z ljudi
vidim vama je zanimljivo ( al ne ko meni :D )
upravo sam pospremio Iwanu (doxycu) krevet i idem za njom uskoro...
nekako nemogu spavati, možda malo Oblivion zaigram
z ljudi
Dobra večer svima
Evo nabavio "novi" Cageov film Knowing pa ode gledati
Možda se javim kad završim.
Večer i od mene. Knowing nije loše pogledati ali me se nije baš najviše dojmio.
Ostali, što ima novog kod vas? Kakve su teme večeras na rasporedu?
Vecer doxy, blue i ostali. Evo malo skeniram komp da se nije nesto slucajno zavuklo jer sam svasta prikopcavao na njega.
z ljudi
Spremija žensku u krevet i ide igrat komp
CCC
xD
Vecer doxy, blue i ostali. Evo malo skeniram komp da se nije nesto slucajno zavuklo jer sam svasta prikopcavao na njega.
E to ti se dogodi kad svugdje guraš a ne koristiš zaštitu... :D hehehehe
JLjudi jel zna tko šta je sa LUXX-om?? Jel taj živ? Nema, i nema, i nema ga više... :D
pozz ivo kako ide? ajd nadam se da neces nac nista zlocudno unutra thuglife sta ima kod tebe?
pozz coder dok ja napisem poruku ti vec svoju posto
A evo počea gledat oni film pa dok se ne zahukta radnja malo sa vama oden pričan...
Ti?
Nema zasad nikakvih virusica. Ma doslo mi je iz SAD-a pata ladica za 2,5˝ hard (ebay majka,samo 75 kn sa postarinom) iz laptopa. Tipu je pao laptop i napukla maticna ploca pa sam morao spasavat podatke.
Ima li tko zainteresiran za kikiriki? Kupio sam večeras vrećicu nekakvog ali se ne mogu pohvaliti baš da je najukusniji.
BTW... Koristi li netko od vas Songbird? Ima li za njega HR prijevod?
Bok svima kaj se dela nadam se da ne bu bilo hrkaca nad tipkovnicom barem do 2 sata!
Ovdje mozes sam napravit prijevod ako imas volje.
Bok svima kaj se dela nadam se da ne bu bilo hrkaca nad tipkovnicom barem do 2 sata!
Večer Rambox... Hehe... Volio bih ostati što duže ali ne smijem ništa obećati za večeras. Kako sada stvari stoje, najvjerojatnije ću provesti malo više vremena ovdje večeras.
@ F1-Ivo... Pronašao sam! Možda se i zaletim prevesti koju opciju. Ne bi mi bilo prvi put da prevodim ovakvo nešto!
Evo već jednog,dosta mi za danas
z ljudi
Odi se ti rađe zaigrat s njom ako si je pospremio u krevet
Ima li tko zainteresiran za kikiriki? Kupio sam večeras vrećicu nekakvog ali se ne mogu pohvaliti baš da je najukusniji.
Ak ti ne ide u tek bas taj kikiriki onda dobaci i meni malo da malo bacim nekaj pod zub onak usput!
Ak ti ne ide u tek bas taj kikiriki onda dobaci i meni malo da malo bacim nekaj pod zub onak usput!
Hehe... Evo ga!
Hehe... Evo ga!
Mljac kad je tu sad kikiriki onda mora ic i runda pive normalno za sve usput se razme pa navalite!
Dobra vece ekipa
Uff kak sam posizio lijepo mislim kad dodem doma taman cu skupit 5000 karma bodova, i normalno
dodem ja doma kad jos bolje 5100 karma bodova i sav sretan idem mjenjat tih 5000 bodova za
3 pozivnice kad ono ovi sa Torrenta.hr ukinuli to, strasno a taman sam mislio razmjenjivat te
pozivnice za neki drugi tracker sad se mogu jeb...
Dobra vece ekipa
Uff kak sam posizio lijepo mislim kad dodem doma taman cu skupit 5000 karma bodova, i normalno
dodem ja doma kad jos bolje 5100 karma bodova i sav sretan idem mjenjat tih 5000 bodova za
3 pozivnice kad ono ovi sa Torrenta.hr ukinuli to, strasno a taman sam mislio razmjenjivat te
O gospon Asimilator.
Dobra vece ekipa
Haha... Ajde, ajde... Nije svijet propao. Evo ja pokušavam stupiti u kontakt s jednim profesorom s faxa ali nikako ne mogu dobiti njegovu pravu e-mail adresu. Treba mi upisati neku ocjenu, a ispit sam položio još lani u rujnu.
skupi si jos 2k i uzmi 3 slota to ti dođe odlično za održat ratio i brzo stignes do power usera pa dobijes pozivnice...
poslao sam ti nešto malo
Dobra vece ekipa
Bok i tebi a cuj kaj se moze ne do bog gorih stvari nije to nist strasno stedi zivce za nekaj bitnije!
Dobra vece ekipa
A ja bio na preko 10 privatnih trackera. Na kraju mi je na pola njih istekao account jer uopće se nisam pojavljivao. Jedino mi je žao IPtorrentsa Moram naći nekog ko bi se mijenjao samnom a da mu ja dam pozivnicu za yuwu
skupi si jos 2k i uzmi 3 slota to ti dođe odlično za održat ratio i brzo stignes do power usera pa dobijes pozivnice...
poslao sam ti nešto malo
Hvala Leo, nisi trebao
Koliki treba bit ratio, da budem power user?
Ja koristim samo IPT, TL i malo Zamundu. IPt mi je najdrazi jer ima puno freeleech stvari pa je ratio lako odrzavat.
poslao sam ti nešto malo
Hvala Leo, nisi trebao
Koliki treba bit ratio, da budem power user?
Hehe... Ne kužim vam se u spiku nimalo! Nego, ima li tko kakav dobar film novijeg datuma za preporučiti? Vidim da je ta tema malo zamrla pa da vidim jel netko od vas nešto pogledao u zadnje vrijeme. Razmišljam da ubacim štogod dok me san ne uhvati...
Ja koristim samo IPT, TL i malo Zamundu. IPt mi je najdrazi jer ima puno freeleech stvari pa je ratio lako odrzavat.
Ja od tih imam zamundu samo i dosta je dobra mogu rec, solidne brzine.
Sve kaj mi treba dosta brzo skinem.
Hehe... Ne kužim vam se u spiku nimalo! Nego, ima li tko kakav dobar film novijeg datuma za preporučiti? Vidim da je ta tema malo zamrla pa da vidim jel netko od vas nešto pogledao u zadnje vrijeme. Razmišljam da ubacim štogod dok me san ne uhvati...
Ja veceras namjeravam pogledat Crank-High voltage. Prvi dio mi je bio super al vidio sam da neki kakaju po drugom dijelu.
Ja veceras namjeravam pogledat Crank-High voltage. Prvi dio mi je bio super al vidio sam da neki kakaju po drugom dijelu.
nije masterpiece, al vrijedi pogledat... ja sam gledao onu CAM prvu verziju i onda mi je bilo poslje žao... ali od kad sam na TL-u DVD i BR ripove derem samo
Nemam njega, a žao mi žrtvovati dobar dio mjesečnog prometa da ga "nabavim"! Imam solidnu videoteku (cca. 650 komada) pa će se valja naći nešto vrijedno spomena. Jel netko gledao The Prestige? Ima dobru ocjenu na IMDB-u.