sad su se oni sjetili izbacit update od 112.75MB,zadnji dan....
daš 1100kn za igru koja sigurno neće radit kako treba od prvog dana...
Pa jel smo ti govorili da ne preorderaš????
Čekaj dok izađe pa onda ko čovjek kupi
Imam problem da mi igra zašteka svakih nekoliko trenutaka na sekundu-dvije, dal je moguće da mi je procesor prslabi za ovu igru?
Intel(R) Core(TM) i5-4460 CPU @ 3.20GHz
i meni trza beta,evo i sa ovim sad zadnjim updateom,imam i mali fps koji pada ispod 60 a imam rx 480 i to još smanjim postavke i ništa...igra je pokvarena,ili su pokvareni po običaju amd drajveri,možda sam ipak trebao na nvidiu preć,makar je BF1 amd igra to očito ništa ne znači kad bolje radi na nvidijamma
onda još prikaže da sama prilagođava postavke mom iskustvu ili čemu već,valjda ti snimi hardver ili ssd i onda fegeti sa najboljim hardverom pokupe sve tenkove i vozila i možeš se slikat...
Mislim da nije do toga. Graficka je relativno nova a i ne grije se.
pokušavam pokrenuti betu, ali odmah kod pokretanja imam samo kursor miša, čujem muziku, vidim frame counter i open beta natpis u gornjem desnom kutu ekrana. Ostatak "slike" je crn...
probao reinstall, ne pomaže. Nemam settings foldera u dokumentima, ne pomaže ni run as admin, ni compatibility za win7.
igram na win10 64bit, 8GB ram, rx 480, i3
ako netko zna rješenje, dajte
1. Novi driveri za grafu. Ak imaš, stavi starije.
2. Makni sve programe koji koriste overlay (to su ti Afterburner, TeamViewer, mislim da je čak i Viber, Shadowplay, Raptr......). Uglavnom pogasi programe u memoriji pa probaj.
Daj ima li netko da zeli igrati?
makar sutra malo,ovo je besmisleno igrati solo..
23sata utukao u betu.ne sjecam se da sam toliko ima niti u bc2 beti
s obzirom na prijasnje nastavke poprave li se performanse u finalnoj verzija naspram bete?
S obzirom na prijašnje nastavke, finalna verzija je neigriva nekoliko dana do nekoliko mjeseci od izlaska :)
Da, performanse su se znale popraviti, ali su obično bete bile dosta loše i pune bugova.... što ovdje baš nije slučaj. Tak da ne znam...
S obzirom na prijašnje nastavke, finalna verzija je neigriva nekoliko dana do nekoliko mjeseci od izlaska :)
Da, performanse su se znale popraviti, ali su obično bete bile dosta loše i pune bugova.... što ovdje baš nije slučaj. Tak da ne znam...
Moram se složiti...bf3 beta je bila užas.
4. neću ni komentirati.
Ova ima probleme sa sinkronizacijom, menu i deploy screen je užas. Konjima glave vire kroz zid, vojnicima ruksaci trče za njima. Medkit kutija neće nigdje da se baci, nemože mantlat hrpu kamenja i dalje postoje nevidljivi zidovi koje gađam dok sam na kamenju...
jadni anubis (igrač iz klana) ima oluju, dok se nama drugima očistila itd itd
ali uz sve to, djeluje bolje i fludinije. Radi ok, nadam se da će igra samo bolje...
u svakom slučaju, bio bi red da nauče, ovo im je samo koja? 5. igra po redu na ovim engineima, i red je da nauče neki kurac :)
Ah noob, stock pasta ne prenosi dobro toplinsku rezonancu, bez obzira šta se ne grije nece radit na max. Čim prominiš pastu rezonanca se doslovno podupla grafa prodiše i napokon proradi..... ja na svojoj 1080 prvo šta san napravia poliza san ventilator i onda prominia pastu.
Ah noob, stock pasta ne prenosi dobro toplinsku rezonancu, bez obzira šta se ne grije nece radit na max. Čim prominiš pastu rezonanca se doslovno podupla grafa prodiše i napokon proradi..... ja na svojoj 1080 prvo šta san napravia poliza san ventilator i onda prominia pastu.
Ma polizo si ti ......heheheehe
Igru ne preordam niti kupujem odmah po izlasku. Ovakva kakva je vec nakon mjesec dana po izlasku ce joj cijena pasti i mozda je onda uzmem.
Očito je tvornički nanesena pasta koja ne podržava dx12 u potpunosti.
Nemogu virovat da pušite ovo s pastom
OMG ne mogu ni ja virovat da on to ne shvaća, dx11 paste su stock na grafama..... za dx 12 grafa se užasno grije iako tebi ta temperatura nije prikazana jer nisu još došle podrške za dx12 grijanje, otiđi i promini pastu, pitaj u dućanu pastu za dx12..... ugl neda mi se trudit, ako ne shvaćaš onda je ocito u softwareu sta da ti kazen....
OMG ne mogu ni ja virovat da on to ne shvaća, dx11 paste su stock na grafama..... za dx 12 grafa se užasno grije iako tebi ta temperatura nije prikazana jer nisu još došle podrške za dx12 grijanje, otiđi i promini pastu, pitaj u dućanu pastu za dx12..... ugl neda mi se trudit, ako ne shvaćaš onda je ocito u softwareu sta da ti kazen....
Meni su perfomanse ostale iste , ali sa dx12 pastom sam dobio da mi case vise onake iritantno ne vibrira.
To me izluđivalo.
Meni su perfomanse ostale iste , ali sa dx12 pastom sam dobio da mi case vise onake iritantno ne vibrira.
To me izluđivalo.
Isprobao sam i ja dx12 pastu, ali baš i ne vidim neke razlike. Zubi su mi jednako žuti ko i prije.
To me izluđivalo.
Isprobao sam i ja dx12 pastu, ali baš i ne vidim neke razlike. Zubi su mi jednako žuti ko i prije.
Pa kad si uzeo žutu pastu, a ne bijelu s dijamantićima... Kad ćete više naučiti?
Čuj, meni će sigurno dobro radit, najčešće kad drugima ne radi (BF4), a kad drugima bude ok, meni će se igra rušit (BF3). ALi zaista, kako je beta bila tehnički super, očekujem da nikome ne radi uopće u releaseu.
Ako je pre-ordero igru preko origina može napravit refund do 7 dana nakon što igra službeno izađe tj. do 2h gameplay-a od kad igra izađe!
Jel se još može danas igrati i ako da, do kada?
Krepala krava
Krepala krava
Susjedu ili tebi?
Jel se još može danas igrati i ako da, do kada?
Sad sam tek došao na svoj komp pa vidim u Originu da je isteklo :(
Kažu da oni koji su ulogirani u betu i dalje mogu igrati, ako se izlogiraš van, gotovo:
https://www.reddit.com/r/battlefield_one/comments/51q8hr/psa_logging_out_ends_the_beta/
Kažu da oni koji su ulogirani u betu i dalje mogu igrati, ako se izlogiraš van, gotovo:
https://www.reddit.com/r/battlefield_one/comments/51q8hr/psa_logging_out_ends_the_beta/
Standardna DICE kvaliteta...
Below are the new prices for Battlefield 1 on Origin South Africa:
Standard Edition – R999.95
Early Enlister Deluxe Edition – R1,009.95
Ultimate Edition – R1,899.90
Premium Pass – R799.95"
Ko je jamio,jamio...
Below are the new prices for Battlefield 1 on Origin South Africa:
Standard Edition – R999.95
Early Enlister Deluxe Edition – R1,009.95
Ultimate Edition – R1,899.90
Premium Pass – R799.95"
Ko je jamio,jamio...
Biće opet kada igra izađe.
Briga tebe, preorderao a druge ko jebe...
Briga tebe, preorderao a druge ko jebe...
Znaš da ja uvijek uzimam najskuplje. Jedino je kvaliteta bitna. Zato je meni bf4 uvijek fino radio dok su ovi što se švercaju imali probleme.
Znaš da ja uvijek uzimam najskuplje. Jedino je kvaliteta bitna. Zato je meni bf4 uvijek fino radio dok su ovi što se švercaju imali probleme.
Inzinjer
Pokvari mi dan ova vijest. Evo i na Mexicu je 130 USD e pa jebajiga :(
U rusiji je i dalje 6000 rubalja ili ti 83 eur ali ce biti na ruskom igra ja mislim ako se tu uzme.