Odem ja u autopraonu prije pa ih namažu onim drekecom da se sjaje. Izgledati će ko nove.
ccccc en ti logiku lakše ti je vuć gume u autopraonu nego dat jednu novu 
Odem ja u autopraonu prije pa ih namažu onim drekecom da se sjaje. Izgledati će ko nove.
Onda će završiti u reciklažnom dvorištu.
Budem sutra provjerio al mislim da neide šira od 195
Skoro je nemoguće nać tako uske 16''
Neću ih vući, otkotrljati ću se na njima. Ove moje su američke (proizvedene u Sloveniji) a ove koj ćemo trajno posuditi su Ukrajinske. Razlika je očita. I ne filozofiraj, uzmi lampu, rukavice i 1 l vode i vidimo se tamo. Ne zaboravi se toplo obući (da me onaj tvoj nebi pitao za zdravlje).
@XXX: Ti si neki specijalac. Mislim da sam vidio u Kauflandu (Jankomir) Savine gume Eskimo 3 195, 16".
2@XXX: nemoj uništavati svu zabavu večeras. Baš me zanimalo kako će to završiti. Zbog pojedinaca bi trebalo uvesti dozvolu za kupnju i držanje računala.
@XXX: Ti si neki specijalac. Mislim da sam vidio u Kauflandu (Jankomir) Savine gume Eskimo 3 195, 16".
Pa neću kupovat nove gume za prikolicu :)
Meni trebaju one sa 50k km :D
2@XXX: nemoj uništavati svu zabavu večeras. Baš me zanimalo kako će to završiti. Zbog pojedinaca bi trebalo uvesti dozvolu za kupnju i držanje računala.
Jbg brz sam na okidaću :)
Skini blatobrane i imaš 4 komada.
Skini blatobrane i imaš 4 komada.
Nema ih :D
To je traktorska prikolica.
imt xxx?
dobra vecer kamiondžije
Nema ih :D
To je traktorska prikolica.
Sigurno darkerica ima nešto na lageru.
gumica?
i pokoji kolac...
imt xxx?
dobra vecer kamiondžije
kakav imt? :)
Sigurno darkerica ima nešto na lageru.
:)
Neću ih vući, otkotrljati ću se na njima. Ove moje su američke (proizvedene u Sloveniji) a ove koj ćemo trajno posuditi su Ukrajinske. Razlika je očita. I ne filozofiraj, uzmi lampu, rukavice i 1 l vode i vidimo se tamo. Ne zaboravi se toplo obući (da me onaj tvoj nebi pitao za zdravlje).
kog će mi vraga voda?
on ne pita on udara 
gumica?

i pokoji kolac...
Perverznjaci jeni 
kog će mi vraga voda?
on ne pita on udara 
Pa kad počneš stenjati pod dvije gume, da imamo vodu pri ruci.
Perverznjaci jeni 
Šta smo to rekli?
Pa kad počneš stenjati pod dvije gume, da imamo vodu pri ruci.
Evo i šta da ja sad mislim nakon ovog 
Pa tu si se hvalila da si hrpu kolaca nosila uz brijeg. Je te htjedoh poštediti (jedna guma u jednu ruku, druga u drugu) a ti odmah misliš na....
nevjerovatno
nevjerovatno
I onda muškarci stalno misle o, znaš već čemu...
hrani naravno
nevjerovatno
Pa i misle.
Pa tu si se hvalila da si hrpu kolaca nosila uz brijeg. Je te htjedoh poštediti (jedna guma u jednu ruku, druga u drugu) a ti odmah misliš na....
Lijepo si ti to sve skupa smislio. Ja nek nosam gume(usput i nek si vodu uzmem) i sve za stare gume. Jel da još i klopu ponesem da slučajno vas dvije ljenčine ne ogladnite??
Pa i misle.

kod maria ti je to po defaultu, bez hrane ne dolazi
kod maria ti je to po defaultu, bez hrane ne dolazi
pa on organizira krađu guma ne ja...nek sam donese klopu škrtica 
Lijepo si ti to sve skupa smislio. Ja nek nosam gume(usput i nek si vodu uzmem) i sve za stare gume. Jel da još i klopu ponesem da slučajno vas dvije ljenčine ne ogladnite??
To bi bilo jako lijepo. Kad već spominješ klopu, ponesi i nešto slatko. I spremaj se da ne okasnimo, doći će Recycle boysi i pokupiti sve.
pa on organizira krađu guma ne ja...nek sam donese klopu škrtica 
Ma kakva krađa te spopala. Dečki iz Ukrajine su me zamolili da ih pokupim tu u Zagrebu kako bi napokon dobili nove.

e da mi je i to dozivit, da Mario donese hranu 
To bi bilo jako lijepo. Kad već spominješ klopu, ponesi i nešto slatko. I spremaj se da ne okasnimo, doći će Recycle boysi i pokupiti sve.
dobro jel ti ideš zdipit il na izlet? 
et...sad je mesinu izvadio i sad od guma ništa...Triksić će nam se sad zajest i zakrmit i ode sve u Honduras 
et...sad je mesinu izvadio i sad od guma ništa...Triksić će nam se sad zajest i zakrmit i ode sve u Honduras 
On je već tamo na poziciji (izvidnica) i javlja da je teren čist. Kupi prnje i pravac Pleso i nemoj da si nešto zaboravila.