Bas sam razmisljao kako bi mogli napraviti temu sa popisom ljudi koji su OK i kojima se moze dati pozivnica bez da se brine, i koji nisu, kojima se ne smije dati. I to bi svi mi pisali koji poklone nekome pozivnicu i kroz par tjedana ili mjeseci vidis dali je stanje uredu. Dosao sam do ideje, ali nemam vremena uopce listu update-ati tako da prepustio bih nekome drugome da je realizira. Nesto u stilu ono sta imamo za oglasnik na bugu. 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma, ako si na nekom privatnom trackeru, imas tamo gotovo sigurno temu gdje se dijele pozivnice. A tamo mozes vidjeti sve o osobi kojoj dajes ;)
na Underground Gameru se mogu prebacit statsi sa BitGamera. Pa svima preporucam da si malo poprave ratio na ZG-u :)
Za sve one koji "placu" radi bitGamera (i ja san medu njima), gazzellegames.net omogucava registraciju bivsim bG clanovima.Zasad su prepuni, al nadan se da cu uskoro upast. Inace bija san clan od 2009., to mi je jedan od prvih private trackera i stvarno mi je jako zao zbog ukidanja.
Ja sam uspio da upadnem u gazzellegames :)
Nisam bija te srice, al snac cu se dok se ne prosire :)
Malo pomalo otvaraju registracije za bG clanove posto in je server pretrpan, ja sam se uspija registrirat nakon 3 dana pokusavanja
Nema tamo vremenski, nego se gleda globalni ratio. Ako puno skidaš nemoj misliti da ćeš lako održati ratio.
Imam account za ncore
ako imate nesto za mijenjat,javite!
Ne znam ljudi jeste li ikada procitali pravila ijednog trackera, ali u 95% slucajeva zabranjeno je bilo kakav trade sa acc. Znaci jedan acc jedan osoba i ako vas otkriju ban.
Pa razmislite koliko vam se isplati mjenjati acc ;)
Da i ne.
Primjer:Revtt-možeš koristit 5 različitih ip adresa za upload i download
tehconnection nije ip "osjetljiv"
ncore -isto
naravno ako daš osobi koja će divljat i neće poštivat pravila,sigurno je problem.
Pozivnicu ako das i ja ne poštivam pravila,letim ja i ti sa trakera.
HD-SPACE otvoren za registracije, pozurite, ne znam do kada je otvoren
Vidim da vlada velika potraznja za TorrentLeech i IPT,
koliko su oni bolji od zamunde ili rutrackera.
Da netrazim pozivnicu ako mi nije neophodna.
Srdacan pozdrav
Trazim invite za SceneAccess 
Poštovani korisnici,
nadamo se da ste ugodno proveli božićne i novodišnje praznike, te da se oporavljate od pretjeranih količina kolača i mesine
Nova godina nam donosi i neke promjene na trackeru, koje će biti realizirane 26.1. (subota), kada je PETI rođendan THR-a! Jeej, slavimo petu obljetnicu postojanja
Promjene se uglavnom odnose na revidiranje postojećih sustava karme i pozivnica, konkretno, iznosi karme se uduplavaju za sve načine na koji dobivate karmu.
Dobivanje pozivnice prelaskom u višu korisničku klasu se UKIDA!
I za kraj, ono najvažnije:
Korisnicima SVIH klasa se oduzimaju:
1. svi karma bodovi
2. sve pozivnice
3. svi HnR bodovi
Dakle, svi profili korisnika se "nuliraju"!!! Količinu iznosa uploada, naravno nećemo dirati. Nije nam namjera umanjivati ičiji trud -> sva eventualna pitanja i prigovori oko toga će biti IGNORIRANI! Karma je tu da se troši, a ne da se skuplja i čuva za crne dane. Poduplali smo sve iznose, dakle do karme ćete dolaziti brže i lakše nego prije!
Ukoliko želite dodatno ubrzati proces skupljanja karme, priključite nam se na IRC-u (chat), slušajte THRadio (DJ-evi uvijek imaju karme za nagradit sudjelovanje i znanje)!
Počnite trošiti karmu i pozivnice koje imate
Srdačan pozdrav,
//THR STAFF
Navodno ce tebi i upload rezati ;DD
Navodno ce tebi i upload rezati ;DD
hahahahahahahahahahahahaha dobra dobra :P
a i sa pola bi bio dobar :D
Zašto su mi neki torrenti sa SCC-a crveni, i to samo oni na seedu ?
mozda je tracker offline ...
Imam jedno pitanje.. Gdje ima najvise HD filmova, tj gdje ih skidati i gdje najbrze dodu?
Imam jedno pitanje.. Gdje ima najvise HD filmova, tj gdje ih skidati i gdje najbrze dodu?
Mislim da najbrze dodu na general trackere, TL IPT,
a najvise ih ima na HD trackerima, normalno
Treba mi dobar glazbeni tracker za koji se može nekako dobit pozivnica, jer za what.cd čini mi se nema šanse
Domaci privatni trackeri koji su otvoreni za registraciju
1.ExYuBITS.net
2.Yugoteka.com
3.Srbijaclub.com
4.Yubraca.net
5.Partis.si
6.Mojblink.com
7.Matrix-Virovitica.com
8.Balkan-torrent.net
Ako sam neki izostavio molim dopunite jer je ipak najveca potraznja za domacim trackerima.
pa čuj što misliš da oni nemaju spremljene mailove i ip adrese,ja sam tamo bila sysop i znam kako rade zato ako dobivaš ban ne čudi se..i nisu tek počeli ,traker postoji 3 godine i ovo je samo mjenjanje skripte to što imaju 1000 torenata značli da su ih počeli prebacivati prije prelaska na novu skriptu..
EDIT: evo fino piše,nabio sa ratio masterom ratio i tražiš da ti vrate staro stanje..
ako netko treba za asiandvdclub nek se javi
pozeljno je da barem imate seedbox jer tamo ripovi nisu dozvoljeni
samo full dvd i full bluray
pa čuj što misliš da oni nemaju spremljene mailove i ip adrese,ja sam tamo bila sysop i znam kako rade zato ako dobivaš ban ne čudi se..i nisu tek počeli ,traker postoji 3 godine i ovo je samo mjenjanje skripte to što imaju 1000 torenata značli da su ih počeli prebacivati prije prelaska na novu skriptu..
EDIT: evo fino piše,nabio sa ratio masterom ratio i tražiš da ti vrate staro stanje..
E sad mi je drago sto mu nisam dao scc pozivnice, koristi se ratio masterom...
piše da je u par minuta uplodao 80gb i onda moli da mu se upiše statistika..
otvorio 3-4 naloga i čudi se što je baniran..
piše da je u par minuta uplodao 80gb i onda moli da mu se upiše statistika..
otvorio 3-4 naloga i čudi se što je baniran..
whisper2311...kao sto znas ja sam za njega pitao admina (nazalost) i sve sam mu ovo rekao na PM,nisam htjeo javno da ga sramotim ali mozda si ti u pravu zbog drugih clanova da znaju s kim imaju posla,npr hacker x mu umalo nije dao invite za SCC gdje bi rizikovao ban zbog ovog cheatera.....i poruka za "mirr" bar si mogao se izvinuti na PM sto si me zamalo uvalio u probleme....