turbo folk muzika zaključana tema

poruka: 30
|
čitano: 6.502
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
helpppppp

ŠutimTreba mi web stranica sa koje mogu besplatno skidati turbo folk muziku.Helppppppppppppppppppp

16 godina
neaktivan
RE: helpppppp

Strašno.

Private
17 godina
turbo folk muzika

A yucafe,tamo imas sve vrste šrotanja kakve trazis.

Only God will judge me
17 godina
turbo folk muzika

A zašto bi skidao nešto tako užasno?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
17 godina
neaktivan
turbo folk muzika

Plač <--samo to imam za reć, pretužno je da bi se smijo

Core 2 Quad Q6600@ 3.5 GHz, Thermatake Max Orb, Asus P5K PRO, 2X2GB kingmax, WD 500 GB, Nvidia GeForce 9800 GTX+, Antec 900, Razer Death Adder + Razer eXact Mat+Logitech Cordless Rumble Pad II
16 godina
turbo folk muzika

ma to nije muzika to je šund, uvik se svađan s braton oko toga

AMD Athlon 3200+, Asus K8N, 1.5GB DDR, HD 3650 512MB, WD 160GB Maxtror 40GB, Power supply 400W ma šta da kažem zvir bez zuba
16 godina
protjeran
NeLLicHa kaže...

ŠutimTreba mi web stranica sa koje mogu besplatno skidati turbo folk muziku.Helppppppppppppppppppp

Jeb..... te  taj turbo folk idi tamo gdje se to sluša.
17 godina
neaktivan
turbo folk muzika

Trebalo bi te prijaviti za otvaranje ove teme, razlog : Sluša turbofolk

"If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." Albert Einstein "Varanjem se smatra samo ako te uhvate!" Al Bundy
16 godina
protjeran
RE: turbo folk muzika
Horagio kaže...

Trebalo bi te prijaviti za otvaranje ove teme, razlog : Sluša turbofolk

crveni karton molim za ovu temu. 
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.2.2009 14:49 (ČERNOBIL).
17 godina
turbo folk muzika

Turbo Folk a kaj je to, koliko je meni poznato to je hrana za svinje koja se kupuje na vrece ili neka vrst umjetnog gnojiva nisam tocno siguran neka me netko ispravi ako grijesim!!!Neodlučan

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
17 godina
turbo folk muzika

A siroce....zao mi te je.

AMD Athlon X2 6000+ @3.25Ghz, 2MB cache, Windsor GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
16 godina
neaktivan

ponosan sam na sve te komentare iznad Smijeh...ima jos ljudi koji razmisljaju glavom i znaju kaj je stvarno lose

Made in: Neverland
17 godina
neaktivan
turbo folk muzika

Nema potrebe za tako niskim udarcima, nek svako slusa sta hoce... ja isto ne volim turbofolk, ali znam "normalnih" ljudi koji vole...

Kaži šta misliš, misli šta kažeš... ---------------------------------- Sjećaš li se draga, pričale su kiše, za ljubav se gine, zbog Hrvatske diše. ------------------------------- Neke stvari je bolje imat' kad ne treba, nego nemat' kad treba.
16 godina
neaktivan
turbo folk muzika

Treba zabranit ovakve teme na forumu sad samo zbog spominjanja web stranice on to pitanje tu stavi.

Ima foruma di su svi takvi ko on pa nek tamo pita...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
turbo folk muzika

moje misljenje

da ta glazba nesto vrijedi, slusao bi ju cijeli svijet kao npr Bryana Adamsa i Brucea Sprengsteena

a najveci biseri su oni sta sad razbijaju aute srbima koji su dosli gledat svjetsko rukometno, a onda kad dobimo utakmicu idu slavit uz arkanovu cecu

najcesce teme tih pjesama su prevare, alkohol i slična sra***nja

fuj

Psssssst Zecovi spavaju 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
turbo folk muzika

ftw is turbo folk??

mozda cajka ???

Nije mi jasno kako ljudi danas kad je bilo kakva muzika dostupna za nabavit bez problema   ,slusaju to smece...

17 godina
turbo folk muzika

hahahhahahahhahahahahha evo baš sam se dobro nasmijao.. dugo nisam čuo tako niske uvrede

tip se tek registrirao.. evo baš ste mu ga spustiliCool

a čuj nek svako sluša šta hoće, ali većina koja služa narodnjake su ultra divlji..

q6600, 8800gt, 2gb ram, 500gb hdd, gigabyte p35 ds3.... Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
neaktivan
turbo folk muzika

Da danas se registriro al samo zato da dobije odgovor na ovo pitanje i više se neće niti vraćat.

Trebaju mu te pjesme ko narkomanu droga, boli ga briga za forum... Vidjet ćete...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
17 godina
turbo folk muzika

očito je naletio na krivo tlo, krivi forum

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.2.2009 15:26 (HCSC).
16 godina
protjeran
pajic3 kaže...

hahahhahahahhahahahahha evo baš sam se dobro nasmijao.. dugo nisam čuo tako niske uvrede

a čuj nek svako sluša šta hoće, ali većina koja služa narodnjake su ultra divlji..

cura se  tek registrirala.. evo baš ste joj spustili.
16 godina
neaktivan
a jadna cura. više nikad neće ni privirit forumu
16 godina
protjeran
jurluk kaže...
 Nakon ovakih uvreda  neće ni komp paliti.
16 godina
protjeran
pajic3 kaže...

vecina vas je divlja....vecina od vas ni nezna sta je turbo folk...uostalom svoje komentare zadrzite za sebe..covjek je pitao znate li..ako znate
recite a nemojte srat bezveze....ja osobno ne slusam "cajke"ali kaj bi neko reko za techno"gle ove drogerase"pa za rokere ...pankere......
17 godina
neaktivan
turbo folk muzika

Treba sasjeć ovakve strvari u korijenu na ovakvom forumu Smijeh

Core 2 Quad Q6600@ 3.5 GHz, Thermatake Max Orb, Asus P5K PRO, 2X2GB kingmax, WD 500 GB, Nvidia GeForce 9800 GTX+, Antec 900, Razer Death Adder + Razer eXact Mat+Logitech Cordless Rumble Pad II
17 godina
neaktivan
ČERNOBIL kaže...
jurluk kaže...
 Nakon ovakih uvreda  neće ni komp paliti.
 Nakon ovolikoh uvreda će se se raslakati i napiti uz Cecu i Mileta da zaboraviSmijeh

OT:   http://www.nostalgija.com/  - odlična stranica: ima sve iz država ex-Yu, od narodnjaka preko rocka do dalmatinskih šansona
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
16 godina
protjeran
zokiN kaže...
pajic3 kaže...

vecina vas je divlja....vecina od vas ni nezna sta je turbo folk...uostalom svoje komentare zadrzite za sebe..covjek je pitao znate li..ako znate
recite a nemojte srat bezveze....ja osobno ne slusam "cajke"ali kaj bi neko reko za techno"gle ove drogerase"pa za rokere ...pankere......
 Pa techno i je za drogeraše treba pet dana tresti glavom i tijelom a da se ne umoriš.hahahaha
16 godina
neaktivan
turbo folk muzika

turbo folk ko to uopče sluša

17 godina
neaktivan

ma to je smeće. ta glazba služi da ju naviješ do bola u svom autu, pičiš 200 km/h i pokazuješ kakav si balkanac i seljačina. za slušanje nikako.

evo ti savjet: ubij se

17 godina
neaktivan
turbo folk muzika

Svatko ima pravo slušati što želi!

Plin je za kuhanje, dizel je za traktore, a benzin je za aute!
17 godina
neaktivan
turbo folk muzika

Bespotrebna tema sa još besmislenijim postovima.

CLOSED!

Lenovo Thinkpad SL500 OSTAVITE SE PM-ova NISAM JA PRIVATNA OC ŠKOLA
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice