Batman: Arkham Asylum

poruka: 706
|
čitano: 213.261
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Batman Arkham Asylum
17 godina
neaktivan
RE: Batman: Arkham Asylum
Paolo2612 kaže...
luckyluke kaže...
WItcher kaže...

Instalirao sam igru  i kad je pokrenem piše mi ovo :

To ti je do cra*kaŠutim

Fali mu mscvr71.dll datoteka. A njom se služi više funkcija windowsa i nije to loš crack. Evo oprilike čemu služi

msvcr71.dll is a module containing standard C library functions such as printf, memcpy, and cos. It is a part of the Microsoft C Runtime Library.

TNX.Upravo je taj dll falio.

Inaće dok mi fali neki dll u igri piše koji fali ali sada ....

Ne znam kaj da napišem !
16 godina
neaktivan

ja sam danas tek prvi put zaigrao batman-a, onaj demo iz bug-a, i igra me jednostavno očarala. šteta što nemam cijelu igru, ali opet moja konfa je slaba pa to ne bio bio pravi doživljaj. ali i ovo malo što sam odigrao na niskim postavkama je bilo predobro... evo par ss-ova ovdje

Bubamara s minigunom. | http://tinyurl.com/erepNA

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Uvijek kad pređem onog bossa poslije scarecrowa mi se batman scrashira... :(

ima neko save poslije njega?

Pušenje skraćuje cigaretu. Ja pijem da te duplo vidim. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Cro+Warrior
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.10.2009 9:56 (RoyalBlood).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RoyalBlood kaže...

Killer Croc?

Normal's overrated!
16 godina
neaktivan

Dobar je Arkham Asylum, zabavan je, a i grafika je jako lijepa. Zasad nemam prigovora, no tek sam na početku.

Dalje ćemo vidjeti...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Horagio kaže...
RoyalBlood kaže...

Killer Croc?

Valjda...

onaj kojem moram bacat batarang pa se onda on zabije u zid...

Ili je to bane?

Evo ga Evo ga
Pušenje skraćuje cigaretu. Ja pijem da te duplo vidim. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Cro+Warrior
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.10.2009 12:18 (RoyalBlood).
16 godina
neaktivan

To je Bane... ja sam sad maloprije to prošao.

16 godina
neaktivan
Arai kaže...

To je Bane... ja sam sad maloprije to prošao.

možeš mi pls poslati save meni je isti problem kao i royalbloodu a igra mi je stvarno superNeodlučan

17 godina
neaktivan

Evo da i ja dam svoj skromni doprinos Batman: Arkham Asylum ludilu.

Budući da je moj gamerski ukus relativno ograničen - najčešće igram avanture te poneke TPS i FPS bisere koji me jednom uhvate i nikad ne puštaju (Hitman, NOLF, Max Payne, Tomb Raider), prosto ne mogu vjerovati da je došla igra koju mogu svrstati uz moje favorite čije nastavke uvijek rado očekujem. Upravo to se dogodilo kad sam odigrao demo Batman: Arkham Asylum sa zadnjeg Bug-ovoj DVD-a. Taj neznatni komadić ove začudno duge igre (barem meni - trenutno sam na tek nekih 37% - prosječno je igram  kakvih sat i pol do dva dnevno) bio je više nego dovoljan da me zarazi. Prije toga sam bio skeptičan glede ove igre, baš zato što su je u Bug-u dobrano nahvalili. Međutim, sad vidim da su imali pravo.

Neću puno komentirati igru jer su svi već sve rekli, ali meni je pogodila svaku žicu. Kao prvo riječ je o TPS-u kojeg osobno uvijek preferiram u odnosu na FPS, a kao drugo, ovo je igra u kojoj glavni likovi i/ili neprijatelji nisu neka nadnaravna bića, svemirci ili čudovišta (ovo posljednje je doduše uvjetno rečeno, ali ipak su to sve ljudski likovi). Kad smo već kod likova, ovako dobru profilizaciju likova sam dosad vidio jedino u Max Payne-u i Hitman-u. Gameplay mi se izuzetno sviđa: od borbi i akcije pa do otkrivanja zagonetki i tajni Arkham Island-a. Također sam vrlo zadovoljan činjenicom da se igrač u borbi oslanja isključivo na Batmanove vještine i opremu i što nema korištenja vatrenog oružja i bezumnog rešetanja (barem zasad nema - kao što rekoh, trenutno nisam prešao još ni polovicu igre). Grafika je IMO izvrsna kao i zvuk, a glazba (na ovo sam inače posebno slab) je solidna i dobro prati atmosferu.

Sve u svemu, za mene je ovo bila ljubav na prvi pogled - nešto što mi se zbilja rijetko dogodi kad je riječ o igrama. :)

3 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
terhardp kaže...

Evo da i ja dam svoj skromni doprinos Batman: Arkham Asylum ludilu.

Budući da je moj gamerski ukus relativno ograničen - najčešće igram avanture te poneke TPS i FPS bisere koji me jednom uhvate i nikad ne puštaju (Hitman, NOLF, Max Payne, Tomb Raider), prosto ne mogu vjerovati da je došla igra koju mogu svrstati uz moje favorite čije nastavke uvijek rado očekujem. Upravo to se dogodilo kad sam odigrao demo Batman: Arkham Asylum sa zadnjeg Bug-ovoj DVD-a. Taj neznatni komadić ove začudno duge igre (barem meni - trenutno sam na tek nekih 37% - prosječno je igram  kakvih sat i pol do dva dnevno) bio je više nego dovoljan da me zarazi. Prije toga sam bio skeptičan glede ove igre, baš zato što su je u Bug-u dobrano nahvalili. Međutim, sad vidim da su imali pravo.

Neću puno komentirati igru jer su svi već sve rekli, ali meni je pogodila svaku žicu. Kao prvo riječ je o TPS-u kojeg osobno uvijek preferiram u odnosu na FPS, a kao drugo, ovo je igra u kojoj glavni likovi i/ili neprijatelji nisu neka nadnaravna bića, svemirci ili čudovišta (ovo posljednje je doduše uvjetno rečeno, ali ipak su to sve ljudski likovi). Kad smo već kod likova, ovako dobru profilizaciju likova sam dosad vidio jedino u Max Payne-u i Hitman-u. Gameplay mi se izuzetno sviđa: od borbi i akcije pa do otkrivanja zagonetki i tajni Arkham Island-a. Također sam vrlo zadovoljan činjenicom da se igrač u borbi oslanja isključivo na Batmanove vještine i opremu i što nema korištenja vatrenog oružja i bezumnog rešetanja (barem zasad nema - kao što rekoh, trenutno nisam prešao još ni polovicu igre). Grafika je IMO izvrsna kao i zvuk, a glazba (na ovo sam inače posebno slab) je solidna i dobro prati atmosferu.

Sve u svemu, za mene je ovo bila ljubav na prvi pogled - nešto što mi se zbilja rijetko dogodi kad je riječ o igrama. :)

Batman neće dobit vatreno oružja, jedino ga thugovi imaju.

Normal's overrated!
17 godina
neaktivan
Horagio kaže...

Batman neće dobit vatreno oružja, jedino ga thugovi imaju.

E, ovo je dobra vijest! IMO, to bi bila prava šteta u ovoj igri.

17 godina
neaktivan
Hej ekipa, samo da javim, bio sam jučer u Algoritmu i Batman je za xbox 360 samo 250 kuna. Jeftinije nego za PC, a puno jeftinije od ostalih xbox naslova. Svakako se isplati uzeti za tu lovu.

Naravno, onima koji imaju xbox. lol
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
17 godina
neaktivan

e kako me iznenadila ova igra... jednostavno je predobra, odlicna grafika, zanimljiva prica, ma sve u ovoj igri funkcionira savrseno.

Ovo ljeto sam igrao X men- wolverine i smatrao sam je vrlo dobrom, no nakon batmana sad tek vidim da je x-men tek srednja zalost, po pitanju grafike je za klasu nize.

Nadam se da ce izbacit nekakav  nastavak ili dodatak za batmana.

Jedino sto imam malih problema sa zvukom, ponekad ne cujem sto likovi pricaju u meduscenama, no nista strasno...

Ocjena 9.5/10

AMD Athlon64 X2 5200+ 2.71 GHz , Asus Radeon HD3650, 2 GB RAM, 320 GB, Logitech X-530
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Igrao sam demo i ostao zaintrigiran, sto posto ću nabaviti punorvnu verziju, sad hoće li to biti original ili ne, ovisi o financijama, ali i o NBA-u i Premiershipu, Prvoj španjolskoj ligi itd. (kladionica naravno)

BOG I HRVATI
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da li netko zna da li će u slijedećim DLC-ima biti scarecrow leveli? To mi je jedan od najboljih, ako ne i najbolji dio igre.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.

0 0 hvala 0
16 godina

Sveukupno imaš 3 levela sa Scarecrowom,a Killer Crock ga ubije.

AMD
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.10.2009 18:18 (emerik).
17 godina
neaktivan
emerik kaže...

Znam - prešao sam igru 2 puta. Pročitaj bolje moje pitanje.

16 godina
Paolo2612 kaže...
emerik kaže...

Al ne kužim kaj znači DLC.

AMD
17 godina
neaktivan
emerik kaže...
Paolo2612 kaže...
emerik kaže...

Downloadable content tj. dodatni sadržaji što su napravili developeri igre.

16 godina
neaktivan

Jel ima neko Post Bane savegame? da mi ga da? pls!!

Ukoliko želite LOCKERZ POZIVNICU obratite mi se na PM ili upišite svoj mail na ovom linku: http://fs17.formsite.com/CroWarrior/form245636018/index.html
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Paolo2612 kaže...

A otkud ih mogu skinut?

AMD
17 godina
neaktivan
emerik kaže...
Paolo2612 kaže...

A otkud ih mogu skinut?

Nisu još izašli

16 godina
neaktivan
emerik kaže...

To nije istina.

Postoje tri kraja koji se ne razlikuju znacajno, samo o ruci koja izviri iz vode, i kraj je odabran slucajno.

Ruke koje se mogu pojaviti su Baneova, Crocova ili Scarecrowova...

"Just so you know, if you bathe within my light, you diminish your own might, the illusionist in everyone"
17 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...
emerik kaže...

To nije istina.

Postoje tri kraja koji se ne razlikuju znacajno, samo o ruci koja izviri iz vode, i kraj je odabran slucajno.

Vidiš to nisam znao. Meni se pojavila Crocova. Imam pitanje u vezi 3. susreta sa Scarecrowom. Kada vas ulovi plin, onda vas Joker vozi u onim kolicima u kojim smo ga mi vozili na početku. Kad me upuca mi se pojavi onakav ekran kad umrem i piše mi savjet da trebam izbjeći Jokerovom metak, a kad stisnem Retry, onda me stavi u onaj jezivi Scarecrow level. Je li to isto Scarecrowov trik ili?

Normal's overrated!
17 godina
neaktivan
Horagio kaže...
Deus ex machina kaže...
emerik kaže...

To nije istina.

Vidiš to nisam znao. Meni se pojavila Crocova. Imam pitanje u vezi 3. susreta sa Scarecrowom. Kada vas ulovi plin, onda vas Joker vozi u onim kolicima u kojim smo ga mi vozili na početku. Kad me upuca mi se pojavi onakav ekran kad umrem i piše mi savjet da trebam izbjeći Jokerovom metak, a kad stisnem Retry, onda me stavi u onaj jezivi Scarecrow level. Je li to isto Scarecrowov trik ili?

Glitch u igri, ja (i mislim da je još netko) sam pokušao micati glavu - nisam nikako uspio. 

16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Horagio kaže...
Deus ex machina kaže...
emerik kaže...

To nije istina.

Glitch u igri, ja (i mislim da je još netko) sam pokušao micati glavu - nisam nikako uspio. 

Nije glitch, to je namjerno - ja sam pokusao cimati misha kad sam drugi put igrao, ali ne vrijedi jer se glava ne mice. Takodjer, cak i ako odaberes quit na slijedecem meniju, a ne retry, isti vrag...

"Just so you know, if you bathe within my light, you diminish your own might, the illusionist in everyone"
16 godina
neaktivan

Jel ima neko MOLIM VAS savegame poslije banea? PLS

Ukoliko želite LOCKERZ POZIVNICU obratite mi se na PM ili upišite svoj mail na ovom linku: http://fs17.formsite.com/CroWarrior/form245636018/index.html
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Horagio kaže...
Deus ex machina kaže...
emerik kaže...

To nije istina.

Neki kažu da to ovisi o težini ali mislim da to nije to... možda je to nagovještaj nastavka? kako ruka zgrabi kutiju?

16 godina
neaktivan
RoyalBlood kaže...

Neki kažu da to ovisi o težini ali mislim da to nije to... možda je to nagovještaj nastavka? kako ruka zgrabi kutiju?

Nije ni nagovijestaj nastavka niti ovisi o tezini. Ja sam igrao na hard dva puta, i dobio dva razlicita endinga. U oba puta sam sakupio sve sto se sakupiti moze prije zadnjeg fighta.

Kako ruka zgrabi kutiju?

Ruka izlazi iz vode, vlazna i umorna, te strastveno, pohlepno, gotovo erotski prisloni svoje jagodice, svoju kozu na vlaznu metalnu povrsinu kutije. U tom trenutku kao da je svijet stao, dah se usporava, cuje se kucanje srca i kutija vristi u tisini. Ostre oci vide kako se bicepsi ruke pripremaju na grcenje, kutija vristi, prsti je grabe i strastveno vuku pod vodu.

Slijedece sekunde, sve je gotovo....

16 godina
neaktivan

Ne to, mislim da bi to mogao biti idealan početak nastavka...

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Batman Arkham Asylum
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice