Privatni torrent trackeri P&O izdvojena tema

poruka: 3.356
|
čitano: 1.319.464
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Pozivnice za privatne torrent trackere
16 godina
Privatni torrent trackeri P&O

Bas sam razmisljao kako bi mogli napraviti temu sa popisom ljudi koji su OK i kojima se moze dati pozivnica bez da se brine, i koji nisu, kojima se ne smije dati. I to bi svi mi pisali koji poklone nekome pozivnicu i kroz par tjedana ili mjeseci vidis dali je stanje uredu. Dosao sam do ideje, ali nemam vremena uopce listu update-ati tako da prepustio bih nekome drugome da je realizira. Nesto u stilu ono sta imamo za oglasnik na bugu. {#}

16 godina
neaktivan
Re: Privatni torrent trackeri P&O

Ma, ako si na nekom privatnom trackeru, imas tamo gotovo sigurno temu gdje se dijele pozivnice. A tamo mozes vidjeti sve o osobi kojoj dajes ;)

16 godina

Neki su poceli zicat za pozivnice preko PP-a, evo npr ovaj danas, ja kliknem na nick, kad ono banovan totalno, izbrisan mu profil...

Grdno se varao ako je mislio da ce tek tako dobiti pozivnice od mene...

http://www.speedtest.net/result/2082576031.png
15 godina
neaktivan

na Underground Gameru se mogu prebacit statsi sa BitGamera. Pa svima preporucam da si malo poprave ratio na ZG-u :)

14 godina
Haker_x kaže...
shadowlapy kaže...

Za sve one koji "placu" radi bitGamera (i ja san medu njima), gazzellegames.net omogucava registraciju bivsim bG clanovima.Zasad su prepuni, al nadan se da cu uskoro upast. Inace bija san clan od 2009., to mi je jedan od prvih private trackera i stvarno mi je jako zao zbog ukidanja.

Ja sam uspio da upadnem u gazzellegames :)

Nisam bija te srice, al snac cu se dok se ne prosire :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 19:19 (shadowlapy).
14 godina

Malo pomalo otvaraju registracije za bG clanove posto in je server pretrpan, ja sam se uspija registrirat nakon 3 dana pokusavanja

17 godina
neaktivan
Zna li itko koliki je minimalni seed time na partisu? 48h?
15 godina
neaktivan

Nema tamo vremenski, nego se gleda globalni ratio. Ako puno skidaš nemoj misliti da ćeš lako održati ratio. 

17 godina
neaktivan
Ma ratio je dobar :D
13 godina
neaktivan

Imam account za ncore

ako imate nesto za mijenjat,javite!

pontmaxxx
18 godina
neaktivan

Ne znam ljudi jeste li ikada procitali pravila ijednog trackera, ali u 95% slucajeva zabranjeno je bilo kakav trade sa acc. Znaci jedan acc jedan osoba i ako vas otkriju ban.

Pa razmislite koliko vam se isplati mjenjati acc ;)

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
13 godina
neaktivan

Da i ne.

Primjer:Revtt-možeš koristit 5 različitih ip adresa za upload i download

tehconnection nije ip "osjetljiv"

ncore -isto

naravno ako daš osobi koja će divljat i neće poštivat pravila,sigurno je problem.

Pozivnicu ako das i ja ne poštivam pravila,letim ja i ti sa trakera.

pontmaxxx
16 godina

HD-SPACE otvoren za registracije, pozurite, ne znam do kada je otvoren

13 godina
neaktivan
Nov sam na forumu, i kad stekem neku reputaciju trazicu pozivnicu za torrentHR.
Vidim da vlada velika potraznja za TorrentLeech i IPT,
koliko su oni bolji od zamunde ili rutrackera.
Da netrazim pozivnicu ako mi nije neophodna.
Srdacan pozdrav
14 godina
neaktivan

{#}  Trazim invite za SceneAccess  {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.1.2013 13:47 (mirsaga).
16 godina
neaktivan

Poštovani korisnici,
nadamo se da ste ugodno proveli božićne i novodišnje praznike, te da se oporavljate od pretjeranih količina kolača i mesine 
Nova godina nam donosi i neke promjene na trackeru, koje će biti realizirane 26.1. (subota), kada je PETI rođendan THR-a! Jeej, slavimo petu obljetnicu postojanja
Promjene se uglavnom odnose na revidiranje postojećih sustava karme i pozivnica, konkretno, iznosi karme se uduplavaju za sve načine na koji dobivate karmu.

Dobivanje pozivnice prelaskom u višu korisničku klasu se UKIDA!

I za kraj, ono najvažnije:
Korisnicima SVIH klasa se oduzimaju:
1. svi karma bodovi
2. sve pozivnice
3. svi HnR bodovi

Dakle, svi profili korisnika se "nuliraju"!!! Količinu iznosa uploada, naravno nećemo dirati. Nije nam namjera umanjivati ičiji trud -> sva eventualna pitanja i prigovori oko toga će biti IGNORIRANI! Karma je tu da se troši, a ne da se skuplja i čuva za crne dane. Poduplali smo sve iznose, dakle do karme ćete dolaziti brže i lakše nego prije! 

Ukoliko želite dodatno ubrzati proces skupljanja karme, priključite nam se na IRC-u (chat), slušajte THRadio (DJ-evi uvijek imaju karme za nagradit sudjelovanje i znanje)!
Počnite trošiti karmu i pozivnice koje imate 
Srdačan pozdrav,
//THR STAFF

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. http://db.tt/0iXs5Cx
16 godina
neaktivan

Navodno ce tebi i upload rezati ;DD

16 godina
neaktivan
wrathchild kaže...

Navodno ce tebi i upload rezati ;DD

hahahahahahahahahahahahaha dobra dobra :P

a i sa pola bi bio dobar :D

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. http://db.tt/0iXs5Cx
16 godina

Zašto su mi neki torrenti sa SCC-a crveni, i to samo oni na seedu ?

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
16 godina
neaktivan

mozda je tracker offline ...

Samobor je lepa varoš :))
15 godina

Imam jedno pitanje.. Gdje ima najvise HD filmova, tj gdje ih skidati i gdje najbrze dodu?

18 godina
neaktivan
IVAN3539 kaže...

Imam jedno pitanje.. Gdje ima najvise HD filmova, tj gdje ih skidati i gdje najbrze dodu?

Mislim da najbrze dodu na general trackere, TL IPT,

a najvise ih ima na HD trackerima, normalno

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
17 godina
neaktivan

Treba mi dobar glazbeni tracker za koji se može nekako dobit pozivnica, jer za what.cd čini mi se nema šanse

Prof. dr. sc. torrentologije
14 godina
neaktivan

Domaci privatni trackeri koji su otvoreni za registraciju

1.ExYuBITS.net

2.Yugoteka.com

3.Srbijaclub.com

4.Yubraca.net

5.Partis.si

6.Mojblink.com

7.Matrix-Virovitica.com

8.Balkan-torrent.net

Ako sam neki izostavio molim dopunite jer je ipak najveca potraznja za domacim trackerima.

14 godina
neaktivan
kad god se regam na http://eyb.exyubits.net/login.php uvijek me banuju sad su presli na novu skriptu i kontao sam da se registrujem i tako je bilo triput jedan dan se registrujem drugi dan me brisu pise ovaj account je izbrisan a mogu zamijeniti pass kaze da sam jos u njihovom sistemu onda se nekoliko dana ne mogu regat jer pise da dupli racuni nisu dozvoljeni i tako je bilo triput do sad... a najgore je to jer me oni nemaju razloga izbrisati jer ne uspijem skinuti nijedan torrent....a i da vam kazem mozel neko da mi pomogne u vezi toga...registracije su jos otvorene a tracker je poput THR samo sto su tek poceli pa imaju oko 1000 torrenata
15 godina
neaktivan
mirr kaže...
kad god se regam na http://eyb.exyubits.net/login.php uvijek me banuju sad su presli na novu skriptu i kontao sam da se registrujem i tako je bilo triput jedan dan se registrujem drugi dan me brisu pise ovaj account je izbrisan a mogu zamijeniti pass kaze da sam jos u njihovom sistemu onda se nekoliko dana ne mogu regat jer pise da dupli racuni nisu dozvoljeni i tako je bilo triput do sad... a najgore je to jer me oni nemaju razloga izbrisati jer ne uspijem skinuti nijedan torrent....a i da vam kazem mozel neko da mi pomogne u vezi toga...registracije su jos otvorene a tracker je poput THR samo sto su tek poceli pa imaju oko 1000 torrenata

pa čuj što misliš da oni nemaju spremljene mailove i ip adrese,ja sam tamo bila sysop i znam kako rade zato ako dobivaš ban ne čudi se..i nisu tek počeli ,traker postoji 3 godine i ovo je samo mjenjanje skripte to što imaju 1000 torenata značli da su ih počeli prebacivati prije prelaska na novu skriptu..

EDIT: evo fino piše,nabio sa ratio masterom ratio i tražiš da ti vrate staro stanje..{#}

Pobrinite se da u ovim ledenim danima uzimate dovoljno vitamina C ! On se nalazi u namirnicama: Prasen-CE, Sarmi-CE, Kobasi-CE, Slanini-CE... Kao i u napicima: Piv-CE, vin-CE, razne rakiji-CE...
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.1.2013 22:59 (whisper2311).
14 godina
odjavljen

ako netko treba za asiandvdclub nek se javi
pozeljno je da barem imate seedbox jer tamo ripovi nisu dozvoljeni
samo full dvd i full bluray

16 godina
whisper2311 kaže...
mirr kaže...

pa čuj što misliš da oni nemaju spremljene mailove i ip adrese,ja sam tamo bila sysop i znam kako rade zato ako dobivaš ban ne čudi se..i nisu tek počeli ,traker postoji 3 godine i ovo je samo mjenjanje skripte to što imaju 1000 torenata značli da su ih počeli prebacivati prije prelaska na novu skriptu..

EDIT: evo fino piše,nabio sa ratio masterom ratio i tražiš da ti vrate staro stanje..{#}

E sad mi je drago sto mu nisam dao scc pozivnice, koristi se ratio masterom...

15 godina
neaktivan
Haker_x kaže...
whisper2311 kaže...
mirr kaže...

piše da je u par minuta uplodao 80gb i onda moli da mu se upiše statistika..{#} otvorio 3-4 naloga i čudi se što je baniran..

Pobrinite se da u ovim ledenim danima uzimate dovoljno vitamina C ! On se nalazi u namirnicama: Prasen-CE, Sarmi-CE, Kobasi-CE, Slanini-CE... Kao i u napicima: Piv-CE, vin-CE, razne rakiji-CE...
14 godina
neaktivan
whisper2311 kaže...
Haker_x kaže...
whisper2311 kaže...
mirr kaže...

piše da je u par minuta uplodao 80gb i onda moli da mu se upiše statistika..{#} otvorio 3-4 naloga i čudi se što je baniran..

whisper2311...kao sto znas ja sam za njega pitao admina (nazalost) i sve sam mu ovo rekao na PM,nisam htjeo javno da ga sramotim ali mozda si ti u pravu zbog drugih clanova da znaju s kim imaju posla,npr hacker x mu umalo nije dao invite za SCC gdje bi rizikovao ban zbog ovog cheatera.....i poruka za "mirr" bar si mogao se izvinuti na PM sto si me zamalo uvalio u probleme....{#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Pozivnice za privatne torrent trackere
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice