Treba mi web stranica sa koje mogu besplatno skidati turbo folk muziku.Helppppppppppppppppppp
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Strašno.
A yucafe,tamo imas sve vrste šrotanja kakve trazis.
A zašto bi skidao nešto tako užasno?
<--samo to imam za reć, pretužno je da bi se smijo
ma to nije muzika to je šund, uvik se svađan s braton oko toga
Treba mi web stranica sa koje mogu besplatno skidati turbo folk muziku.Helppppppppppppppppppp
Trebalo bi te prijaviti za otvaranje ove teme, razlog : Sluša turbofolk
Trebalo bi te prijaviti za otvaranje ove teme, razlog : Sluša turbofolk
Turbo Folk a kaj je to, koliko je meni poznato to je hrana za svinje koja se kupuje na vrece ili neka vrst umjetnog gnojiva nisam tocno siguran neka me netko ispravi ako grijesim!!!
A siroce....zao mi te je.
ponosan sam na sve te komentare iznad ...ima jos ljudi koji razmisljaju glavom i znaju kaj je stvarno lose
Nema potrebe za tako niskim udarcima, nek svako slusa sta hoce... ja isto ne volim turbofolk, ali znam "normalnih" ljudi koji vole...
Treba zabranit ovakve teme na forumu sad samo zbog spominjanja web stranice on to pitanje tu stavi.
Ima foruma di su svi takvi ko on pa nek tamo pita...
moje misljenje
da ta glazba nesto vrijedi, slusao bi ju cijeli svijet kao npr Bryana Adamsa i Brucea Sprengsteena
a najveci biseri su oni sta sad razbijaju aute srbima koji su dosli gledat svjetsko rukometno, a onda kad dobimo utakmicu idu slavit uz arkanovu cecu
najcesce teme tih pjesama su prevare, alkohol i slična sra***nja
fuj
ftw is turbo folk??
mozda cajka ???
Nije mi jasno kako ljudi danas kad je bilo kakva muzika dostupna za nabavit bez problema ,slusaju to smece...
hahahhahahahhahahahahha evo baš sam se dobro nasmijao.. dugo nisam čuo tako niske uvrede
tip se tek registrirao.. evo baš ste mu ga spustili
a čuj nek svako sluša šta hoće, ali većina koja služa narodnjake su ultra divlji..
Da danas se registriro al samo zato da dobije odgovor na ovo pitanje i više se neće niti vraćat.
Trebaju mu te pjesme ko narkomanu droga, boli ga briga za forum... Vidjet ćete...
očito je naletio na krivo tlo, krivi forum
hahahhahahahhahahahahha evo baš sam se dobro nasmijao.. dugo nisam čuo tako niske uvrede
a čuj nek svako sluša šta hoće, ali većina koja služa narodnjake su ultra divlji..
Treba sasjeć ovakve strvari u korijenu na ovakvom forumu

turbo folk ko to uopče sluša
ma to je smeće. ta glazba služi da ju naviješ do bola u svom autu, pičiš 200 km/h i pokazuješ kakav si balkanac i seljačina. za slušanje nikako.
evo ti savjet: ubij se
Svatko ima pravo slušati što želi!
Bespotrebna tema sa još besmislenijim postovima.
CLOSED!