Vecer ljudovi.
Sta ima?Ovi u M$-u nisu normalni.Vidim neki build 7229 pa kazu za koji sat 7230.

Vecer ljudovi.
Sta ima?Ovi u M$-u nisu normalni.Vidim neki build 7229 pa kazu za koji sat 7230.
Niš! Idem na spavanje. Laku noć svima! Ugodan ostatak večeri!
Laku noć. Idem ja
kud već?
dobro jutro momci (i dame)
evo se ja vratio iz vani......... preeeedobro bilo
šta se radi?
O pa i zacetnik ove nase teme nam se konacno javio, nego ja sam jako pospan tako da vas napustam, laku noc!
O pa i zacetnik ove nase teme nam se konacno javio, nego ja sam jako pospan tako da vas napustam, laku noc!
lol
za zagreb neznam
ak je bio potres, od basa nisam ništa osjetio XD
lol
za zagreb neznam
bit će na vijestima
lol
za zagreb neznam
jedino što me kod EU veseli je to što nema carine narudžbe
time ćemo dobit puno ovih stvarčica kao neke komponente u chipoteci kojih u inozemstvu ima i ove stvari kao s thinkgeek.com i iwoot.com
ma prvi brale !
evo doša s tekme iden nešto večerat pa se čujemo...
Evo i mene
Bok svima tu sam i ja a kaj drugo u Zagrebu pocela padat kisa ak nekog zanima!
Sviđa mi se race driver GRID, samo sam u NFS:MW-u navikao lupati u zid, a ovdje se svaki put razbijem kada drmnem u zid
Ima li koji ekspert u flashu ovdje???
Ima li koji ekspert u flashu ovdje???
Sviđa mi se race driver GRID, samo sam u NFS:MW-u navikao lupati u zid, a ovdje se svaki put razbijem kada drmnem u zid
Eh da...dobro vecer svima (ispricavam se na nepristojnosti-ulazim bez pozdrava).
Neznam kaj se s youtubom desava, nemogu zokija uploadati kak spada, prvi vid sam 2 put moral, valjda nadogradjuju nekaj ili kaj ja znam.
Ma igrafika je super, kao da je DX10, a nije. Far Cry 1 sam skinuo umjesto 2-ke, ali i no je super (barem su manje više ljudi realno ranjivi na metke, a ne kao u Crysisu gdje ispraznim 300 metaka u protivnika)
Neznam kaj se s youtubom desava, nemogu zokija uploadati kak spada, prvi vid sam 2 put moral, valjda nadogradjuju nekaj ili kaj ja znam.