Smisao(,)Slučajnosti

poruka: 94
|
čitano: 16.012
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Smisao(,)Slučajnosti
PROTECTOR kaže...
 Nemože se dokazati da Bog ne postoji isto kao što se nemože dokazati da postoji

Carl Sagan je govorio:

"There is difference between absence of evidence and evidence of absence..."

I'm sorry! Sorry! Excuse me for having an opinion! - Simon Cowell
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.10.2008 20:39 (Faerdhur).
17 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...
PROTECTOR kaže...
  Nemože se dokazati da Bog ne postoji isto kao što se nemože dokazati da postoji

Carl Sagan je govorio:

"There is difference between absence of eviedence and evidence of absence..."

Isto tako je rekao:

The idea that God is an oversized white male with a flowing beard, who sits in the sky and tallies the fall of every sparrow is ludicrous. But if by 'God' one means the set of physical laws that govern the universe, then clearly there is such a God. This God is emotionally unsatisfying... it does not make much sense to pray to the law of gravity. 

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
17 godina
neaktivan
Smisao(,)Slučajnosti

Zaboravite big bang! Nova teorija je uspostavljena (između dvije opcije kraja svemira, i nastanka,baš ona meni draža)! Big Bounce!

U vezi stare teme, više sam mislio na to, je li čovjekov "put" ne "planiran" ili slučajan, tj. je li moguće da je to normali razvoj/prilagodba.

Ozbiljno...
16 godina
neaktivan
SOS kaže...

Zaboravite big bang! Nova teorija je uspostavljena (između dvije opcije kraja svemira, i nastanka,baš ona meni draža)! Big Bounce!

Čini se da priroda jest stvorena u ciklusima, ova nova teorija je stvarno optimistična. Bolje to nego nestanak sve energije i ništavilo kao kraj. Što znači, također (zato što se svemir još uvijek širi) da smo mi tek u "sredini" između nastanka i najvećeg prostornog oblika prije sažimanja!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice