Zar je k/d uopce bitan?
po meni je najbitnija zabava,pa onda da winnamo,a sad hocu li imad k/d 0.5 ili 2 totalno nebitno..
Naravno da KD nije bitan.
Da je bitan, forumaš imenom C3c1l nikad nebi bio u mom klanu.
Ali je bitno kada netko tko zna ima za reći neku riječ o nečemu da ga se pročita/sasluša s razumijevanjem, a ne da se ignorira to što piše/govori ili čak sprda s time.
Ta ne pljujemo mi/ja po Baterfildu zato jer smo tako odlučili, već zato jer smo uočili nedostatke koje mnogi nisu.
Poštujem da mnogi igraju da se zabave, ali vjeruj mi, ta vaša/njihova zabava nekim ljudima ide na kurac.
Samo ću ti dati neke od primjera:
- dva lika uzmu tenk ili neko drugo vozilo i parkiraju ga u svoju bazu i onda drkaju C4 ispod njega i bacaju ga u zrak - to je njima super zabavno, ali netko tko je došao igrati i pobijediti nije time oduševljen
- netko uzme Choppera da bi se prebacio na najviši neboder na mapi i još kad promaši doskok na jebeni krov - netko tko je došao igrati s tim helićem ozbiljno nije oduševljen takvim ponašanjem
Ima još mnoštvo primjera, ali nemam vremena nabrajati.
Zašto takvi, kojima je do zabave, ne odu na prazan server pa izvode vratolomije kakve hoće?!
Ne, zabavnije je drkat suigrače ili protivnike - zašto bi se oni zabavljali sami kad mogu s društvom?!