A lovu ne možeš podinut pa da odeš u minus?
...
Poanta uopće nije u tome. Poanta je da ste raspalili po bankama jer uzimaju proviziju. Ja usluge banke koristim na dnevnoj bazi. Zdrastvo, koje plaćam oho ho skuplje, nisam koristio 3 godine i onda kada mi treba - onda idem privatniku, jer obično to izgleda ovako - "Trebate to? E za to se čeka 6 mjeseci" ili "A to je prehlada. Nemojte dolaziti simo, već samo pijte čaj i puno C vitamina". Pomoći od toga za poludit.
To je istina. Ali je slicno situaciji, dobit virus na Windowsima ili na Linuxu. Na Linuxu kad skines fajl, rucno mu trebas dati exec bit i onda ga jos pokrenuti s root passwordom. Na Winsima je dovoljan dvoklik. Eh sad, ako si neodgovoran, nece te sprijeciti niti exec bit niti utipkavanje root passworda. Ali je lakse samo dvoklik napraviti. Slicno je i s ovim, barem ja tako gledam na to. Malo je blesava analogija, ali ajde. Jednostavno psiholoski vecina ljudi drugacije vaze 100 kn kesa ili 100 kn na kartici.
Da, ali zdravstvo nije uzrokovalo svjetsku krizu, recesiju i sve sto ide uz to. Kolike su samo firme bile u gubitku ili su se zatvorile, ljudi ostali bez posla, bla bla, ali nitko iz bankarskog sektora nije odgovarao za to iako su krivi. Heh. Iako, dalo bi se i o farmaceutskim kompanijama, ali "o tom potom" (kak se vec pise to xD).
Joj, ma kakav caj i C vitamin. Med i rakija.