Dugo sam čekao da nabavim novi strojček kako bi mogao adekvatno zaigrat Psihotičnog u C.W.
Evo par slikica.
Super slike.
Odličan strojček :D
Dugo sam čekao da nabavim novi strojček kako bi mogao adekvatno zaigrat Psihotičnog u C.W.
Evo par slikica.
Super slike.
Odličan strojček :D
evo nekoliko screenshotova iz najbolje igre 2009 godine batman arkham asylum
Kako kome...
e dali mi možete pomoći,dajte mi recite kako da spremim sliku iz igre probo sam sa tipkom print screen ali ne radi koristim windows 7...
za snimanje u igrama moraš imate posebne programe, npr fraps, xfire itd...
imam x fire ali neznam kako se sprema pomoću njega...
evo skužio sam hvala jurluk...
evo par random
KAKO JE SEKSI OVA VJEŠTICA,ŠTETA ŠTO JE SKRILA MEĐUNOŽJE OVIM VUDU OGRLICAMA
evo par random
eee, ima li slika gdje ne skriva međunožje?
imam x fire ali neznam kako se sprema pomoću njega...
scroll lock + s
evo par random
eee, ima li slika gdje ne skriva međunožje?
Šta ste napaljeni na likove iz igara?
Nation Red
Kakva je igra? Koji žanr?
Nation Red
Kakva je igra? Koji žanr?
Sigurno neki survival čim su zombiji...
Piše ti u bug-u da uzmeš samo stvari iz gepeka i pićiš dalje.
Evo i od mene za sad (to be continue of course)
Mali savjet. Pokušaj isključiti sve HUD-ove kako ne bi bilo jišta na ekranu. Uglavnom, slike su preodlične!
Uskoro ću sada objaviti i ja nekoliko screenshota pošto sam na kratko prestao koristiti FRAPS zbog toga jer mi onda XFire nije radio u nekim igrama.
St.a.l.k.e.r. Call Of Pripyat
Malo sam probao, ali pošto sam fan stalkera čekat ću da izađe da ga uzmem i zaigram jer ovaj ima neke mušice. Iako mi se sviđa kada pričaju svi oko mene ruski, (naravno sa prijevodom) jer mi to nekako još više podiže atmosferu i volio bi kada bi ubacili tu opciju u EU verziju, (kao na primjer u Crysis gdje su žuti vrištali na kišitcu jeziku - na najtežim postavkama)
EDIT: i na kraju jedna slika da podigne atmosferu iz igre na 120% - STALKER simulator
Evo i od mene za sad (to be continue of course)
Mali savjet. Pokušaj isključiti sve HUD-ove kako ne bi bilo jišta na ekranu. Uglavnom, slike su preodlične!
Uskoro ću sada objaviti i ja nekoliko screenshota pošto sam na kratko prestao koristiti FRAPS zbog toga jer mi onda XFire nije radio u nekim igrama.
Alright....Hvala na komentaru Raving Rabbid