Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.266.486
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 1
Soldier977 kaže...

Nisam vidio bolji video o BFu1 od ovog. Thnx

Naravno da nisi kad panjevi kače samo mainstream jutubere koji su plaćeni da rade afirmativne videouratke.

[19xx] 4ntraks
16 godina
odjavljen
Battlefield 1

Jeote, postoji cijela zajednica pro igrača kojima razliku između dvije arkadice čini to jel' mogu držat miša u rafalu 24/7. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...
 afirmativne videouratke.

Freak Show Inc.
13 godina
Tonči kaže...

Jeote, postoji cijela zajednica pro igrača kojima razliku između dvije arkadice čini to jel' mogu držat miša u rafalu 24/7. 

.

[19xx] 4ntraks
15 godina
Battlefield 1

Znači tek sad sam vidio ovo..kakav megasmijeh, ali u isto vrijeme žalosno koliko jadno...

plaćali su te kurce palce da dignu igru, ljudi koji ne znaju upravljat likom u igri su igrali igru, o čem pričamo.

Igra je prepuna rupa, i košta 130eura...ali na kraju i ja a i većina tu s teme će je kupit.

Zašto? jer neam što igrat, a ovo će dat bar dva mjeseca sheme dok sve ne otključam ako mi se bude dalo.

Nemaš što igrat, pa ajde, radi ts-a i ekipe, uzet ćeš da vidiš kako se oni zabavljuju i smiju dok ti igraš minesweeper. Jadno što nam podvaljuju i na koji način kupuju i nas i kritičare, ali što ćeš, prisiljen si ako želiš bit in i igrat s ekipom, kupit ćeš.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.9.2016 13:44 (fila2208).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

za 130 eura odete kod Fridaya u Dublin, razmontirate se preko vikenda i imate o cemu pricat godinama.

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
odjavljen
nixass kaže...

za 130 eura odete kod Fridaya u Dublin, razmontirate se preko vikenda i imate o cemu pricat godinama.

Papci, nekima je bilo daleko otici u Grude prije mjesec i pol dana. Ima onaj ivanec i njemu slicni...

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

joj igra ko igra pa nije ovo jedina igra koja postoji da je baš moraš kupit pod mus.

ako si isprobao betu i sve ti je bilo jasno, nekužim čemu i dalje rasprave dal da se kupi ili ne pa ćete opet za dva tri mjeseca plakat kaj sam ja to kupovao ,dice lopovi... bla bla.

ja znam da ne kupujem, jer ovo će završit isto kao star wars battlefront/bf4.

za pola godine ova igra je na popustu od nekih 20 eura/dolara mark my words. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
nixass kaže...

Tu bi se razmontirao samo onaj koji ode, dok bi Petko pio čaj i smijao ti se. Definitvno bi se slikovito prepričavalo po forumu godinama.

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
17 godina
Soldier977 kaže...
nixass kaže...

Tu bi se razmontirao samo onaj koji ode, dok bi Petko pio čaj i smijao ti se. Definitvno bi se slikovito prepričavalo po forumu godinama.

Sigurno bi bilo i "tajnih" slika 

15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

joj igra ko igra pa nije ovo jedina igra koja postoji da je baš moraš kupit pod mus.

ako si isprobao betu i sve ti je bilo jasno, nekužim čemu i dalje rasprave dal da se kupi ili ne pa ćete opet za dva tri mjeseca plakat kaj sam ja to kupovao ,dice lopovi... bla bla.

kupujem radi ekipe, a ne jer moram pod mus. Dobra je shema doć doma i uz zajebanciju na ts nešto zaigrat..u tome je shema.

14 godina
neaktivan
Battlefield 1

pa kaj tvoji igraju samo bf?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...
Soldier977 kaže...
nixass kaže...

Sigurno bi bilo i "tajnih" slika 

Pa pogle slike od prosle godine. Ja izlgedam kao da sam najpijaniji. A pio mineralnu cijelo vrijeme...

Freak Show Inc.
15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Nažalost da, klan je jako slabo aktivan, ima nas 10-12 možda još živih.

Igrali smo siege, division...ali svi odustali. Dama i ja ponkead siege, a sad će taj bf1 ajde malo nas okupiti.

14 godina
protjeran
fila2208 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

kupujem radi ekipe, a ne jer moram pod mus. Dobra je shema doć doma i uz zajebanciju na ts nešto zaigrat..u tome je shema.

Pa zar je onda uopće bitno kakva je igra ako je kupuješ samo radi ekipe i zajebancije na ts-u? Čemu onda vajn ako ćeš je uzeti bila ona vrhunska il sranje? 

15 godina
Volume kaže...

Pa zar je onda uopće bitno kakva je igra ako je kupuješ samo radi ekipe i zajebancije na ts-u? Čemu onda vajn ako ćeš je uzeti bila ona vrhunska il sranje? 

naravno da je bitno, isto tako onda mogu sjedit s njima na ts i slušat ih dok igraju ne moram ni kupit igru.

