Pozz svima!
Evo teme za koju u svim svjetskim tiskovinama, ali i na Youtubeu i drugim portalima nalazim sve više materijala...
Oni koji iole prate navedenu tematiku mogli su primjetiti kako se u zadnjih godinu - dvije drastično povećao broj viđenja NLO-a u svijetu, posebno u zemljama Latinske Amerike.
Sad, svi znamo da nije svako svjetlo na nebu ''mali zeleni'', jer toliko je smeća u atmosferi, a i Kinezi su se u zadnje vrijeme opasno raspištoljili, pa je ono što mene zanima - mislite li da se nešto gadno sprema, ili je jednostavno ''internetizacija'' i globalizacija društva učinila svoje pa je puno lakše doći do informacija i razmijeniti ih s drugima?
Osobno mislim da je posrijedi mješavina jednog i drugog, jer sami u Svemiru definitivno nismo, ali sam isto tako prije cca 20 godina (mlad i naivan) u jedno toplo ljetno predvečerje skoro 15 minuta zurio u nešto što je na kraju ispala Venera,a ja bih se dao okladiti da je bila na moožda par km visine...
Neka se jave i oni koje su greysi oteli i radili pokuse na njima, svi su dobrodošli u raspravi
!
CB

teško vrijeme za matore
..... Ma nevjerujem je u te otmice, za mene su vanzemaljci u tim nlo-ima samo scoutovi, istraživači nepoznatog. Ja evo vjerujem da su oni pozitivci koji nas pomažu od pamtivjeka. Nešto slično onima iz star treka.
E, dok sam još tu, zna li netko kako se zove ''hrvatska verzija berudskog trokuta'' u kojoj kao fol rade vanzemaljci? Čuo sam to pred neko vrijeme na explozivu (ona rtl-ova emisija, nema je već par godina na tv-u), ali više se ne sjećam.