Da, prvo mu je glavurd provirila (kao zrno graška), a onda ono tijelo, pa sam se samo okrenuo i prestigao Usain Bolta. Nisam niti okidač bio u stanju povući
Ovoliki je bio (nije mi jasno kako uspije poletjeti)

Da, prvo mu je glavurd provirila (kao zrno graška), a onda ono tijelo, pa sam se samo okrenuo i prestigao Usain Bolta. Nisam niti okidač bio u stanju povući
Ovoliki je bio (nije mi jasno kako uspije poletjeti)
Bogme ovaj je sličio na ovoga sa slike (i ja sam prvi put vidio ovakvog)
Bogme ovaj je sličio na ovoga sa slike (i ja sam prvi put vidio ovakvog)
Završio bi on sa onim mini hrenovkama da me je piknuo
uf...počelo grmit
Pa da malo će nevere baciti (kažem ti da je onda najbolje sa curom...)
Dobra večer nespavalice! Evo i mene večeras! Da se pohvalim, ovo mi je 401 post na forumu. Nadam se da će ih biti barem još ovoliko!
Slabo, no dobra večer!
uf...počelo grmit
Uh brzo mi se skinuo Max Payne 2 (igra), za samo 1h, a Far Cry i Race Driver Grid se vuku po 25-35 kb/s, a isto se jučer brzo skinuo Crysis warhead (za 1 dan). Izgleda da postajem gamer
ja ću brzo u krevet ipak je posa sutra... al šta je bilo lipo danas, volia bi da ima
više praznika ovako pa da mogu odmorit....
uf...počelo grmit
Laku noć, odoh ja u krpe
dobra večer! šta se radi?
@ Oly_E3: Laku noć!
@jurluk: Evo ništa... Cijelu večer ko manit slušam jednu te istu pjesmu i pratim što se događa na netu!
uf...počelo grmit
vece ljudi...sta se radi
vece ljudi...sta se radi
laku noć svima...
Ma ako malo grmi dobro je, al ako para nebo...LOL ne vjerujem ja nikakvoj zaštiti
Čak mi je antena spojena preko zaštite.
Ode ja gledat ST Voyager.
@makic laku noc!
Ljudi jel se ovako popravlja vistin bootloader preko comand prompta.. fali li mi još neka naredba?
bootrec.exe /fixmbr
x:\boot\bootsect.exe /nt60 all /force
zatim
del C:\boot\bcd
bootrec.exe /rebuildbcd
shutdown -r -t 0
Vecer ljudovi.
Sta ima?Ovi u M$-u nisu normalni.Vidim neki build 7229 pa kazu za koji sat 7230.
Vecer ljudovi.
Sta ima?Ovi u M$-u nisu normalni.Vidim neki build 7229 pa kazu za koji sat 7230.
Ma sve je to banana.Ja sam jos na XP-u a na VPC-u vrtim Vistu i 7.
Vecer ljudovi.
Ma ako malo grmi dobro je, al ako para nebo...LOL ne vjerujem ja nikakvoj zaštiti
Čak mi je antena spojena preko zaštite.
Dobro! I kod mene je Vista primarni OS. Ovu 7-icu sam nabavio samo da isprobam x64 OS na svom kompu (ali ga još nisam isprobao).
Jel zna netko jel izašao Vista SP2 All Languages varijanta!?