Igra je prosjek, daleko od onoga sto su obećavali i rekli, i igriva je, bar je beta tako djelovala, ali kako zenge kaže, trajat će dva mjeseca  a za božić će je za džaba djelit.

Bitno da je sad 2313 eura.,

I vajn je tu za kukija i ostale dežurne pučke diceove pravobranitelje, a vidim da si ti počeo radiiti tamo.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.9.2016 14:08 (fila2208).
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Igrali smo siege, division...ali svi odustali. Dama i ja ponkead siege, a sad će taj bf1 ajde malo nas okupiti.

pice uzmite overwatch 

15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
fila2208 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

pice uzmite overwatch 

Znaš da ozbiljno razmišljam. 40e?

14 godina
protjeran
fila2208 kaže...
Volume kaže...

naravno da je bitno, isto tako onda mogu sjedit s njima na ts i slušat ih dok igraju ne moram ni kupit igru.

Igra je prosjek, daleko od onoga sto su obećavali i rekli, i igriva je, bar je beta tako djelovala, ali kako zenge kaže, trajat će dva mjeseca  a za božić će je za džaba djelit.

Bitno da je sad 2313 eura.,

Pa ako je bitno zašto onda sam sebi skačeš u usta? Ne sviđa ti se i ne zanima te, al je "moraš" uzeti radi društva i zbog toga vajnaš? Logika... 

Ne sviđa se ni meni i neću je uzeti, ne može jednostavnije od toga da ga jebeš...

13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Da bar završi ko BF4. Ti sve zaključuješ prema svojem mišljenju.

3 godine poslije izlaska, istovremeno ju još igra 40.000 do 100.000 ljudi.

http://bf4stats.com/

Istovremeno. Znaci svaki dan ju mozda igra.. 300.000? 500.000?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
Battlefield 1
U kurac!
[19xx] 4ntraks
Moj PC  
8 0 hvala 4
16 godina
Battlefield 1

Opet me proziva netko. Oh gle dice branitelj sam jer pišem s razumom, a drugi kakaju ne sve i svašta.

Ono što me mući da je to opet ista ekipa kojoj nije bio dobar ni BF4, a sad im je dobar i koji su rekli da igra propada u roku 2 mjeseca. A eto 3 godine i još ima ljudi koji igraju svakodnevno i to puno. To što igra nije ultra,pro esl, m16 šema ne znači da neće zaživjeti.

Ovaj video od gore je jedan od najgorih i totalno glupih videa do sad. Najbolje mi je čuđenje što su poznati dobili pare za to što su bili na onom eventu. wow stvarno netko mislio da je Zac Efron uber BF hardcore gamer? Pa naravno da su ih platili kako bi popularizirali igru i taj EA event. 

I ovo igra je puno rupa, da jer igrao si jednu mapu u beti. Osim toga sve je puno argumenta ovo.

I ne, ne košta 130eura igra. Igra košta 60 eura, a ustvari je 40 jer tolko dođe preko poxya i key store-ova.

Treba malo promisliti pa onda napisati i onda još prozivati. Da me nisi prozvao nebi ni odreagirao jer na ovakvu hrpu gluposti se ne isplati ništa pisati.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.9.2016 15:28 (Jack Sparrow).
Moj PC  
7 0 hvala 1
15 godina
Volume kaže...

Pa ako je bitno zašto onda sam sebi skačeš u usta? Ne sviđa ti se i ne zanima te, al je "moraš" uzeti radi društva i zbog toga vajnaš? Logika... 

Ne sviđa se ni meni i neću je uzeti, ne može jednostavnije od toga da ga jebeš...

Pa na kraju dana ipak nesto od igre moraš dobit, nije da plaćam pravo da budem na ts.

Mora bit ili crveno ili plavo a, ne može između.

Ponavljam, igra je prosjek, daleko ispod onog što su rekli da će bit. Da nema ekipe ne bih uzeo, pošto ima, to mi daje razlog da uzmem i to je to.

Jednostvano, logično.

14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

igra košta 5 eura.

inače pobogu di si došao do ovih 300.000-500.000 svaki dan? jesi završio faks ili se i dalje zahebavaš po okolnim birtijama 

koliko sad vidim igra je trenutno mizernih 14 tisuća na PC-u u cijelom svijetu.

16 godina
Jack Sparrow kaže...

Opet me proziva netko. Oh gle dice pranitelj sam jer pišem s razumom, a drugi kakaju ne sve i svašta.

Ono što me mući da je to opet ista ekipa kojoj nije bio dobar ni BF4, a sad im je dobar i koji su rekli da igra propada u roku 2 mjeseca. A eto 3 godine i još ima ljudi koji igraju svakodnevno i to puno. To što igra nije ultra,pro esl, m16 šema ne znači da neće zaživjeti.

Ovaj video od gore je jedan od najgorih i totalno glupih videa do sad. Najbolje mi je čuđenje što su poznati dobili pare za to što su bili na onom eventu. wow stvarno netko mislio da je Zac Efron uber BF hardcore gamer? Pa naravno da su ih platili kako bi popularizirali igru i taj EA event. 

I ovo igra je puno rupa, da jer igrao si jednu mapu u beti. Osim toga sve je puno argumenta ovo.

I ne, ne košta 130eura igra. Igra košta 60 eura, a ustvari je 40 jer tolko dođe preko poxya i key store-ova.

Treba malo promisliti pa onda napisati i onda još prizivati. Da me nisi prozvao nebi ni odreagirao jer na ovakvu hrpu gluposti se ne isplati ništa pisati.

Kolko te plaćaju po postu da in ližeš muda ili samo voliš lizat u slobodno vrime?

Kanter PROO
16 godina
RePlaY kaže...

Kolko te plaćaju po postu da in ližeš muda ili samo voliš lizat u slobodno vrime?

A jel ti plačeš i po sprovodima kao u svakoj igri, mislim onako u slobodno vrijeme? Kolko računaš?

15 godina
Jack Sparrow kaže...

Opet me proziva netko. Oh gle dice branitelj sam jer pišem s razumom, a drugi kakaju ne sve i svašta.

Treba malo promisliti pa onda napisati i onda još prizivati. Da me nisi prozvao nebi ni odreagirao jer na ovakvu hrpu gluposti se ne isplati ništa pisati.

Samo te provociram da vidim kakve ćeš sad argumente smisliti.

Tebi je ok, da zamotaju bilo što u bf skin tebi bi to bilo ok, i dobro, meni osobno nije i to mogu reći, valda, isto kako ti možeš odmah skakati na svaki loš komentar o igri.

Ne mući te nego te muči, a bf se igra jer ga skoro daju za džabe, navukli su klince s coda na njega i sad imaju odličan player base koji čeka novi bf1, nemam ništa protiv nek se igra, a li 3 god je trebalo bf4 da bude aaa naslov kakav je najavljen.

Smiješan je naćin promidžbe, zar nije bolje dopeljat poznate youtebere da pričaju i igraju, možda bi ljudi i dobili dojam da su to dečki koji znaju što igraju.

130 je ako želim imati sve dlcove i igru, više manje zar ne? To je nekome pola mjesečne plaće, pa vidi jel to ok cijena za wannabe razvikani AAA naslov.

Prozivanje je u šali, znam da si veliki fanboy i da ti je igra super. Meni je prosjek i to ću uvijek reći, i opet ćemo se skupa naći na bojištu, i sve je u redu :)

Idem sad, dnevna doza foruma, odrađena :)

16 godina
Jack Sparrow kaže...
RePlaY kaže...

A jel ti plačeš i po sprovodima kao u svakoj igri, mislim onako u slobodno vrijeme? Kolko računaš?

Naravno u slobodno vrijeme kad nisan kanter pr0 san pr0 narikača, moran nekako sastrane za nož zaradit.

Kanter PROO
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
CyberDemonVZ kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

igra košta 5 eura.

inače pobogu di si došao do ovih 300.000-500.000 svaki dan? jesi završio faks ili se i dalje zahebavaš po okolnim birtijama 

Poslije izlaska je izasao jos jedan "battlefield", Battlefront, i stize jos jedan battlefield. I tek sad, nakon 3 godine kosta 5 Eura. 

Ako ce tako biti s BF1 nitko sretniji od EA.

Kad zbrojis sve peak vrijednosti, a pogotovo vikendom, onda prelazi 500.000 igrača.

Da, na PCu trenutno igra 14000 igraca.

Mogao bi i ti neku skolu zavrsiti.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...
CyberDemonVZ kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

igra košta 5 eura.

Poslije izlaska je izasao jos jedan "battlefield", Battlefront, i stize jos jedan battlefield. I tek sad, nakon 3 godine kosta 5 Eura. 

Ako ce tako biti s BF1 nitko sretniji od EA.

Kad zbrojis sve peak vrijednosti, a pogotovo vikendom, onda prelazi 500.000 igrača.

Da, na PCu trenutno igra 14000 igraca.

Mogao bi i ti neku skolu zavrsiti.

gle umjesto da se pokriješ po ušima ti još tu pišeš sranja i nebuloze.

bf4 je izašao prije 3 godine i koštao je prije godinu dana 5 eura.

hardline je godinu nakon njega i njegova cijena je bila 60eura nepunih mjesec dana, nakon tga je igra pala brutalno i maltene su je poklanjali

da bi nedavno cca ajmo reć godinu dana ma niti izašao star wars koji se prodavao u ps4 bundleu i sad košta ko kikiriki.

nemoj meni gluposti pisat jer ti na pcu igra SADA TRENUTNO  14.000 ljudi,  peak ti je 22.000

sinek da nisi ti fulao jednu nulu u svom zbroju.

a da se svi zajedno skupe nebi se skupilo 500.000 o čemu ti pišeš i stvarno mislim da buncaš ili ti se nekaj žešće ispo*ebalo po mozgu.

kažem ti mani se birtiji i odi na predavanja!

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice