Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.791.542
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
16 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice
cro_blue kaže...
big_guy kaže...
Aki kaže...

Uff nekaj interesantno vidim da je bilo cim ivo pise sa oznaci "poruku kao moderator" poplavljena

Bolje da ne znaš šta je bilo....

Haha... Ne mogu se suzdržati da se ne nasmijem! ...barem tebi! Smijeh

Namigiva 
 Šta se ti imaš meni sad tu smijati?
17 godina
neaktivan

to san isto i ja napisa al malo na grublji način je pa je moderator reagira hehe

17 godina
Za nespavalice

Procital sam sve, mislim da budem danas do zatvaranja s vama nakon ovoga, fakat mi je zao kaj sam isel citat.

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
17 godina
big_guy kaže...
cro_blue kaže...
big_guy kaže...
Aki kaže...

Uff nekaj interesantno vidim da je bilo cim ivo pise sa oznaci "poruku kao moderator" poplavljena

Bolje da ne znaš šta je bilo....

Haha... Ne mogu se suzdržati da se ne nasmijem! ...barem tebi! Smijeh

Namigiva 
  Šta se ti imaš meni sad tu smijati?

Hehe... Niš! Nevermind! Namigiva 
...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ajmo mi jednu staru našu zapjevatSmijehCool

16 godina
neaktivan

Al sam se ja ishebao sada oko kompa, to niti u lolek i bolek nema

fotoforum.forumotion.net
17 godina
Za nespavalice

Kad smo vec kod domacih stvari za ovu ne treba komentar i posebna pohvala tu je sve jasno meni najbolja njihova stvar a i sviracki dobro zvuci tj odlicno!Cool

17 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Al sam se ja ishebao sada oko kompa, to niti u lolek i bolek nema

Vecer Oly. Sta si opet skemijo?
World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
17 godina
Za nespavalice

Sada kad sam se probudil trijezan, shvatil sam kako je birc zatvoren  jbg... ima mozda tu tko nekaj sa strane ? Cool

16 godina
neaktivan
Batista kaže...

Sada kad sam se probudil trijezan, shvatil sam kako je birc zatvoren  jbg... ima mozda tu tko nekaj sa strane ? Cool

Evo da ti osvježi dan,tj noćSmijehCool
:) :)
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

E pa da i formalno pozdravim..

Dobro večer, ekipa... Šta se zanimljivo radi? Odoh instalirat SP1 i SP2 na vistu... :D

_______coder_ _____ (potpis ovlaštene osobe)
17 godina
neaktivan
Batista kaže...

Evo nesto.Belji se
World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Ajd dajte pricajte o coolerima, ventilatorima, cincilatorima...

misliš o "onome o čemu se ne priča"?? Smijeh
90% forumaša ima u potpisu nešto sa 90% ovoga i 10% onoga,ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.Ko zna da ne zna - najveći je
16 godina
F1-IVO kaže...

Ajd dajte pricajte o coolerima, ventilatorima, cincilatorima...

Kad se ja igram s prijateljevim joystickom i premažem ga pastom za CPU, onda temeperatura tolko naraste da taj ventilatorić, što ga imam, stvarno nije dostatan za tu mrcinu od te crne palice za igranje...Belji se

Every hole is a goal!
16 godina
neaktivan

Skemijo je komp mene, mamicu mu. Rastavio sam ga da ga očistim i sve fino složim nanovo i idem uapliti i konj neće da starta (inače komp nema čok pa sam ostao bez asa u rukavu). Prvo pomislim grafa, pa nju premjestim u drugi PCIe utor. Probam upaliti neće. Sada vidno zabrinut izvadim bateriju koja mi je jedno 4, 5 puta ispala na ploču. Vratim ju i neće. Nekako sam se sjetio da RAM može stvarati problem pa izvadim Supertalente i upalim ga sa Corsairima i fino upali. Odem par postavki u BIOS našteliti, ugasim komp i vratim Supertalente i opet neće da upali. Sada sam mislio da su Supertalenti krepali. Izvadim ja Corsaire i stavim Supertalent i radi na Supertalentina. WTF? Sada razmišljam da nije nešto u BIOSu oko Dual Channela, ali iutra ću pokušati staviti PQI RAM-ove (rade na istoj frekvenciji i letencijama kao Corsairi pa vidjeti kako bude to delalo

fotoforum.forumotion.net
17 godina
big_guy kaže...
Batista kaže...

Evo da ti osvježi dan,tj noćSmijehCool

F1-IVO kaže...
Batista kaže...

Evo nesto.Belji se
 Ooo, nemam rijeci, ekipa ste za 5. Svaka cast - zivjeli !! Ivo - sa sokicem si ne mozemo nazdravit, uzmi sebi i ekipi nesto ozbiljnijeSmijeh
16 godina
neaktivan
tnx escudo na onome. radi.

aj evo za ivu :D sutra idem kupiti 2 120mm fana i 1 cooler za ram :)
mozda i neonke bacim u kosaricu
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

dobra večer! šta se radi?

Bubamara na steroidima.
17 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Skemijo je komp mene, mamicu mu. Rastavio sam ga da ga očistim i sve fino složim nanovo i idem uapliti i konj neće da starta (inače komp nema čok pa sam ostao bez asa u rukavu). Prvo pomislim grafa, pa nju premjestim u drugi PCIe utor...

A bome imas volje. Ja prvo napravim low kick na tipkovnici pa onda razmisljam kako dalje.
16 godina
neaktivan

pozz jurluk

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.6.2009 23:40 (krle).
16 godina
Za nespavalice

Evo mene nazad, vidim lijepo ste se raspričali. Cool

www.balance-lifestyle.com
17 godina
jurluk kaže...

dobra večer! šta se radi?

Bok i tebi veceras je bio totalni cuspajz od tema  bok te pitaj trista cuda cak i erotike malo usput ali erotike iz "Zone Sumraka" On ili Ona pitanje je sad!NevinašceBelji se
16 godina
neaktivan
ivane imas gresku u avataru
16 godina
neaktivan

Meni brate skupa tipkovnica pa se suzdržim, dok staroj Itronici su tipke letjele kad bi ju zviznuo. Još mi je dan bio baš kao magnet za kvarove. Na Z-pogonu glisera mi je napukla guma vodenog hlađenja, pa možeš zamisliti kakav je bio osječaj voziti kada ti se usred mora upali lampica za "overheating".

fotoforum.forumotion.net
16 godina
krle kaže...
ivane imas gresku u avataru
 Više nemam Namigiva
www.balance-lifestyle.com
16 godina
neaktivan
krle kaže...
tnx escudo na onome. radi.

aj evo za ivu :D sutra idem kupiti 2 120mm fana i 1 cooler za ram :)
mozda i neonke bacim u kosaricu
 hehe znam da radi..
1 klik i general si..
da bar postoje hackovi za real life..
[0ne bi htJeLe da im prides.da im kazes nek0Lik0 topLih rijeci.primaKnite se maL0 bLize njima.0ne su tuZne.a sanjaju smiiJeh.] ♥ I ♥
17 godina
Oly_E3 kaže...

Meni brate skupa tipkovnica pa se suzdržim, dok staroj Itronici su tipke letjele kad bi ju zviznuo. Još mi je dan bio baš kao magnet za kvarove. Na Z-pogonu glisera mi je napukla guma vodenog hlađenja, pa možeš zamisliti kakav je bio osječaj voziti kada ti se usred mora upali lampica za "overheating".

Tak sam i ja sa staromBelji se ali novu necu nikad!
otpor je uzaludan!
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Baš malo gledam ovaj motor za gliser, jedino što mi fali puno para za njega, pa tako da ću morati još dugo čekati

fotoforum.forumotion.net
16 godina
neaktivan
prodaj gliser i kupi motor pa ga stavi na gumenjak :D
16 godina
BORG kaže...
Oly_E3 kaže...

Tak sam i ja sa staromBelji se ali novu necu nikad!
 da zato sam napravia modding na kučištu, više ništa nije ravno na njemu, niti čekić nije pomoga da se izravna
Najbolji osjećaj je upala mišića........
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice