Ti si pretpostavljam katolik - nije uopće bitno prakticiraš li vjeru ili ne, ekipa iz KKK-a će te mrziti jer ne podnose rimokatolike (među vrlo dugim popisom nepoželjnih - nisam siguran jeli se ta lista skratila otkad je osnovan Treći Klan, ispravi me slobodno ako si s tim upoznat), često su to Irci ili Talijani koji su se ''usudili'' doseliti u južne države SAD-a. Takve stvari predstavljaju velike barijere, možda ne u forumaškom teoretiziranju, ali u praksi bile bi itekako vidljive. Još da ne spominjem srpski ogranak Stormfronta koji tek ''bode u oči'' iz razloga što su oni u najmanju ruku sumnjivog etniciteta zbog petstoljetne turske okupacije koja je učinila svoje htjeli oni to priznati ili ne (po etnicitetu ''pravi Srbi'' žive upravo na području bivše Vojne Krajine). Još je usto vrlo bitno spomenuti postupanje Heer-a (nije bio Waffen SS zanimljivo, uobičajeno dežurni krivac) u Drugom svjetskom ratu prema civilnom stanovištvu u Nedićevoj Srbiji (100 streljanih za svakog ubijenog Nijemca te 10 za svakog ranjenog - popelo se na preko 1000).
Kakav je onda "etnicitet" bosanskih Hrvata koji su bili pod tom istom okupacijom, pa i hrvatskih Hrvata, znamo li da je i dijelovi sadašnje Hrvatske bili pod turskom okupacijom?
Inače ove rasne teorije koje mi prodaješ pod priču o "etnicitetu" spadaju pod forumsko pravilo o širenju netrpeljivosti ("Zabranjeno je vrijeđanje na rasnoj, spolnoj, vjerskoj, političkoj i bilo kojoj drugoj osnovi koja je uvredljiva za pojedinca ili grupe ljudi. "), pa znaj da ti je ban blizu.
Link je 100% legalan, kao i sam SF, na tom forumu su prema pravilima i cenzurirane riječi koje bi mogle začiti uvredu (tako npr nemožeš ni napisati puta (španjolski - k*rva), kao ni niger (crnac) - što još ne shvaćam jer to nije uvreda :/)
Link je legalan, ali Stormfront spada u kategoriju hate-webova, pa stavljanje linka na njega ide pod pravilo "Stavljanje linkova na druge forume, webove i ostali internetski sadržaj je uvjetno dozvoljeno. Moderatori imaju diskrecijsko pravo brisati takve linkove, čitave postove i davati opomene ukoliko ocjene da je sadržaj off-topic, reklamerski ili na drugi način neprimjeren ovom forumu."
http://www.bug.hr/forum/topic/sluzbene-obavijesti-pravila/pravila-ponasanja-forumu/96209.aspx
S obzirom da ti ovo nije prvi put, tebi ide ban.

Raditi, raditi i samo raditi... ...dodatno osnažiti... ...vjetar u leđa... , 100 puta ponovljena laž postaje istina.

Jer očito je da ili djeca ne znaju za zaštitu ili ne znaju da mogu zatrudniti ili, možda najgore, srame se kupiti kondome. Tako da - seksualni odgoj je nužnost. Tim više što djecu na vjeronauku uče da je seks prije braka grijeh, a vjerojatno i da kondomi ne štite od HIV-a i sl. stvari.
. Jesam, mlad sam racunarac i ponosan na to i bas me briga sto sam "geek" i sto me ljudi tako dozivljavaju i/ili nazivaju.