Znaci poslao sam paket da se placa pouzecu, sad tamo sa naveo prezime koje sad imam no da bi pokupio novce moram dati neki dokument kao osobnu ili putovnicu, posto nemam jos 16 godina nemam osobnu a na putovnici mi pise drugaicje prezime jer dok sam vadio putovnicu imo sam staro prezime no u meduvremenu do danas sam promjenio prezime. Znaci imam jedno prezime na uplati u posti a drugo na putovnici. sad me zanima jer ja mogu doc u postu s nekim drugim dokumentom, tipa domovnica i trazit novce ili? Molim vas da mi odgovorite sto prije jer moram u postu uskoro. hvala unaprijed.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa jel imaš zdravstvenu s novim imenom? ili rodni list? a bogumi svaka promjena prezimena mora proći kroz birokraciju
pa jel imaš zdravstvenu s novim imenom? ili rodni list? a bogumi svaka promjena prezimena mora proći kroz birokraciju
Imam zdravstvenu ali na zdravstvenoj nema slike.
sto se dogada ukoliko ne pokupim novce?
Znaci poslao sam paket da se placa pouzecu, sad tamo sa naveo prezime koje sad imam no da bi pokupio novce moram dati neki dokument kao osobnu ili putovnicu...
Jesi siguran? Mene nikad nisu tražili..
Znaci poslao sam paket da se placa pouzecu, sad tamo sa naveo prezime koje sad imam no da bi pokupio novce moram dati neki dokument kao osobnu ili putovnicu...
Jesi siguran? Mene nikad nisu tražili..
dap, bio sam neki dan i reko mi covijek da moram imat osobnu ili putovnicu
AMD u <3 Intel u C===3
Ček ne kužim? Pa valjda moraš imati nekakvu potvrdu/dokument da si promijenio prezime ....
Uzmi tu potvrdu/dokument i staru putovnicu i pravac pošta i objaniš situaciju.
Ili još bolje odi sa roditeljem do pošte jer će ovaj na šalteru mislit da nešto muljaš.
Oso sa putovnicom pokazom i zdravstvenom i podigo :D hvala
AMD u <3 Intel u C===3
putovnica i pokaz
AMD u <3 Intel u C===3
TD za glupost