Hehe niti gliser ne vrijedi sa motorom koji ima (Gliser je 7.75m, a motor je Volvo Penta 275 konja V8 (5.7L); '88 godište i motor i gliser) kao ovo. Ovo sam gledao da košta oko 350 000-500 000kn (ovisno koji pogon se uzme)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni brate skupa tipkovnica pa se suzdržim, dok staroj Itronici su tipke letjele kad bi ju zviznuo. Još mi je dan bio baš kao magnet za kvarove. Na Z-pogonu glisera mi je napukla guma vodenog hlađenja, pa možeš zamisliti kakav je bio osječaj voziti kada ti se usred mora upali lampica za "overheating".

Može li se nekako skinut pjesma sa myspace???
Gdje je zec
Gdje je zec
dobra večer! šta se radi?

Hehe niti gliser ne vrijedi sa motorom koji ima (Gliser je 7.75m, a motor je Volvo Penta 275 konja V8 (5.7L); '88 godište i motor i gliser) kao ovo. Ovo sam gledao da košta oko 350 000-500 000kn (ovisno koji pogon se uzme)

Ah da, sada sam se sjetio, hvala što si me podsjetio.
Sada sam razmišljao što bi mogao drmnuti kada se naljutim i došao sam do zaključka da je to procesor. Znači svaki put moram udariti procesor jer je on najstarija komponenta u mom kompu (ima 2,5 godine već)
pozdrav,ode ja
dobra večer! šta se radi?

Gdje je zec

pozz ljudi sta ima ako ima budnih
E još je gliser kupljen rabljen od priajtelja 1995 godine. Ja sam motor sredio 2005 i sada šljaka dobro (Najviše ga volim zbog zvuka koji generira, kao oni Muscle V8 auti). Ovaj motor (što sam dao link) će ostati samo u mojim snovima
Je to je moj favourite ulazni DSLR. Mjenjao bi se s tobom, jer je ovaj E-3 pretežak pa mi se papci otegnu kada ka vučem sa sobom
Je to je moj favourite ulazni DSLR. Mjenjao bi se s tobom, jer je ovaj E-3 pretežak pa mi se papci otegnu kada ka vučem sa sobom

Pa valjda nisi. Možeš očekivati lošiji ISO od konkurencije samo, ali to je ionaki pič*** dim