolji...a u timu su bili neunistivi...ne kuzim kako neki sad vajnaju kako su tenkovi op a mogu ih sve klase unistit,vozila,snajperi itd.

Činjenica je da si u bf3 bia m16 feget. U četvorki si igra samo s aceom, ostala oružja i vozila jedva da si taka

Također si kemperčina žešća po spm-u

https://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/m4x_cro/weapons/336431208/pc/

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2016 14:23 (Volume).
16 godina
Battlefield 1

Pa maks, ti si veća njubara od mene. 

Battlelog: MUDO_HR
Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina
amater_2 kaže...
D-wook kaže...
....

Svaka ti čast stari, tek si doša a već višestruko citiranje znaš.

Jbt. Dama je na forumu koliko ono...4-5 god. i još nezna citirati. :) 

Volume kaže...

Bla

M4X kaže...

Bla

TomoR kaže...
M4X kaže...

Bla

Bla

Volume kaže...
TomoR kaže...
M4X kaže...

Bla

Bla

Bla

Teknokyo kaže...
D-wook kaže...

Bla

Bla

M4X kaže...
Teknokyo kaže...
D-wook kaže...

Bla

Bla

Bla

TomoR kaže...

Bla

Du_Jo_Pro kaže...
Bla

amater_2 kaže...

Bla

Multiple quoting level Pr0  

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
8 godina
neaktivan
M4X kaže...

To je ono što čini igru kompleksnijom, složenijom i većom. Ako želiš biti dobar u nečemu, više se tome moraš posvetiti, kao i u životu. Ako želiš biti dobar snajper igraj sa snajperom, ako želiš biti dobar medic, igraj s medicom itd. Ako želiš biti univerzalan i igrati sve klase i svladati sva oružja igraj kako želiš, ali se nemoj žaliti da te nakon 200 sati još uvijek rasturaju kao malu bebu. Da bi se svladala igra sa određenom klasom, oružjem ili vozilom treba iskustva i vremena i to je ono što igri daje dodatnu dimenziju.

BF1 je poništio taj skill need - koliko dugo ti je trebalo da svladaš letenje, tenkove, koliko dugo za snajpere, koliko dugo za SMG...? Sve u jednom danu svladaš i uspjeh ti ovisi o twitch shootanju. Koliku prednost ima onaj tko je odigrao 20 sati sa snajperom od onoga sa 2 sata - nikakvu jer i jedan i drugi kad naciljaju u glavu metak leti kao laser i pogađa. U BF4 se je analiza snajpera dovodila do toga da su ljudi pazili na RPM pojedinog snajpera kako bi stekli dodatnu prednost. Ovdje nikoga nije ni briga jer ih je lagano koristiti i brzo svladati. Ja sa 600+ sati u 6 mjeseci BF4 nisam naučio upravljati JETom, helikopterom jedva, snajperom sam loš i jedini pozitivni KD mogu ostvariti kada u rukama imam nadmoćnije oružje poput ACE23 u odgovarajućim okolnostima. Ali ja sam loš igrač, većina ostalih sve te stvari svladaju mnogo brže, no to ne umanjuje opsežnost same igrivosti pojedine igre.

Ovo za bugovita i krivo isprogramirana oružja su bedastoće, neznam kako na to odgovoriti. U BF4 je sve odlično radilo i bilo dostojno balansirano, iako im je trebalo 18 mjeseci nakon izlaska da sve dovedu u red.

M16 AR je u BF4 odavno nerfan na burst i single fire only tako da se slabo koristi. Naravno kada imaš toliku paletu oružja (a BF4 je po tom pitanju najbogatiji FPS ikada), teško je sva oružja toliko modificirati da bi dobila osjećaj diferencije i različitosti, a ujedno i ostati u okvirima konkurentnosti na bojištu. Zato neka oružja odskaču od ostalih u učinkovitosti poput ACE 23 i AEK u kategoriji jurišnih pušaka, no i taj feeling uvelike ovisi o osobnim preferencijama - npr. beskrajne rasprave koji je sniper ili carbine bolji.

Razumijem ja kako funkcioniraju današnji igrači, svi bi htjeli uletjeti u igru i odmah nabijati KD kao da su veterani. E pa neide to tako u BF, to moreš raditi u CODu jer ti tamo uspjeh ovisi o refleksima dok je u BF uspjeh više ovisio o prilagođavanju situaciji, predviđanju i pozicioniranju. Da se mene nešto pita prava strategija razvoja BF-a bi se trebala bazirati na manjem značaju vještina preciznosti, twitchanja, refleksa i hardverskih zahtjeva, a više na već navedenim strateškim i taktičkim elementima. Dobar je igrač koji zna utilizirati svoje oružje na pravi način, ispravno prići protivniku i flenkati, koristiti svoju klasu kako je i namjenjena i koristiti svoj mozak općenito, a ne onaj od 13 godina sa svojim dječjim refleksima i mogućnosti brzog opažanja protivnika. Problem je samo što ljudi danas imaju concentration span od max 5 minuta i onda ako se u tih 5 min ne osjećaju kao da imaju kontrolu i nadomak su najboljeg odmah odustanu. Pa zato i jesu COD i slični koncepti mnogo više popularniji. U COD-u nakon svladavanja osnova odmah imaš osjećaj kako je samo jedan refleks od stotinke sekunde razlika između killa i deatha i to je nešto što možeš poboljšati. U BFu to nije bilo tako pa je i fan baza puno manja. Da ne govorim o ostalim realističnijim FPS naslovima.

Ne govorim ja da se treba distancirati od arkade i prijeći u simulaciju, daleko od toga, već da igra treba određeni zahtjevniji learning curve kako bi se došlo do zadovoljavajućeg KD ratia. Također ne želim da netko shvati da je govorim nešto protiv COD-a, u njemu sam jednako uživao kao i u BF, samo ovdje navodim očite razlike između njih koji svaki igrač obaju naslova poznaje.

17 godina
odjavljen
Volume kaže...
M4X kaže...

Činjenica je da si u bf3 bia m16 feget. U četvorki si igra samo s aceom, ostala oružja i vozila jedva da si taka

Nisam bio feget,najbolji sam u hardline i to cq dustbowl mapa sa 64 igraca gdje svatko igra za sebe i nema timske igre....u bf3 i 4 ekipa se masovno bustala,glicala itd.

Nisi ti cist dama...

14 godina
protjeran
M4X kaže...
Volume kaže...
M4X kaže...

Nisam bio feget,najbolji sam u hardline i to cq dustbowl mapa sa 64 igraca gdje svatko igra za sebe i nema timske igre....u bf3 i 4 ekipa se masovno bustala,glicala itd.

Nisi ti cist dama...

Bogu fala pa ti jesi

13 godina
D-wook kaže...
M4X kaže...

To je ono št.....................

Svaka ti je na mjestu, samo mi nije jasno kako ti se toliko da pisati.

M4X kaže...

Nisi ti cist dama...

Hvala druže Max, sad baš znam da jesam 

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
16 godina

Osim što uletiš kao padobrana ustvari si multić ali neću pisati na koga me jako podsječaš.

Tamo pišeš kako je to u teoriji jer se u igri ponaša drugačije i time kontriraš ljudima koji već 10 godina pogađaju svaku statiskitu BF,CODa i ostalih FPSova. Koji su posrali xfactora,lvlcapa kad su nešto srali i širili krive informacije, pa kad su mu to dokazali onda je počeo on po njima srati. Dakle ti znaš točno i bolje kako je jer ipak si proveo mnoge sate na računanju brzine metka, gledanju u kod igre kao oni. Bravo.

U BF3 sam se u 10 sati naučio letjeti u avionu tako da nitko ni prismrditi nije mogao, bitno je bilo samo da znaš održavati 309 brzinu i to sam radi kako bi riješio onu medalju za 20 sati provedenih u avionu. Neš ti skilla, bitno da održavaš 309 brzinu, na kraju su se često borbe svodile da se dva aviona vrte u krug jer oba dva znaju održavati brzinu. Još mi je bolje kako se priča kao da je letenje u BFu neka simulacija, a zapravo je gol k za neke igra. Tko god je potrošio malo više sati na neku simulaciju, pa i polu simulaciju kao War Thunder zna što kako u stvari u BFu loše napravljeno to letenje. U BFu nema nekaog manevriranja, sve se svodi na tu usranu brzinu. Barem su to promjenili sad pred kraj, u BF1 je ipak malo drugačije i ipak brzina znači nekog vraga, ali i dalje preakrando.

Ajde mi definiraj što je po tebi skill? Skill se odnosi na pozicioniranje, brzinu, pucanje itd.itd.

Pa u BF4 i 3 si uzeo medica sa SCAR, M16(BF3), ACE ili AEK i nije ti bilo prepreke. Puška dobra na sve udaljenosti, a medic dobar za sve situacije. Pogotovo u COD like mapama kao Lockers, Metro, Bazari itd.

Slično je bilo i sa karbinama dobre za skoro sve situacije, samo malo veći spread na daljinu. LMG? Samo tap,tap tap i ubijaš. Gle nemoj me krivo shvatiti meni je dobar i BF3 i BF4, kao i Lockeri i metro, ali ja ne serem za neke igra i ne pokušava od WW1 napraviti moderni shooter. Meni paše sve i svakoji igri se prilagodim, a ne očekujem da se ona prilagođava meni.

Dakle da nastavim jel veći skill ovo iz BF4 gore ili ovo u BF1? BF1 gdje po pušci imaš 10 metaka i trebaš pogoditi svaki metak, gdje se sa SMGem trebaš znati približiti ljudima da bi bio dobar jer je samo na blizinu, gdje sa sniperom konačno možeš igrati sa squadom po objectivima ili BF4 gdje samo vučeš miš malo prema dole i tap fireaš i imaš 30 ili više metaka u magazinu, a svaka puška je dobra na skoro svaku udaljenost?

BF1 baš ima learning curve jer trebaš znati igrati sa svakom klasom svoju rolu, a ne da je skoro svak puška ista i da ima metaka kolko želiš pa samo sprayaš po ljudima.

Osim toga ova usporedba da moraš nešto učiti u BF i da nije COD pada u vodu jer BF je sa BF3 otišao jako blizu CODu, da nema vozila čisti COD. Pa pogleda samo najigranije mape u BF3: Metro, Bazar, Sienna, BF4: Locker, Metro. Sve do jedne prave BF mape koje bi posramile one iz BF2, pogotovo puno treba učiti na tima mapama, imaš čak 2-3 prolaza na svkoj WOOOW!

Zenge da neki znaju o igri sve da ne ispadnu glupi kad pljusnu neku glupost o kojoj nemaju blage veze kao neki ovdje. A kad tavke probaš ispraviti onda počnu sa skill, pro shemama jer ipak je on skiller i mjerilo pa tako mora biti, sve suportno je casual i noob. Ni slučajno da bi naučio neku novu mehinku ili barem zavirio malo u to. Ne,ne. On je pravi pro njemu ne treba učenje.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2016 15:16 (Jack Sparrow).
17 godina
Battlefield 1

S kim se Jack Sparrow svađa?

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2016 15:16 (TomoR).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
TomoR kaže...

Stisni ovo:

Plus napisao sam ime dolje kome se obracam.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2016 15:18 (Jack Sparrow).
17 godina
Jack Sparrow kaže...
TomoR kaže...

Stisni ovo: Plus napisao sam ime dolje kome se obracam.

Hoćeš reći da je D-wook Zenge?

17 godina
odjavljen
Battlefield 1

Kuky hoce reci da voli koristiti snagit...

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
14 godina
TomoR kaže...
Jack Sparrow kaže...
TomoR kaže...

Stisni ovo: Plus napisao sam ime dolje kome se obracam.

Hoćeš reći da je D-wook Zenge?

Sta nije DWook onaj Wook iz 53-ice? ILi je to meni noćna udarila u glavu pa mi se pričinja?

Battlelog: [G] pijana_carapa
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

kuky ali moj zadnji post nije bio tebi namjenjen bez obzira šta si ti stavljao statistike oružja ja sam se obraćao m4x-u.

no dobro ,pročitao jesam tvoj post ali me jedna stvar zanima.

jel ti nekog braniš u cijeloj ovoj priči? 

mislim šta ti smeta ako netko od nas kaže nešto protiv battlefielda ili nedaj bože dice/ea?

btw di mene nađe da sam ja taj wook?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice