Za nespavalice (22h - 06h) izdvojena tema

poruka: 19.455
|
čitano: 2.191.356
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
moderator
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
ddarknessfairyy kaže...

Našla sam ga na E-kupi...odmah 2 komada da nebi bilo nema više {#}

Ja se taman ponadao da ću se riješit ovog :P

cuspajz kaže...

A jel poklanjanje dozvoljeno hh?

BTW jel moguce na mobitelu koji je kupljen u vipu koristit tomato karticu?

U nekim slučajevima je, u nekim nije :)

Da.

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
16 godina
Za nespavalice (22h - 06h)

Ma dobit cu iPhone 5S, pa se moram riješit ovog svog trenutnog 4S-a :-D

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
16 godina
cuspajz kaže...

Ma dobit cu iPhone 5S, pa se moram riješit ovog svog trenutnog 4S-a :-D

Sta mislite kolko bi mogo dobit za 4s?

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
12 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

Ja se taman ponadao da ću se riješit ovog :P

Ionako se nebi mogli mijenjati jer nemam ni jedan s kablom koji se namotava. {#} Sve žicologija preko koje se popikavam Osmijeh

Nego da mi je znat kak se nekom da sjedit za kompom i konstantno pisati i slati mailove za koje zna da neće dobit odgovor... 73 maila od iste osobe u 24 sata IznenađenIznenađen ***ate patak pa ja ih toliko ne pošaljem u mjesec dana...73 ***ena e-maila {#}{#}

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.
16 godina
ddarknessfairyy kaže...

Nego da mi je znat kak se nekom da sjedit za kompom i konstantno pisati i slati mailove za koje zna da neće dobit odgovor... 73 maila od iste osobe u 24 sata IznenađenIznenađen ***ate patak pa ja ih toliko ne pošaljem u mjesec dana...73 ***ena e-maila {#}{#}

Kad ih šalje očito dobiva odgovore...

12 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

Kad ih šalje očito dobiva odgovore...

noup...nisam odgovorila ni na jedan {#}

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.
16 godina
moderator

Napunio sam memorijsku {#}

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
12 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

Napunio sam memorijsku {#}

{#}{#} Sad možeš brzo po drugu prije nego poskupe {#}

16 godina
moderator
ddarknessfairyy kaže...

{#}{#} Sad možeš brzo po drugu prije nego poskupe {#}

A-a, nemogu stavit dvije unutra {#}

12 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

A-a, nemogu stavit dvije unutra {#}

onda ti nema druge nego kupit onu od 128gb {#}

16 godina
moderator
ddarknessfairyy kaže...

onda ti nema druge nego kupit onu od 128gb {#}

{#}

14 godina

Večer.

iclock2much
15 godina

Dobra večer svima....

Stručnjak za odmaganje...
16 godina
moderator

.čer

15 godina

Imaš koju klocnu viška? Baš planiram do plesa pa da pokupim koju gumu s Antonova.

16 godina
moderator
mario.L_hr kaže...

Imaš koju klocnu viška? Baš planiram do plesa pa da pokupim koju gumu s Antonova.

Dam ti 2 pa uzmi i meni jednu gumu, baš mi treba za tačke :)

12 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
mario.L_hr kaže...

{#}{#} baš sam mu sad htjela reć da mi donese jednu za tačke. Ova moja svako malo prazna {#}

Edit: good mouning{#}da ne kokodaknete da sam nepristojna

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.11.2013 22:15 (ddarknessfairyy).
15 godina
XXX-Man kaže...

Ja sam mislio poskidati sve gume s jedne strane, trebam za usisavač, za tačke, za bicikl (ženin da ne gubi ravnotežu) i za popuniti šupu.

Ako trebaš i ti onda moram skidati i drugu stranu. Ne stignem sam do jutra, jesi li spreman pomoći? Evo nam i darkerice ona će držati lampu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.11.2013 22:16 (mario.L_hr).
16 godina
moderator
ddarknessfairyy kaže...

{#}{#} baš sam mu sad htjela reć da mi donese jednu za tačke. Ova moja svako malo prazna {#}

Nema za tebe {#}

mario.L_hr kaže...

Ja sam mislio poskidati sve gume s jedne strane, trebam za usisavač, za tačke, za bicikl (ženin da ne gubi ravnotežu) i za popuniti šupu.

Ako trebaš i ti onda moram skidati i drugu stranu. Ne stignem sam do jutra, jesi li spreman pomoći? Evo nam i darkerice ona će držati lampu.

Treba ti svih 14?

Darkerica će lovit miševe :)

15 godina
XXX-Man kaže...

Treba ti svih 14?

A da, znaš kako je kriza je pa da se osiguram. Nikad neznaš kad će ti trebati guma.

Ja sam mislio da ona drži lampu i nosi ih do kamiona te utovaruje ipak je utrenirana (kolci).

12 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

Nema za tebe {#}

škrtico {#}

XXX-Man kaže...

Treba ti svih 14?

Miševe mogu lovit i doma {#} Ja ćem držat stražu ak koji zgodni zaštitar dođe Nevinašce

mario.L_hr kaže...

A da, znaš kako je kriza je pa da se osiguram. Nikad neznaš kad će ti trebati guma.

Ja sam mislio da ona drži lampu i nosi ih do kamiona te utovaruje ipak je utrenirana (kolci).

Za to hoću 2 gume {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.11.2013 22:24 (ddarknessfairyy).
16 godina
moderator
mario.L_hr kaže...

Ja neznam uopće što su oni labudicu ganjali, mogla je to darkerica pod rukom do aviona ponijet :)

btw. kad prije uspiješ komentirat nego sam stisnuo lock tamo?

15 godina
ddarknessfairyy kaže...

Miševe mogu lovit i doma {#} Ja ćem držat stražu ak koji zgodni zaštitar dođe Nevinašce

Mi tu o ozbiljnim stvarima a ti samo misliš o jednom. Daj se skoncentriraj zar si zaboravila incident iz cvjećarnice.

ddarknessfairyy kaže...

Za to hoću 2 gume {#}

Dobro dobit ćeš moje stare gume kad ih odem promijeniti, dam ti sve 4 ionako su za baciti.

@XXX: baš te htjedoh pitati, kad prije zaključa onu temu. Budući neće biti zabave, obriši onu moju žbrljotinu (molim lijepo).

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.11.2013 22:28 (mario.L_hr).
16 godina
moderator
ddarknessfairyy kaže...

škrtico {#}

Prava se javila :)

ccccc

mario.L_hr kaže...
Dobro dobit ćeš moje stare gume kad ih odem promijeniti, dam ti sve 4 ionako su za baciti.

@XXX: baš te htjedoh pitati, kad prije zaključa onu temu. Budući neće biti zabave, obriši onu moju žbrljotinu (molim lijepo).

Daj reci da su 16'' :)

Ma to mu je već 4.-5. win8 tema {#}

Neka bude tvoj post, možda mu koristi :)

15 godina
XXX-Man kaže...

Daj reci da su 16'' :)

16" stare zimske, vozio ih cijelo ljeto. Previše posla sam imao kad je bilo vrijeme za zamjenu a kasnije nije bilo guma koje sam htio i onda mi vulkanizer rekao peri na njima do iduće zime. Skupile su nekih 45.000.

16 godina
moderator
mario.L_hr kaže...

16" stare zimske, vozio ih cijelo ljeto. Previše posla sam imao kad je bilo vrijeme za zamjenu a kasnije nije bilo guma koje sam htio i onda mi vulkanizer rekao peri na njima do iduće zime. Skupile su nekih 45.000.

Ajde sad još reci točne dimenzije, možda mi pašu :)

12 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Mi tu o ozbiljnim stvarima a ti samo misliš o jednom. Daj se skoncentriraj zar si zaboravila incident iz cvjećarnice.

Ja nek za stare gume teglim. E pa nemere, hoću bar jednu novu {#}

A što se koncentriranja tiće ja sam spajam ugodno s korisnim {#}

XXX-Man kaže...

Prava se javila :)

ccccc

A **bga da si ponudio 10kn više možda bi i pristala. Btw prodala sam ga već jednoj žemskoj prek FB-a za 550 kunića {#}

15 godina
XXX-Man kaže...

Ajde sad još reci točne dimenzije, možda mi pašu :)

Mislim da su 205/55 16" Goodyear Ultragrip 7+

ddarknessfairyy kaže...

Ja nek za stare gume teglim. E pa nemere, hoću bar jednu novu {#}

A što se koncentriranja tiće ja sam spajam ugodno s korisnim {#}

Odem ja u autopraonu prije pa ih namažu onim drekecom da se sjaje. Izgledati će ko nove.

16 godina
moderator
ddarknessfairyy kaže...

A **bga da si ponudio 10kn više možda bi i pristala. Btw prodala sam ga već jednoj žemskoj prek FB-a za 550 kunića {#}

Mogla si meni za 50 Nevinašce

mario.L_hr kaže...

Mislim da su 205/55 16" Goodyear Ultragrip 7+

Mislim da mi je to preširoko...

15 godina

Onda će završiti u reciklažnom dvorištu.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice