Sad će ispasti da sam dijametralno suprotan tnakiru, a da radim isto - ako ovo rečeno ima imalo smisla (odnosno da bilo što Vlada napravi, ja nađem razlog zašto je to dobro).
Međutim, trenutno imamo... Koliko? 330k nezaposlenih? Otpuštanjem državne administracije (znači, šljaker vulgaris koji sjedi u uredu i cucla lovu), opet ćeš imati isti broj ljudi na državnoj sisi, samo će biti socijlni slučaj, nezadovoljni i neće raditi apsolutno ništa (sjedit će doma i brati će pare sa burze).
Ljide treba prebacit u realni sketor. Kako? Nemam pojma. Preškolovanjem valjda. Natući nezaposlenost na +400k, zemlja će otići k vragu.
Ista stvar da Linić kojim slučajem ode na "velike ribe" (aka Todorić). Ako Agrokor zatvori porezna, mogu odmah komotno seliti u Egipat, neće biti neke oveće razlike... Barem ću viditi piramide.
Mislim da je davanje socijalne pomoci jeftinije od davanja place, bonusa i slicno.
Sto se tice todorica... ne kuzim koja je to prica ako on propadne jebali smo jeza. Tih 10 000 ljudi bi se zaposlilo negdi drugdi. Trziste postoji i na njegovo mjesto bi dosao netko drugi, ne jedan nego mozda vise njih ali nista se ne bi promijenilo.

Stručnjak za odmaganje...

) nisam implicirao da se SDP ne treba kritizirati vec sam govorio o tome kako ti i tnakir umjesto da pohvalite pozitivne promjene, podcjenjujete pozitivan rad vlade te naglasavate ono negativno (sto je samo po sebi ok) sve u svrhu pesimisticnog izjednacavanja u stilu: "svi su oni isti", sto me smeta jer jednostavno nije tocno. Takvim nastupom djelujete na neinformiramu i neodlucnu masu koja bi onda bez razmisljanja mogla donijeti krivu odluku. Naravno ne mislim da ste ti i tnakir direktno krivi ali mislim da ste takvim nastupom indirektno odgovorni skupa sa istomisljenicima, a sami znate da nije isto da li je HDZ na vlasti ili SDP makar to mozda i ne priznali.