Dani ne može, tako mene cura zove Onda Danči :)
Danči zovu moju mamu xD
Dani ne može, tako mene cura zove Onda Danči :)
Danči zovu moju mamu xD
Moj tata je sretan!Igrao je na kladionici da će prvi gol biti autogol
BTW,meni bi trebalo nešto kao na ovoj slici koju sam nacrtao:
Kupiš3.5 mm splitter. Kupiš chinch to 3.5 adapter. Ukopćaš splitter u zvučnu, chincheve u adapter, adapter i pc zvučnike u splitter i to je to.
Sveukupno će te doć 30-ak kn.
Kupiš3.5 mm splitter. Kupiš chinch to 3.5 adapter. Ukopćaš splitter u zvučnu, chincheve u adapter, adapter i pc zvučnike u splitter i to je to.
E hvala puno!Nešto baš takvo bi mi trebalo.Ta linija od koje su zvučnici je pokvarena
Evo ja stavio da se pece... :) Sad opet malo forumske aktivnosti... :)
Evo ja završio sa svojim toplim obrokom:)
Sad tablete trznut.
Kaj se sprema? Mesina neka?
Evo ja završio sa svojim toplim obrokom:)
Sad tablete trznut.
U ovim ljetnim danima jedem 2 puta. Dorucak u 10 h, rucak u 16 - dobro je za moju dijetu... :D
I'm back...de pogledajte slike
Hmmm..baš nas i nezanimaju nečije dlakave noge:)
Kaj se sprema? Mesina neka?
Da, svinjetina s krumpirom :) Upakirana u vatrostalnu zdjelu da se lijepo usafta... :)
Bolesno
Ma obrijat ću se :P
Da, svinjetina s krumpirom :) Upakirana u vatrostalnu zdjelu da se lijepo usafta... :)
U je.bemti!
Neobično sam gladan danas. Sad sam mrknuo kordon blua 2 i povrće sa žara. Hvala konzumu na gotovim jelima.
I već sam gladan, razmišljam si šta bi doma kuhao...
U je.bemti!
Neobično sam gladan danas. Sad sam mrknuo kordon blua 2 i povrće sa žara. Hvala konzumu na gotovim jelima.
Nek ti batista da recept za gulaš :)
U je.bemti!
Recimo ja kad imam vremena, pomislim na tortilje... Kako god se najedem od njih dvije, jos uvijek uspijem nagurat trecu... :D
U je.bemti!
Žganaca i mlijeka iliti palenta sa mlijekom
U je.bemti!
Nek ti batista da recept za gulaš :)
Ma gulas radim onak od oka (okusa:), bitno je samo da imas puno luka, onda je dalje sve lako...
evo i mene,vratio se iz škole
Recimo ja kad imam vremena, pomislim na tortilje... Kako god se najedem od njih dvije, jos uvijek uspijem nagurat trecu... :D
Ne znam zašto, ali si me asocirao na prije 15 dana kad sam jeo onaj meksički čips sa ukusom sira kad sam umakao u topljeni sir, koji je stajao u vatrostalnoj posudi na grijaču.. Mljac, kapa, curi a ukusnooo
E hvala puno!Nešto baš takvo bi mi trebalo.Ta linija od koje su zvučnici je pokvarena
E,a ako napravim to,oće mi se spalit nešto?
OK tekma je počela ajmo oklade:
Argentina 1,32
južna Koreja 3,45
neriješeno 2,85
Ajmo ljudi oklade..
Argentina 1,32
južna Koreja 3,45
neriješeno 2,85
Ajmo ljudi oklade..
1
Ne znam zašto, ali si me asocirao na prije 15 dana kad sam jeo onaj meksički čips sa ukusom sira kad sam umakao u topljeni sir, koji je stajao u vatrostalnoj posudi na grijaču.. Mljac, kapa, curi a ukusnooo
Meni recimo neobican mix koji mi izvrsno prija su obicni Franck-ovi smokiji umoceni u kiseli jogurt od Vindije... Toga si znam pripremit punu zdjelu i udri....
Nope, nema se šta spalit.
Argentina 1,32
južna Koreja 3,45
neriješeno 2,85
Ajmo ljudi oklade..
1
kolko para
ulažem dvije ivine (F1-IVO) zvjezdice
Jedino mozak ali to ti je ionako već spaljeno pa neće bit štete:)
(malo se šalim da ne bi krivo shvatio)
Da nisi slučajno ti ?