Bas mene briga za njega. Ako mu se vec mora suditi, prije bi htio da se to dogodi u Hrvatskoj. Uostalom vlada je predložila izmjene ustava/zakona kojima bi uveli da politička ubojstva ne zastarijevaju (glupost je uopće da i "obična" ubojstva zastarijevaju nakon 20 godina) kako bi sami mogli suditi takvima..
Uostalom Nijemci su već par puta pokušavali doći preko naseg drzavnog odvjetnistva do Perkovića (97. i kasnije, dvije i neke mislim). Naravno državno odvjetništvo nije našlo nista. Začudo tada nije bilo komentara kako vlast štiti udbase i slično.
Što imam protiv izručenja Perkovića? Pa recimo da suverene države ne izručuju svoje špijune. Probaj od Izraela tražiti da izruče nekog agenta ili višeg časnika Mossada...
-- || \o/

). Mozda covjek nesto i nauci.
svim bivšim hrvatskim udbašima pa to je poznata činjenica samo bilo bi bolje da to nije napravil ali kaj moš sad ništa.Dakle ili od sad budete radili za hrvatske intrese ili vas neče bit birajte ali samo brzo izaberite. Ovo podebljano je bilo diplomatski rečeno, a u stvari je značilo dva metra pod zemlju sigurno. Perkovič senior je mogel nestat kak si rekel keks, tj nestat s ovog svjeta to je u ona vremena devedesetih bilo lako za odradit za čas posla. Bivši Hrvatski Udbaši su ionak bili na tankom ledu, zbog svojih djela iz bivše Juge pa bi neki neposluh za njih bio fatalan jer u ratno doba ljudi lako nestaju ko jutarnja magla.