Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.788.378
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
16 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice
Oly_E3 kaže...

Da, prvo mu je glavurd provirila (kao zrno graška), a onda ono tijelo, pa sam se samo okrenuo i prestigao Usain Bolta. Nisam niti okidač bio u stanju povući

Ovoliki je bio (nije mi jasno kako uspije poletjeti)

lažeššš.. ovo je japanski stršljen!Smijeh
Šalim se naravno i kod nas ima tolikih stršljenova, mogu narasti i do max 5cm u duljinu! samo su rijetki...
Čovjek je nevjerojatno jaka životinja: pojeo je sve druge životinje oko sebe, i samoga sebe ždere, i spava u blatu i u vodi, a gavrani mu kljucaju oči.
16 godina
neaktivan

Bogme ovaj je sličio na ovoga sa slike (i ja sam prvi put vidio ovakvog)

fotoforum.forumotion.net
17 godina
Oly_E3 kaže...

Bogme ovaj je sličio na ovoga sa slike (i ja sam prvi put vidio ovakvog)

Bok svima kaj se dela, a kad te takav Stršljen jos i pikne onda je veselo bogme nema kaj!Cool
16 godina
neaktivan

Završio bi on sa onim mini hrenovkama da me je piknuo

fotoforum.forumotion.net
16 godina
Za nespavalice

uf...počelo grmit Iznenađen

16 godina
neaktivan

Pa da malo će nevere baciti (kažem ti da je onda najbolje sa curom...)

fotoforum.forumotion.net
17 godina
Za nespavalice

Dobra večer nespavalice! Evo i mene večeras! Da se pohvalim, ovo mi je 401 post na forumu. Nadam se da će ih biti barem još ovoliko!  Belji se

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
16 godina
neaktivan

Slabo, no dobra večer!

fotoforum.forumotion.net
17 godina
Ivan M. kaže...

Samo bez panike ak se bojis grmljavine odes fino pod krevet pa kaj bude!Belji se
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Uh brzo mi se skinuo Max Payne 2 (igra), za samo 1h, a Far Cry i Race Driver Grid se vuku po 25-35 kb/s, a isto se jučer brzo skinuo Crysis warhead (za 1 dan). Izgleda da postajem gamer Mršti se

fotoforum.forumotion.net
16 godina
Za nespavalice

ja ću brzo u krevet ipak je posa sutra... al šta je bilo lipo danas, volia bi da ima

više praznika ovako pa da mogu odmorit....

Najbolji osjećaj je upala mišića........
16 godina
rambox kaže...
Ivan M. kaže...

Samo bez panike ak se bojis grmljavine odes fino pod krevet pa kaj bude!Belji se
 ha ha ha..... ma bojim se ja za komp....Smijeh
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Laku noć, odoh ja u krpe

fotoforum.forumotion.net
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

dobra večer! šta se radi?

Bubamara na steroidima.
17 godina
Za nespavalice

@ Oly_E3: Laku noć!

@jurluk: Evo ništa... Cijelu večer ko manit slušam jednu te istu pjesmu i pratim što se događa na netu!

17 godina
Ivan M. kaže...
rambox kaže...
Ivan M. kaže...

ha ha ha..... ma bojim se ja za komp....Smijeh
 To je druga stvar jel imas Prenaponsku zastitu tj onaj utikac u koji se usteka i telefonska linija isto tj ustekas Telefonsku liniju unutra i onda izlaz van tj na Ruther. U slucaju udara groma ili nekog preopterecenja to obicno dolazi preko telefonskih linija pa ti odapne samo Ruther ak imas srece ak nemas ode i komp cijeli. Takva Prenaponska zastita preusmjerava visak opterecenja bilo da dolazi preko telefona ili strujnih instalacija u uzemljenje u instalacjama i na taj nacin  i stiti komp ili neki drugi uređaj nije bitno koji. Ovo sa slike je recimo jedan takav utikac i ovaj je dobar a oni skuplji i bolji su Belkin recimo samo kad kupujes pazi da ima  na sebi telefonski prikljucak tj Ulaz i Izlaz telefonske linije!Cool
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

vece ljudi...sta se radi

krpelj..
16 godina
rambox kaže...
 To je druga stvar jel imas Prenaponsku zastitu tj onaj utikac u koji se usteka i telefonska linija isto tj ustekas Telefonsku liniju unutra i onda izlaz van tj na Ruther. U slucaju udara groma ili nekog preopterecenja to obicno dolazi preko telefonskih linija pa ti odapne samo Ruther ak imas srece ak nemas ode i komp cijeli. Takva Prenaponska zastita preusmjerava visak opterecenja bilo da dolazi preko telefona ili strujnih instalacija u uzemljenje u instalacjama i na taj nacin  i stiti komp ili neki drugi uređaj nije bitno koji. Ovo sa slike je recimo jedan takav utikac i ovaj je dobar a oni skuplji i bolji su Belkin recimo samo kad kupujes pazi da ima  na sebi telefonski prikljucak tj Ulaz i Izlaz telefonske linije!Cool
 Ma sve je preko zaštite, telefon, net, komp, al ipak kad grmi ja volim ugasit svoju mašinu Cool sigurnije je. Izlanuo se
17 godina
ivan_1995 kaže...

vece ljudi...sta se radi

Vecer, malo surfam i slusam ovaj mix sa foruma.
krpelj sa bazukom :)
16 godina
Za nespavalice

laku noć svima...

Najbolji osjećaj je upala mišića........
17 godina
Ivan M. kaže...
rambox kaže...
 Ma sve je preko zaštite, telefon, net, komp, al ipak kad grmi ja volim ugasit svoju mašinu Cool sigurnije je. Izlanuo se
 Onda nemas kaj iskljucivat to je ok jos ak imas Belkin prenaponsku zastitu recimo onu Maximum ili Advanced seriju onda si miran. Kaj god da se dogodi to je tak napravljeno da ce zastitit one uređaje koji su na to spojeni sigurno tj taj uređaj ce se zrtvovat i poginut da bi zastitil tvoj komp i opremu!Cool
16 godina
Za nespavalice

Ma ako malo grmi dobro je, al ako para nebo...LOL ne vjerujem ja nikakvoj zaštiti Cool

Čak mi je antena spojena preko zaštite. Smijeh

http://www.balance-lifestyle.com/
17 godina
Za nespavalice

Ode ja gledat ST Voyager.

@makic laku noc!

krpelj sa bazukom :)
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ljudi jel se ovako popravlja vistin bootloader preko comand prompta.. fali li mi još neka naredba?

bootrec.exe /fixmbr
x:\boot\bootsect.exe /nt60 all /force

zatim

del C:\boot\bcd
bootrec.exe /rebuildbcd

shutdown -r -t 0

Čovjek je nevjerojatno jaka životinja: pojeo je sve druge životinje oko sebe, i samoga sebe ždere, i spava u blatu i u vodi, a gavrani mu kljucaju oči.
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Vecer ljudovi.Cool

Sta ima?Ovi u M$-u nisu normalni.Vidim neki build 7229 pa kazu za koji sat 7230.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
17 godina
F1-IVO kaže...

Vecer ljudovi.Cool

Sta ima?Ovi u M$-u nisu normalni.Vidim neki build 7229 pa kazu za koji sat 7230.

Večer Ivo... Ma tko će im znati! Pošto nisam pratio neko vrijeme mislio sam da je Built 7100 zadnji. Sad vidim da imam "prastaru" Sedmicu u rukama!   Belji se
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ma sve je to banana.Ja sam jos na XP-u a na VPC-u vrtim Vistu i 7.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Vecer ljudovi.Cool

Da i vjerojatno će taj 7230 biti zadnji koji će se moći aktivirati s ovim ključem od RC verzija! Tako sam čuo.
17 godina
Ivan M. kaže...

Ma ako malo grmi dobro je, al ako para nebo...LOL ne vjerujem ja nikakvoj zaštiti Cool

Čak mi je antena spojena preko zaštite. Smijeh

Pa antena i mora tj trebala bi bit spojena preko takve zastite da jer oni bolji uređaji takvi imaju i antenski ulaz i izlaz normalno, ko onaj gore na fotki koju sam dao recimo a nije skup pa je dobar izbor za one koji to jos nemaju a trebali bi imat jer kad se nekaj dogodi onda je kasno. Normalno u slucaju jakih oluja bolje je iskljucit sve ali kak sam rekel ak se radi o Belkinu onda nema problema ipak kod nas nema tak jakih oluja ko recimo u Americi!Cool
17 godina
Za nespavalice

Dobro! I kod mene je Vista primarni OS. Ovu 7-icu sam nabavio samo da isprobam x64 OS na svom kompu (ali ga još nisam isprobao).

Jel zna netko jel izašao Vista SP2 All Languages varijanta!?

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.6.2009 0:22 (cro_blue).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice