Uff nekaj interesantno vidim da je bilo cim ivo pise sa oznaci "poruku kao moderator" poplavljena

Uff nekaj interesantno vidim da je bilo cim ivo pise sa oznaci "poruku kao moderator" poplavljena
to san isto i ja napisa al malo na grublji način je pa je moderator reagira hehe
Procital sam sve, mislim da budem danas do zatvaranja s vama nakon ovoga, fakat mi je zao kaj sam isel citat.
Al sam se ja ishebao sada oko kompa, to niti u lolek i bolek nema
Al sam se ja ishebao sada oko kompa, to niti u lolek i bolek nema
Sada kad sam se probudil trijezan, shvatil sam kako je birc zatvoren jbg... ima mozda tu tko nekaj sa strane ?
E pa da i formalno pozdravim..
Dobro večer, ekipa... Šta se zanimljivo radi? Odoh instalirat SP1 i SP2 na vistu... :D
Ajd dajte pricajte o coolerima, ventilatorima, cincilatorima...
Ajd dajte pricajte o coolerima, ventilatorima, cincilatorima...
Kad se ja igram s prijateljevim joystickom i premažem ga pastom za CPU, onda temeperatura tolko naraste da taj ventilatorić, što ga imam, stvarno nije dostatan za tu mrcinu od te crne palice za igranje...
Skemijo je komp mene, mamicu mu. Rastavio sam ga da ga očistim i sve fino složim nanovo i idem uapliti i konj neće da starta (inače komp nema čok pa sam ostao bez asa u rukavu). Prvo pomislim grafa, pa nju premjestim u drugi PCIe utor. Probam upaliti neće. Sada vidno zabrinut izvadim bateriju koja mi je jedno 4, 5 puta ispala na ploču. Vratim ju i neće. Nekako sam se sjetio da RAM može stvarati problem pa izvadim Supertalente i upalim ga sa Corsairima i fino upali. Odem par postavki u BIOS našteliti, ugasim komp i vratim Supertalente i opet neće da upali. Sada sam mislio da su Supertalenti krepali. Izvadim ja Corsaire i stavim Supertalent i radi na Supertalentina. WTF? Sada razmišljam da nije nešto u BIOSu oko Dual Channela, ali iutra ću pokušati staviti PQI RAM-ove (rade na istoj frekvenciji i letencijama kao Corsairi pa vidjeti kako bude to delalo
Sada kad sam se probudil trijezan, shvatil sam kako je birc zatvoren jbg... ima mozda tu tko nekaj sa strane ?
dobra večer! šta se radi?
Skemijo je komp mene, mamicu mu. Rastavio sam ga da ga očistim i sve fino složim nanovo i idem uapliti i konj neće da starta (inače komp nema čok pa sam ostao bez asa u rukavu). Prvo pomislim grafa, pa nju premjestim u drugi PCIe utor...
pozz jurluk
Evo mene nazad, vidim lijepo ste se raspričali.
dobra večer! šta se radi?
Meni brate skupa tipkovnica pa se suzdržim, dok staroj Itronici su tipke letjele kad bi ju zviznuo. Još mi je dan bio baš kao magnet za kvarove. Na Z-pogonu glisera mi je napukla guma vodenog hlađenja, pa možeš zamisliti kakav je bio osječaj voziti kada ti se usred mora upali lampica za "overheating".
Meni brate skupa tipkovnica pa se suzdržim, dok staroj Itronici su tipke letjele kad bi ju zviznuo. Još mi je dan bio baš kao magnet za kvarove. Na Z-pogonu glisera mi je napukla guma vodenog hlađenja, pa možeš zamisliti kakav je bio osječaj voziti kada ti se usred mora upali lampica za "overheating".
Baš malo gledam ovaj motor za gliser, jedino što mi fali puno para za njega, pa tako da ću morati još dugo čekati