Koju debitnu karticu uzeti?

poruka: 34
|
čitano: 45.045
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Koju debitnu karticu uzeti?
ris kaže...

Bok ljud gledo sam ove vaše poruke i sve moj je problem...

Mogu li ja otvorit deverzni račun Visa eletrnoc da mogu uzimati preko online to jest da mi tata otvori iako je on obrtnik?

Misliš da možeš kupovati preko interneta?
Odeš u Splitsku Banku, napraviš devizni račun(zatražiš Visa electron karticu), za 3-5dana dobiješ karticu, staviš lovu na nju i to je to :)
Ne moraš ništa plaćati otvaranje računa.

3kn ti uzimaju po prometu mjesečno, ako nemaš prometa ništa ti ne uzmu.
Internet bankarstvo 5kn/mj.

16 godina
neaktivan

Otiđeš u Hypo, uzmeš Mastercard i peri deri, naravno morate imati 18 godina ili ako stea mlađi zamolite mamu ili tatu da vam potpišu ugovor!

A da ubacim svoj Hard Disk u tvoju Matičnu Ploću, te da se odmah bacimo na Plug and Play!!!
17 godina
neaktivan
Re: Koju debitnu karticu uzeti?
Liverpool1892 kaže...
ris kaže...

Bok ljud gledo sam ove vaše poruke i sve moj je problem...

Mogu li ja otvorit deverzni račun Visa eletrnoc da mogu uzimati preko online to jest da mi tata otvori iako je on obrtnik?

Misliš da možeš kupovati preko interneta?
Odeš u Splitsku Banku, napraviš devizni račun(zatražiš Visa electron karticu), za 3-5dana dobiješ karticu, staviš lovu na nju i to je to :)
Ne moraš ništa plaćati otvaranje računa.

3kn ti uzimaju po prometu mjesečno, ako nemaš prometa ništa ti ne uzmu.
Internet bankarstvo 5kn/mj.

Dobro da to ok ali sam malo dalje iz Splita ali se nadam da će svagdi biti gotova za 3-5 bez obzira što mi je stari obrtnik ja mislim...

vorpen
14 godina
neaktivan

Imam maestro zabe te vidim da neki ducani daju na rate na tu karticu, sad me zanima da li je to bilo koja kartica maestro zabe ili samo ona lepeza jer nju nemam. Ako tko zna neka mi pomogne {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice