Odoh ja pogledat film. Laka vam noc i ugodno spamanje.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Idem i ja! Laku noć i od mene! Čitamo se sutra!
Uživajte!
Laku noc, odoh i ja star trek pogledat pa se vratim.
Laku noc i tebi cro_blue!
Hehe... Ne kužim vam se u spiku nimalo! Nego, ima li tko kakav dobar film novijeg datuma za preporučiti? Vidim da je ta tema malo zamrla pa da vidim jel netko od vas nešto pogledao u zadnje vrijeme. Razmišljam da ubacim štogod dok me san ne uhvati...
Ja veceras namjeravam pogledat Crank-High voltage. Prvi dio mi je bio super al vidio sam da neki kakaju po drugom dijelu.
Nemam njega, a žao mi žrtvovati dobar dio mjesečnog prometa da ga "nabavim"! Imam solidnu videoteku (cca. 650 komada) pa će se valja naći nešto vrijedno spomena. Jel netko gledao The Prestige? Ima dobru ocjenu na IMDB-u.
Film je odličan. Nemoj ga propustit. David Bowie glumi Teslu
Crank (oba nastavka) su savršenstvo
Laku noć svima koji idu leć
Meni ostalo još po film pa guštam
xD
ništa momci
cura mi već spava naveliko...igrao sam malo Oblivion u miru i tišini..divota...
idem se sad svojoj dragoj pridružit
laku noć svima
Vidim da neki odose hrkat pa onda laku vam noc kaj sad drugo fuckaj ga kad vec idete!
evo i ja odgledao par epizoda it crowd-a i odoh na spavanje.. laku noć svima.. :D
Jel' naso 'ko Crank 2 da je dobar i video i audio ... znam da ima reki rip, slika je super ali je ton u banani, a necu da ga gledam dok ne bude sve perfektno :)
Jel' naso 'ko Crank 2 da je dobar i video i audio ... znam da ima reki rip, slika je super ali je ton u banani, a necu da ga gledam dok ne bude sve perfektno :)
Ja sam skinuo R5 frendu koji kaže da je snimak i zvuk jako dobar, ali ja nisam pogledao ni sekundu. Čeka se HD-rip
Ma samo su CAM-ovi u optjecaju trenutno, jao al mi to uništi dojam. Morao sam se prisilit pogledati CAM-rip The Hangover-a no nisam požalio :P :)
nemozes bas rec da nema niceg
Pa da, ima al sve CAM-ovi... DVDRip kad dođe skidam. Btw kad izađe Angels & Demons DVDRIP javite mi odma na pm :D
Ma samo su CAM-ovi u optjecaju trenutno, jao al mi to uništi dojam. Morao sam se prisilit pogledati CAM-rip The Hangover-a no nisam požalio :P :)
Ti CAM-ovi su bezveze bolje cekat nego gledat taj jad os slike, istina ima boljih i dobrih cak ali ipak to meni ne valja nikak ko da je neko ukro kvalitetu tj iscijedio je iz slike fuckas to!
Ti CAM-ovi su bezveze bolje cekat nego gledat taj jad os slike, istina ima boljih i dobrih cak ali ipak to meni ne valja nikak ko da je neko ukro kvalitetu tj iscijedio je iz slike fuckas to!
Pa da bas ti o tom i pricam.. Kvaliteta je uzasna bez obzira na sve komentare!! Aj sliku mogu nekako progutat ali kad mi je zvuk u k**** onda mi se film zgadi potpuno. Ugl. ja sada odoh u krpe. Laku noć svima ! :)
Laku noć svima - odoh i ja.
Laku noc hrkacima koji su otisli i svim drugima koji se jos drze pa idem i ja onda polako prema krevetu!
Ima li jos budnih?
aj evo i mene jedva kad idem po forumima al dobro onak ja inače budem na fejsu msn-u skypeu pa listam na the pirate bay neke igre filmove...gledam cjenje djelova za komp i take stvari onak mislim svako ljeto ja sam 0-24 za kompom jel neam šta radit van mi se neda ič mal gledam neš za hakanje prek ip adrese i tak al sve u svemu mi postaje dosadno onak ev vam link mog bloga svijet-igrica-luks.bloger.hr još je u izradi još se mučim za slike al nadam se da če mi neko ovdje na forumu pomoč!!
dobra večer,laku noć
men je dost za danas pive
dobra večer,laku noć
men je dost za danas pive
Laku noc, pivo je zakon !
Sad i ja idem spat, veliki pozdrav i laku noc!
Prvi!Šta radite nespavalice?
Ja san prvi ti si posta minut prije. hehe
Lijepo pozdrav Nespavalice/Spameri/Pirati!
Kako smo veceras?
Ma koji pirati ja njet pirat
Da,daPriznaj bit' ce ti lakse!
Da,daPriznaj bit' ce ti lakse!
Ko prizna pola mi se prašta. XD
Dobri ste,evo ja sam veliki pirat eto.Evo za nas slatkolišane