Neznam kaj se s youtubom desava, nemogu zokija uploadati kak spada, prvi vid sam 2 put moral, valjda nadogradjuju nekaj ili kaj ja znam.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ima li koji ekspert u flashu ovdje???

ja crtam warhammer 40k stvari s olovkom ili čitam neke stvari na internetu

Večer svima, što radite?
u CAD-u vučem linije uzeo se poslić za doma (dodatna zarada) tako da mislim da će me čekati poduža noć. Barem bi trebala.
Hehe! Mene čeka tiha noć jer se ne čuje nikakav bager vani
Technomax
uf...
imaš Technomax. Kao i dućane mobilnog operatera

Ja najviše preferiram Netcom (robna kuća Ri). Tamo uvjek volim gledati ventilatore i tamo sam kupio ovu moju grafu
Inače Technomax ima mali milion stvari (veš mašine, CPU-e, baterije, televizore, olympus objekitve i fotoaparate (barem kada sam ja zadnji put bio tamo), cijelu vitrinu sa grafičim karticama, muzičke instrumente)

Ja najviše preferiram Netcom (robna kuća Ri). Tamo uvjek volim gledati ventilatore i tamo sam kupio ovu moju grafu
Inače Technomax ima mali milion stvari (veš mašine, CPU-e, baterije, televizore, olympus objekitve i fotoaparate (barem kada sam ja zadnji put bio tamo), cijelu vitrinu sa grafičim karticama, muzičke instrumente)
Moram da se pohvalim (ponovo :D), konacno sam dobio peltiere. Nadam se skorom testiranju i overclocku. Da je birc otvoren, zvala bi se runda, al ovak - jbg...
ma ovaj nemogu klokat za 200mhz, vec se zagrije, onaj extreme cooler suxxa, a po forumima pisu likovi da su natjerali sa stockom do 3.5ghz
istina, stock se vrti duplo brze od ovog.
Meni su OK, ali sada je i onaj Vemil tamo u blizini, ali je na vrhu one zgrade pa se malo umorim dok dođem do gore. Links je u nekoj zabiti, a Ventex nikada ne radi kada je dođem. Inače ovi po Rijeci su meni OK (je da se tip u Vemilu nekako u bradu nasmijao kada sam ga pitao ako imaju 3650 za AGP)

Meni su OK, ali sada je i onaj Vemil tamo u blizini, ali je na vrhu one zgrade pa se malo umorim dok dođem do gore. Links je u nekoj zabiti, a Ventex nikada ne radi kada je dođem. Inače ovi po Rijeci su meni OK (je da se tip u Vemilu nekako u bradu nasmijao kada sam ga pitao ako imaju 3650 za AGP)