Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.787.351
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice
Aki kaže...

Neznam kaj se s youtubom desava, nemogu zokija uploadati kak spada, prvi vid sam 2 put moral, valjda nadogradjuju nekaj ili kaj ja znam.

Takvo što mi se dogodilo mnogo puta.... ne znam zašto.
Laku noć svima, odoh na spavanje....
Posjetite moju web stranicu: www.djchof.com
16 godina
F1-IVO kaže...
Ivan M. kaže...

PlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlač

Ima li koji ekspert u flashu ovdje???

PlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlač

Mi smo experti za flase.Cool
 He he he....
Pogledajte kako je dobro a neće da prikazuje ć č š ž đ slova. Plač
www.balance-lifestyle.com
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

ja crtam warhammer 40k stvari s olovkom ili čitam neke stvari na internetu

17 godina
Za nespavalice

Vec na spavanje, dobro nema veze, laku noc Creative!

krpelj sa bazukom :)
16 godina
Ivan M. kaže...
Pogledajte kako je dobro a neće da prikazuje ć č š ž đ slova. Plač
 Eh. sad tražilica ne radi. Plač
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Večer svima, što radite?Belji se

Čovjek je nevjerojatno jaka životinja: pojeo je sve druge životinje oko sebe, i samoga sebe ždere, i spava u blatu i u vodi, a gavrani mu kljucaju oči.
17 godina
Za nespavalice

u CAD-u vučem linije uzeo se poslić za doma (dodatna zarada) tako da mislim da će me čekati poduža noć. Barem bi trebala.

16 godina
neaktivan

Hehe! Mene čeka tiha noć jer se ne čuje nikakav bager vani

fotoforum.forumotion.net
16 godina
neaktivan
e, Ivo, sutra mozda navratim u onaj tower centar (ili kako vec) u Rijeci, pa mi reci jel ima tamo kakva trgovina sa it opremom
16 godina
krle kaže...
e, Ivo, sutra mozda navratim u onaj tower centar (ili kako vec) u Rijeci, pa mi reci jel ima tamo kakva trgovina sa it opremom
 Ima
16 godina
neaktivan
npr?
16 godina
neaktivan

Technomax

fotoforum.forumotion.net
17 godina
neaktivan
krle kaže...
 Ima.Evo pogledaj ovdje imas sve trgovine.
World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
17 godina
Za nespavalice

uf...

imaš Technomax. Kao i dućane mobilnog operatera

16 godina
krle kaže...
npr?
Technomax, drugi kat. Cool
16 godina
neaktivan
tnx svima
17 godina
krle kaže...
 Pa kaj jos mislis mozda  nadogradit komp jel istina bog da ti je proc malo slab pa bi mogo mozda stavit i jaceg kaj ne onak usput!Nevinašce
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ja najviše preferiram Netcom (robna kuća Ri). Tamo uvjek volim gledati ventilatore i tamo sam kupio ovu moju grafu

Inače Technomax ima mali milion stvari (veš mašine, CPU-e, baterije, televizore, olympus objekitve i fotoaparate (barem kada sam ja zadnji put bio tamo), cijelu vitrinu sa grafičim karticama, muzičke instrumente)

fotoforum.forumotion.net
16 godina
neaktivan
ma lol evo danas 2. tjedan. uzmem mozda neke neonke i cooler za proc :)
17 godina
rambox kaže...
krle kaže...
 Pa kaj jos mislis mozda  nadogradit komp jel istina bog da ti je proc malo slab pa bi mogo mozda stavit i jaceg kaj ne onak usput!Nevinašce
 Pa nek stavi onog 955 BE i jos nek ga OC-aCool
17 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Ja najviše preferiram Netcom (robna kuća Ri). Tamo uvjek volim gledati ventilatore i tamo sam kupio ovu moju grafu

Inače Technomax ima mali milion stvari (veš mašine, CPU-e, baterije, televizore, olympus objekitve i fotoaparate (barem kada sam ja zadnji put bio tamo), cijelu vitrinu sa grafičim karticama, muzičke instrumente)

Joj Netcom...tamo vise ni prazan cd nebi uzeo.
World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
17 godina
Za nespavalice

Moram da se pohvalim (ponovo :D), konacno sam dobio peltiere. Nadam se skorom testiranju i overclocku. Da je birc otvoren, zvala bi se runda, al ovak - jbg...

16 godina
neaktivan

ma ovaj nemogu klokat za 200mhz, vec se zagrije, onaj extreme cooler suxxa, a po forumima pisu likovi da su natjerali sa stockom do 3.5ghz

istina, stock se vrti duplo brze od ovog.

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.6.2009 22:56 (krle).
16 godina
neaktivan

Meni su OK, ali sada je i onaj Vemil tamo u blizini, ali je na vrhu one zgrade pa se malo umorim dok dođem do gore. Links je u nekoj zabiti, a Ventex nikada ne radi kada je dođem. Inače ovi po Rijeci su meni OK (je da se tip u Vemilu nekako u bradu nasmijao kada sam ga pitao ako imaju 3650 za AGP)

fotoforum.forumotion.net
16 godina
neaktivan
e aj mi preporucite neki cpu cooler usput :D da se nadje ako bude tamo sutra
17 godina
krle kaže...
ma ovaj nemogu klokat za 200mhz, vec se zagrije, onaj extreme cooler suxxa, a po forumima pisu likovi da su natjerali sa stockom do 3.5ghz
 Vjerujem ti, ali s peltom i jacim hladnjakom i najtezi popustaju-treba tu dosta testiranja da se utvrdi u funkcionalnost i sigurnost cijelog sustava. Napravit cu review kad-tad. Planiram uzet sonic tower jer je dimenzijama velik i stavit dva 12 cm venta od 2000 rpm.
17 godina
BORG kaže...
rambox kaže...
krle kaže...
 Pa nek stavi onog 955 BE i jos nek ga OC-aCool
 Ziva istina nikad dosta procesorske snage evo kod mene svako malo Firefox izbacuje ovo uopzorenje "Waring Low CPU Power Dectected Restart Your CPU".NevinašceIznenađen
17 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Meni su OK, ali sada je i onaj Vemil tamo u blizini, ali je na vrhu one zgrade pa se malo umorim dok dođem do gore. Links je u nekoj zabiti, a Ventex nikada ne radi kada je dođem. Inače ovi po Rijeci su meni OK (je da se tip u Vemilu nekako u bradu nasmijao kada sam ga pitao ako imaju 3650 za AGP)

Ma do Linksa ti je najlakse doc.Samo sjednes na 7-icu (ne Windows vec autobus) i skines se na Vezici kod Teta Roze.Cool
16 godina
neaktivan
aj vi mi napisite cooler aj dodjem za sat vremena. pozz
17 godina
krle kaže...
e aj mi preporucite neki cpu cooler usput :D da se nadje ako bude tamo sutra
 Mugen 2 u Linksu!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice