Mogli bi otvorit temu : Kuhajte s BUG-om... :) Pisali bi se recepti i dojmovi, a svi spameri i trollovi bi automatski dobivali ban... :) Bas mi se svidja ta ideja...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ulažem dvije ivine (F1-IVO) zvjezdice
OK...auuu IVOOOO
OK...auuu IVOOOO
Ma može i sve uložit. B.m.k za petokrake:)
E,a ako napravim to,oće mi se spalit nešto?
Nope, nema se šta spalit.
Ok,fućka se meni za zvučnike al mislio sam na zvučni karticu jer mi ti zvučnici ne idu u struju nego.Stereo zvučnici idu a ti od linije idu samo na adapter
Jedino mozak ali to ti je ionako već spaljeno pa neće bit štete:)
(malo se šalim da ne bi krivo shvatio)
Sve 5.Znam ja da mi je spaljen
BTW,zaključeno mi 5 matematika.Još samo kemija i bit će 5,0
Nego... Bas bi bilo fora... :D

Jos jedna stvar koju obozavam si pripremit. Pecena jaja - kajgana i kad se ispeku stavit Zdenka sir da se rastopi po njima...
Sad dok si to zamisljate nekima nezdravima moze se cinit perverzno, al da se niste usudili komentirat na tu foru...
OK tekma je počela ajmo oklade:
Argentina 1,32
južna Koreja 3,45
neriješeno 2,85
Ajmo ljudi oklade..
Poluvrijeme je...oćemo na kornere, prekršaje i te stvari
Da ti mene vidis uzivo, papucama bi se cvokotajuci pokrio...
Jos jedna stvar koju obozavam si pripremit. Pecena jaja - kajgana i kad se ispeku stavit Zdenka sir da se rastopi po njima...
Sad dok si to zamisljate nekima nezdravima moze se cinit perverzno, al da se niste usudili komentirat na tu foru...
Jesi kad istresao vrećicu smokija u bijelu kavu:)
A čuj, njemu žene nema doma pa mora, meni žena nije vješta u kuhinji...
Doduše, više ja volim kuhinju nego što ona nije vješta, al to mi je dobra isprika da ostanem mačo. :)
Jel IVO, trazis nesto poput kartona zajedno sa svojom mulom stefom ?.... Sunce vam hebem obojici.... :P
Jesi kad istresao vrećicu smokija u bijelu kavu:)
Nisam... Ne bi reko da je bas nesto ukusno... Ta dva okusa mi ne idu zajedno...
Jel IVO, trazis nesto poput kartona zajedno sa svojom mulom stefom ?.... Sunce vam hebem obojici.... :P
Beljljljljljlj.....
Beljljljljljlj.....
A jeste djeca
Beljljljljljlj.....
Meni moze bit dobar tek... :P :)
Kad napravite sendvič u pecivu, salama i sir, stavite i Franckov čips od paprike unutra... ;)

Ona tema Da li pušite čisti humor...

Polimunio je.
Staviš Poli salame (hm... Nisam je dugo jeo) i sira (ali može i bez) i par onih 'listića' čipsa... Mmmmm....

Staviš Poli salame (hm... Nisam je dugo jeo) i sira (ali može i bez) i par onih 'listića' čipsa... Mmmmm....
I još namažeš nutele....hmmmmmmmmmmmm fuuuuujj
I još namažeš nutele....hmmmmmmmmmmmm fuuuuujj
I onda prosjediš na wc-u pola dana ili završiš na hitnoj:)