Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.787.902
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
RE: Za nespavalice
F1-IVO kaže...

Vecer ljudovi.Cool

Sta ima?Ovi u M$-u nisu normalni.Vidim neki build 7229 pa kazu za koji sat 7230.

Bok i tebi ja sam jos uvijek na XP-u starom dobrom konju zapravo Pastuhu koji trci odlicno i to je tak, s njim nema problema osim ak korisnik nije smotan onda ima problema na bilo kojim windowsima pa mogu bit i pozlaceni!Cool
17 godina
Za nespavalice

Niš! Idem na spavanje. Laku noć svima! Ugodan ostatak večeri!

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
16 godina
Za nespavalice

Laku noć. Idem ja Cool

http://www.balance-lifestyle.com/
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

kud već?

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

dobro jutro  momci (i dame)

evo se ja vratio iz vani......... preeeedobro bilo

šta se radi?

Djevojke postaju žene kada duboko u sebi osjete čvrsti razlog za to. :)
17 godina
Za nespavalice

O pa i zacetnik ove nase teme nam se konacno javio, nego ja sam jako pospan tako da vas napustam, laku noc!

krpelj sa bazukom :)
17 godina
BORG kaže...

O pa i zacetnik ove nase teme nam se konacno javio, nego ja sam jako pospan tako da vas napustam, laku noc!

Laku noć.

BTW., kakav sad potres u nas, Imotski, uf sto je uzdrmalo, nisan ovakav od davno osjetio nije ono kratak bio je 10 ak sekundi najmanje!
I don't care...
17 godina
neaktivan
BORG kaže...

a evo..moram malo i ja... šalim se, kompjuter mi je bio na servisu pa nisam uopće bio na forumu
markoal kaže...
BORG kaže...

Laku noć.

BTW., kakav sad potres u nas, Imotski, uf sto je uzdrmalo, nisan ovakav od davno osjetio nije ono kratak bio je 10 ak sekundi najmanje!
 nebih znao... bilo je ZEmljotresa kod nas na partyu a za druge.. hiihihi
Djevojke postaju žene kada duboko u sebi osjete čvrsti razlog za to. :)
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

lol

za zagreb neznam

ak je bio potres, od basa nisam ništa osjetio XD

17 godina
dantex kaže...

lol

za zagreb neznam

Ma okolica, Imotski, blizu BiH, Grude, Makarska, Split, ako je bio mogao je se mozda osjetiti u tim krajevima, i okolici, ali mozda neznam koliko je bio širok! xD
I don't care...
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

bit će na vijestima

17 godina
markoal kaže...
dantex kaže...

lol

za zagreb neznam

Ma okolica, Imotski, blizu BiH, Grude, Makarska, Split, ako je bio mogao je se mozda osjetiti u tim krajevima, i okolici, ali mozda neznam koliko je bio širok! xD
 Samo nam jos i to fali da nam potres porusi to kaj imamo taj jad ko da nam nije dosta ova kriza koja hara na sve strane, no bitno da mi idemo u Europu fuckas ostalo kaze nasa politicka elita da bog da im grom kucu pokrivo svaki dan!Cool
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

jedino što me kod EU veseli je to što nema carine narudžbe

time ćemo dobit puno ovih stvarčica kao neke komponente u chipoteci kojih u inozemstvu ima i ove stvari kao s thinkgeek.com i iwoot.com

16 godina
neaktivan
Za nespavalice

ma prvi brale !Smijeh

Program vlade stane na stranicu formata A4 :P
16 godina
Za nespavalice

evo doša s tekme iden nešto večerat pa se čujemo...

Najbolji osjećaj je upala mišića........
16 godina

Evo i mene

www.balance-lifestyle.com
17 godina
Za nespavalice

Bok svima tu sam i ja a kaj drugo u Zagrebu pocela padat kisa ak nekog zanima!Cool

16 godina
rambox kaže...

Bok svima tu sam i ja a kaj drugo u Zagrebu pocela padat kisa ak nekog zanima!Cool

Kod mene ne pada kiša, al će padat psovke ako ne proradi ovo sr*** u Flashu. Sramim se
16 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...
rambox kaže...

Kod mene ne pada kiša, al će padat psovke ako ne proradi ovo sr*** u Flashu. Sramim se
 LoL Belji se
Program vlade stane na stranicu formata A4 :P
17 godina
rambox kaže...

Bok rambox, kod mene nepada!
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Sviđa mi se race driver GRID, samo sam u NFS:MW-u navikao lupati u zid, a ovdje se svaki put razbijem kada drmnem u zid

fotoforum.forumotion.net
16 godina
Za nespavalice

PlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlačPlač

Ima li koji ekspert u flashu ovdje???

17 godina
Ivan M. kaže...
rambox kaže...

Ma mora proradit udri ga nogom i nategni ga za uha a ak opet nece onda ga podari s nekoliko odabranih psovki od kojih otpada zbuka sa zidova i onda ce proradit sigurno!Cool
17 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

Ima li koji ekspert u flashu ovdje???

Mi smo experti za flase.Cool
World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.6.2009 22:25 (F1-IVO).
17 godina
Oly_E3 kaže...

Sviđa mi se race driver GRID, samo sam u NFS:MW-u navikao lupati u zid, a ovdje se svaki put razbijem kada drmnem u zid

Ma igra je odlicna, naviknut ces se!
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Eh da...dobro vecer svima (ispricavam se na nepristojnosti-ulazim bez pozdrava).

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
17 godina
Za nespavalice

Neznam kaj se s youtubom desava, nemogu zokija uploadati kak spada, prvi vid sam 2 put moral, valjda nadogradjuju nekaj ili kaj ja znam.

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
16 godina
neaktivan

Ma igrafika je super, kao da je DX10, a nije. Far Cry 1 sam skinuo umjesto 2-ke, ali i no je super (barem su manje više ljudi realno ranjivi na metke, a ne kao u Crysisu gdje ispraznim 300 metaka u protivnika)

fotoforum.forumotion.net
16 godina
neaktivan
pozz ljudi sta se radi
17 godina
neaktivan
Aki kaže...

Neznam kaj se s youtubom desava, nemogu zokija uploadati kak spada, prvi vid sam 2 put moral, valjda nadogradjuju nekaj ili kaj ja znam.

To ti se nebi dogodilo da uploadas cajke.Belji se
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice