AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998719_522233697830683_1486008663_n.jpg
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998719_522233697830683_1486008663_n.jpg
Still better than COD
Otišao tip sa zenom posjetiti Jeruzalem i, gle slucaja, zena tamo
iznenada umre, izvrne se, rikne....... Nadje on katolickog svecenika, koji
mu predlozi dvije opcije:
1. Mozete zenu pokopati ovdje,u svetoj zemlji, za 200 Eura.
2. Mozemo organizirati transport do doma i pokop za 3.000 Eura.
Na to tip rece:
- Organizirajte transport do doma, a ja cu vam odmah uplatiti
karticom.
Svecenik:
- Cudi me gospodine sto cete napraviti tako. Zar vam nije ljepse
pokopati zenu u svetoj zemlji i jos cete puno ustediti !?
Frajer ce na to:
- Jednom davno jedan covjek je umro ovdje, pokopan je ovdje i ustao
je iz mrtvih 3 dana kasnije. Jednostavno ne zelim riskirati da se to ponovi
!!!
Bio sam na ispitu iz histologije i profesor kolegu pita kakav se epitel nalazi u vagini. Student kaže jednoslojni pločasti sa orožavanjem a profesor naravno odmah napravio facu jer je ovaj izvalio glupost. I pita on kolegu; Jel jebeš ti šta?. On kaže pa da imam curu itd. A prof pa jel onda epitel sa orožavanjem ili bez orožavanja. Kad sam to cuo jedva sam se presto smijat hhahaha.
Za pedofile se može reć svašta ali barem polako voze pored škole...
Bio sam na ispitu iz histologije i profesor kolegu pita kakav se epitel nalazi u vagini. Student kaže jednoslojni pločasti sa orožavanjem a profesor naravno odmah napravio facu jer je ovaj izvalio glupost. I pita on kolegu; Jel jebeš ti šta?. On kaže pa da imam curu itd. A prof pa jel onda epitel sa orožavanjem ili bez orožavanja. Kad sam to cuo jedva sam se presto smijat hhahaha.
Još kad bi objasnio što je orožavanje, em nije hrv. riječ, em se guglanjem ne može skužit.
Došao neki 80-godišnji djedica u bolnicu.trebao nešto
operirati, a za operaciju su ga morali obrijati u
predjelu genitalija. Kad je došla sestra, otkrila ga,
ugleda njegov ogromni komad.
- Opa, dedo, to je bila prava stvar – reče smješeći se.
- E, djete moje, nije to ništa. Prije 10 godina još sam
mogao na njega objesiti kantu vode i odnjeti je
100 metara daleko – reče dedo.
- A sad! To više ne možete? - znatiželjnoće sestra.
- Ma ne mogu. Izdala me koljena!!
Još kad bi objasnio što je orožavanje, em nije hrv. riječ, em se guglanjem ne može skužit.
Epitel koji se ljušti , npr epitel na koži stalno otpada i zamjenjuju ga nove epitelne stanice.
Hvala, potpuno suprotno od onoga što sam mislio.
Imat ADD je najbolja dijeta - dodes u kuhinju s ciljem da nesto pojedes, skuzis je balkon otvoren, zvijezde vani su full sjajne, cuju se zrikavci, to je ko na moru, idem guglat slike od plaze kad vec nisam tamo, jebote koji nered je u hodniku, oce nered i stoka ikad snimit novu stvar, stoka je full istetoviran, ja bi tetovazu novu, al kaj, nisam sigurna, guglat cu sad neke ideje, gle frend sa fejsa je na Exitu, ja bi na Exit, bilo mi je taaak lijepo, di su te slike, isuse imam šiške na tim fotkama, ja bi opet, idem guglat frizure sa šiškama, zakaj me ovaj komarac sad jebe, zabrij da si komarac i da je to to, to je tvoj zivot, samo sises krv i bok, e izaso je novi nastavak True blooda, idem ga skinut, a nisam dugo nis citala, ne stignem, isuse fuj smrdljivi martin mi je u sobi, zakaj se on zove martin, zakaj nije radimir, jadan taj martin po kojem je dobio ime, isuse kaj sam stavila skidat true blood, yebeno, skinuo se... Uglavnom, nisam jela.
Kako se na kineskom kaže penzioner?
- Pim-pek pao.
three racists like this
------------------------
Izjave Ave Karabatić:
Prijemni za policiju:
- Koliko je 2+2?
- 4.
Primljen. Obrazloženje: pametan.
Sljedeći!
- Koliko je 2+2?
- 5.
- KOLIKO je 2+2?
- 3.
- KOOLIIIKOOO je 2+2?
- 4.
- Primljen. Obrazloženje: snalažljiv.
Sljedeći!
- Koliko je 2+2?
- 5.
- KOLIKO je 2+2?
- 5.
- KOOLIIIKOOO je 2+2?
- 5.
Primljen. Obrazloženje: uporan.
Sljedeći!
- Koliko je 2+2?
- 4.
- A da nije možda 5?
- Jeste, 5.
Primljen. Obrazloženje: poslušan.
Evo jedan matematički problem za vrijeme kratiti:
Imam 10 kockica leda a vi 11 jabuka; koliko palačinki stane na plafon?
Odgovor: Ljubičasto - zato što vanzemaljci ne nose šešir
Btw, pokušao sam par puta postati ovo ali se skripta izgleda izgubila sa problemom xD
možda su implementirali novi kod koji spriječava postanje bezvezarija, pa zato nisi mogao postati