Globalno upozorenje !!

poruka: 151
|
čitano: 20.108
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Globalno upozorenje !!
Vjerojatnost da je on Nick je veca od ovih njegovih tlapnji.

Mene samo čudi da nema "Globalno upozorenih" od strane admina.
Freedom is just another word for nothing left to loose ...
17 godina
Globalno upozorenje !!

Pa izbrisana je cijela jedna stranica flejma. To je dovoljno upozorenje:)

Nego evo da ja glumim nicka:
nasa priznaje postojanje nibirua!

http://www.sciencedaily.com/releases/2011/11/111110142102.htm

:P

a za smirenje naroda:

http://www.nasa.gov/topics/earth/features/2012-superVolcano.html

http://www.nasa.gov/topics/earth/features/2012-superFlares.html

17 godina
overhaul kaže...

Pa izbrisana je cijela jedna stranica flejma. To je dovoljno upozorenje:)

Nego evo da ja glumim nicka:
nasa priznaje postojanje nibirua!

http://www.sciencedaily.com/releases/2011/11/111110142102.htm

:P

a za smirenje naroda:

http://www.nasa.gov/topics/earth/features/2012-superVolcano.html

http://www.nasa.gov/topics/earth/features/2012-superFlares.html

S tim kaj ipak prizanju da se radi o nekakvom planetu, o kojem zapravo nemaju poima dost govori o svemu uglavnom kaj god bilo ionak ne možemo utjecat na ništa kaj bude bit če.{#}{#}

Zar opet te super Flares i nekakvo uništenje, ne radi se o tome več o slučaju jacine Solar Flares ko 1859 i ak se to opet ponovi danas tom jačinom bit če rusfraja do plafona.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
17 godina
Globalno upozorenje !!

Ja mislim da nisi opče čital osim naslova jelda? Pa i oni tvrde da jaki solarni izboji mogu bit gadni za strujne instalacije i uređaje.

posebno CMI. A za ovaj "nibiru" planet sam stavio s razlogom {#} 

- riječ je, da si čital, o matematičkoj simulaciji, nazvanoj

"jumper Jupiter" kojoj se vrijeme pretpostavlja na prije oko 4 milijarde godina...

17 godina
overhaul kaže...

Ja mislim da nisi opče čital osim naslova jelda? Pa i oni tvrde da jaki solarni izboji mogu bit gadni za strujne instalacije i uređaje.

posebno CMI. A za ovaj "nibiru" planet sam stavio s razlogom {#} 

- riječ je, da si čital, o matematičkoj simulaciji, nazvanoj

"jumper Jupiter" kojoj se vrijeme pretpostavlja na prije oko 4 milijarde godina...

Nemam kaj čitat zapravo, več viđeno prije i pročitano ljudi se zamaraju s nepotrebnim stvarima a u prošlost se zaboravi pogledat. Mnogi nit ne znaju za onaj događaj iz 1859, a vrlo je znakovit zbog jačine da se baš sad dogodi vratili bi se u 50-godine na jedno vrjeme jer bi vecina Satelita oko Zemlje krepala. Ne bi bilo Telefona i Mobitela pa GPS, itd sve bi to nastradalo vrlo ozbiljno joj koji nered bi nastal teško je to i zamislit a tek pad na Burzi uh e to je tek banana.{#}{#}

Daj zamisli ovu situaciju, voziš Tanker sa recimo 100 000 tona nafte po zahtjevnom Moru u Mraku( joj kolko takvih plovi po Svijetu{#})oslanjaš se na GPS navigaciju i modernu tehniku za manevriranje. Kad odjednom nema GPS-a niti Satelitskog Telefona, ode navigacija vrit a Mobiteli isto ne rade crko je i Internet kak če se Barba s tom mrcinom na Volanu orjentirat u Mrklom mraku. Ok znat če di je koja strana Svijeta, valjda ak nije pijan i da nije razbil Kompas ko zna kak dogodi se jel a kaj s ostalim vrlo potrebnim preciznim manevriranjem bez kojeg može samo zaustavit Tanker i nek ga voda nosi i molit Boga da ne naleti na Hrid pa kaj bude.{#}{#}{#}

17 godina
rambox kaže...
overhaul kaže...

Ja mislim da nisi opče čital osim naslova jelda?

Nemam kaj čitat

Okej, tak nebumo nikam stigli. Jedino kaj ja nebum ni tvoje čital.

17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Daj zamisli ovu situaciju, voziš Tanker sa recimo 100 000 tona nafte po zahtjevnom Moru u Mraku( joj kolko takvih plovi po Svijetu{#})oslanjaš se na GPS navigaciju i modernu tehniku za manevriranje. Kad odjednom nema GPS-a niti Satelitskog Telefona, ode navigacija vrit a Mobiteli isto ne rade crko je i Internet kak če se Barba s tom mrcinom na Volanu orjentirat u Mrklom mraku. Ok znat če di je koja strana Svijeta, valjda ak nije pijan i da nije razbil Kompas ko zna kak dogodi se jel a kaj s ostalim vrlo potrebnim preciznim manevriranjem bez kojeg može samo zaustavit Tanker i nek ga voda nosi i molit Boga da ne naleti na Hrid pa kaj bude.{#}{#}{#}

ti se šališ zar ne?

pa jel ti znaš da ne možeš postati kapetan broda ako neznaš navigaciju sa kompasom, satom i sekstantom?

nema navigacije sa GPS na oficirskom ispitu na brodu.

osim toga postoje promatrači

to kaj se svi opuste dok imaju automatsku navigaciju i GPS je drugi par rukavica.

13 godina
neaktivan
Globalno upozorenje !!

Krenuo sam čitati od prve stranice pa sam onda pokušao od zadnje,al kako god okrenem nisam mogao da se ne nasmijem {#}

15 godina
ReaperCRO711 kaže...

Krenuo sam čitati od prve stranice pa sam onda pokušao od zadnje,al kako god okrenem nisam mogao da se ne nasmijem {#}

steta sto nisi vidio slom zivaca autora teme xd

17 godina
Darky kaže...
rambox kaže...

ti se šališ zar ne?

pa jel ti znaš da ne možeš postati kapetan broda ako neznaš navigaciju sa kompasom, satom i sekstantom?

nema navigacije sa GPS na oficirskom ispitu na brodu.

osim toga postoje promatrači

to kaj se svi opuste dok imaju automatsku navigaciju i GPS je drugi par rukavica.

Je Sekstant če ti puno pomoč, sigurno u situaciji kad voziš Tankerčinu ko dva nogometna stadiona u zahtjevnom moru za krepat od smjeha.{#}

Situacija je vrlo jednostavna da im otkaže, moderna navigacija na malo duži period na takvim putujučim ekološkim Bombama imaš veliki problem. Moš si i sam zamislit ak možeš jel kaj bi se dogodilo, ti Tankeri su jedna velika opasnost ionak s obzirom kolko ih plovi okolo kad je sve ok. Nek se samo jedan u našem malom moru, Satre iz ko zna kojeg razloga neovisno sad o navigaciji Hrvatski Turizam je fajrunt na duži period.{#}{#}

Pa prošle godine se baš to dogodilo na jednom Tankeru, tj slična situacija s otkazivanjem moderne navigacije i skoro se satral za malo u Moru kod Indije kolko se sječam dobro. Kakav Sekstant te spopal, pa nisu to brodovi manjih dimenzija več mrcine na kubik gdje su greške skupe i ak profulaš nekaj ode sve vrit.{#}{#}

13 godina
neaktivan
Globalno upozorenje !!

Dobro upozorija je čovik na sve al ne i na koliko duboko trebam iskopat bunker?

17 godina
neaktivan
17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Je Sekstant če ti puno pomoč, sigurno u situaciji kad voziš Tankerčinu ko dva nogometna stadiona u zahtjevnom moru za krepat od smjeha.{#}

Situacija je vrlo jednostavna da im otkaže, moderna navigacija na malo duži period na takvim putujučim ekološkim Bombama imaš veliki problem. Moš si i sam zamislit ak možeš jel kaj bi se dogodilo, ti Tankeri su jedna velika opasnost ionak s obzirom kolko ih plovi okolo kad je sve ok. Nek se samo jedan u našem malom moru, Satre iz ko zna kojeg razloga neovisno sad o navigaciji Hrvatski Turizam je fajrunt na duži period.{#}{#}

Pa prošle godine se baš to dogodilo na jednom Tankeru, tj slična situacija s otkazivanjem moderne navigacije i skoro se satral za malo u Moru kod Indije kolko se sječam dobro. Kakav Sekstant te spopal, pa nisu to brodovi manjih dimenzija več mrcine na kubik gdje su greške skupe i ak profulaš nekaj ode sve vrit.{#}{#}

na kojim si ti drogama?

pa kako se radila navigacija na moru do unazad 10 godina dok nije bilo gps-a?

kako su englezi imali svemočnu mornaricu?

daj mi samo reci da su za vrijeme napoleona imali gps

tankeri se nasuču ili zabijaju u druge brodove kad se kapetan:

• napije
  • kad spava za kormilom
  • ili ostavi kormilo bez nadzora
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.11.2011 22:45 (Darky).
15 godina
Globalno upozorenje !!

OT:Ima li kakvih informacija do kada će autor teme biti suspendiran, živo me zanima kada će novi materijali.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
17 godina
Darky kaže...

na kojim si ti drogama?

pa kako se radila navigacija na moru do unazad 10 godina dok nije bilo gps-a?

kako su englezi imali svemočnu mornaricu?

daj mi samo reci da su za vrijeme napoleona imali gps

tankeri se nasuču ili zabijaju u druge brodove kad se kapetan:

• napije
  • kad spava za kormilom
  • ili ostavi kormilo bez nadzora

Vidim ja da tebi ništ nije jasno nekadašnji brodovi,{#} i današnji Supertankeri danas previše ovisni o hrpi tehnike nema razlike jel treba ti nacrtat na ploču izgleda.{#}

Nek crta ko oče ja neču sigurno, nema potrebe kad ne kužiš kaj bi se dogodilo da odjednom odapne sva moderna navigacija o kojoj smo toliko ovisni. Znači da baš sad udare Solar Flares snagom, ko 1859 i totalno izbace iz pogona kompletan Zemaljski GPS sustav i ostalu navigaciju te elektroniku Radare i slično. Jamačno bi sve bi bilo ok, ko da se ništa nije nit dogodilo posve normalna svakodnevna situacija na Moru i na Zemlji opčenito kaj drugo.{#}{#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2011 0:18 (rambox).
17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Vidim ja da tebi ništ nije jasno nekadašnji brodovi,{#} i današnji Supertankeri danas previše ovisni o hrpi tehnike nema razlike jel treba ti nacrtat na ploču izgleda.{#}

Nek crta ko oče ja neču sigurno, nema potrebe kad ne kužiš kaj bi se dogodilo da odjednom odapne sva moderna navigacija o kojoj smo toliko ovisni. Znači da baš sad udare Solar Flares snagom, ko 1859 i totalno izbace iz pogona kompletan Zemaljski GPS sustav i ostalu navigaciju te elektroniku Radare i slično. Jamačno bi sve bi bilo ok, ko da se ništa nije nit dogodilo posve normalna svakodnevna situacija na Moru i na Zemlji opčenito kaj drugo.{#}{#}{#}

daj dokaz

inače se troll.

14 godina
neaktivan
Globalno upozorenje !!

hahah nisam nikakv nick ali mogu samo reći jhahah

hahahha

pametnjakovići jedni, kladim se da je protjeran iz istog razloga kao ja.

Što će pametne glavice reći na ovaj video koji objašnjava onaj nickov ili kako već post koji ste stavili u epic failove...

Dakle sva energija će nestati ( 13:24 ) no bitno da ste vi pametniji ispali i ismijali tog nika_1 jelda ?

dajte mi link na tu temu, molim vas, da vam se malo svima ismijem

14 godina
neaktivan
Globalno upozorenje !!

NEMATE POJMA NAPUHANA DIJECO !!!!

14 godina
protjeran
Globalno upozorenje !!

Joj al smoriste vise sa tim smakovima preko 30 puta se stalno nesto najavljuje a nista se ne desava,kad bude bice niko od toga ne moze pobjeci i bolje vam je da umocite nesto nego da pisete ovde...do smaka svijeta se potrudite da skinete nevinost mnogo cura jer poslije nece biti prilika ;)

15 godina
neaktivan
hellbastard kaže...

NEMATE POJMA NAPUHANA DIJECO !!!!

NOT cool man, riskiraš karton bezveze, inaće {#} , ali probaj se suzdržat.

15 godina

Zasto kupi iPad..?? joooj....

inox
14 godina
protjeran

čitam i pišam od smijeha. ovaj post je kao sve one teorije zavjere o alienima koji rade djecu nevinim zemljankama, ljudi gušteri koji mentalno kontroliraju cijeli planet još od doba neandertalaca i bla bla bla. dragi autoru teme, ako ti vjeruješ u to, ok. možeš vjerovat i u neke bunkere u africi i šta god hoćeš, tvoja stvar. ali ako netko drugi ne vjeruje odmah su balavci i djeca? auuuu dolazni globalni madafaka val bog zna čega i svi ćemo crknut auuuuuu... aj sebe si uvjerio, nemoj bit sad ko neki prorok i pokušavat nama budalama nešt dokazat jer je očito da se svi smiju svemu što pišeš. što ćeš, nismo pametni i naivni kao ti. jer da jesmo, do sad bi zemlja crkla odavno pošto takve globalne teorije izumiranja izlaze minimalno 10 puta svake godine, ljudi bi vjerovali u sve to i nastala bi panika i anarhija pa bi sami sebe dotukli bez ičije pomoći. aliena ili nekih tamo space valova... 

LoL East server, nick Skullscar, main champ Ezreal
14 godina
neaktivan
skullscar kaže...

čitam i pišam od smijeha. ovaj post je kao sve one teorije zavjere o alienima koji rade djecu nevinim zemljankama, ljudi gušteri koji mentalno kontroliraju cijeli planet još od doba neandertalaca i bla bla bla. dragi autoru teme, ako ti vjeruješ u to, ok. možeš vjerovat i u neke bunkere u africi i šta god hoćeš, tvoja stvar. ali ako netko drugi ne vjeruje odmah su balavci i djeca? auuuu dolazni globalni madafaka val bog zna čega i svi ćemo crknut auuuuuu... aj sebe si uvjerio, nemoj bit sad ko neki prorok i pokušavat nama budalama nešt dokazat jer je očito da se svi smiju svemu što pišeš. što ćeš, nismo pametni i naivni kao ti. jer da jesmo, do sad bi zemlja crkla odavno pošto takve globalne teorije izumiranja izlaze minimalno 10 puta svake godine, ljudi bi vjerovali u sve to i nastala bi panika i anarhija pa bi sami sebe dotukli bez ičije pomoći. aliena ili nekih tamo space valova... 

ako ti ne razumiješ razliku između gluposti i zavjera od ozbiljnih stvari kao što su gravitacijski valovi, onda se slobodno smij ali ne drugima već sebi.

Gravitacijski val je izrazito opasna stvar, samo tisučinka njegove energije je i više nego sposobna uništiti život na zemlji

A kad se to desi; kad svi planeti promijene temperaturu, globalno se zagrije sunčev sustav, sunce sve jače izbaciva, div jupiter čak minjenja atmosferu, pluton totalno mijnenja boju

--- hahahha pa to je vama smiješno, šta je to za vas. sitnica

NE znate o čemu pričate a još manje o onome što ismijavate. kao što ste ismijavali nika_1

gravitacijski val je vrlo opasan i umjesto da se smijete molite se bogu da nekim čudom u fizici vas zaobiđe, što se ne može desiti

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2011 20:39 (hellbastard).
16 godina
neaktivan
hellbastard kaže...

ako ti ne razumiješ razliku između gluposti i zavjera od ozbiljnih stvari kao što su gravitacijski valovi, onda se slobodno smij ali ne drugima već sebi.

Gravitacijski val je izrazito opasna stvar... kao i AIDS {#}{#}

Počni kopati. {#}

14 godina
protjeran

gle opće poznata činjenica je da se vlasti ne vjeruje jer sve što kažu je laganje i mazanje očiju. da ti netko kaže da ćeš za 10 godina zbog pojačane količine radijacije od sunca dobiti još 1 extra par ruku i priloži neki video gdje lik trabunja 20 minuta o tome- ti bi to popušio. stari, sam sebe si uvjerio i sad isto hoćeš napraviti s nama. ali nikog više ne zanimaju te gluposti da će za godinu i kusur cijeli svijet nesta. ako se to i dogodi, ne bude odmah sutra. možda za par milijuna godina sve ode u bananu. ali da mi sad trebamo počet vjerovat u boga, ić u crkvu, davat sve u dobrotvorne svrhe za spas naše duše, gradit bunkere pod zemljom itd.... stari ohladi malo jer si smiješan svima. ti slobodno uzmi lopatu u ruku, miješaj beton i zidaj što te volja. spasi sebe, pusti nas na miru jer svi imaju ionako previše problema sa sadašnjim životom a da bi uopće mislili na tvoje nebulozice. samo gledaj dalje te filmiće o smaku svijeta pa ćeš bit ko onaj starkelja iz amerike koji već 3,4 puta predviđa smak svijeta a nakon što se ne dogodi svi mu se smiju. na dobrom si putu da budeš kao on

LoL East server, nick Skullscar, main champ Ezreal
16 godina
protjeran

Ovo upozorenje najozbiljnije trebaju shvatit djevci {#}  nevalja umrijeti nevin.A sta sad da mi radimo tu?Da uzmem lopatu i kopat baštu i nestignem zavrsit bunker i et u sta sam protracio zadnje dane zivota - u lopatanje {#}

http://s7.ba.gladiatus.org/game/c.php?uid=21829
17 godina
311008 kaže...

Ovo upozorenje najozbiljnije trebaju shvatit djevci {#}  nevalja umrijeti nevin.A sta sad da mi radimo tu?Da uzmem lopatu i kopat baštu i nestignem zavrsit bunker i et u sta sam protracio zadnje dane zivota - u lopatanje {#}

A šta će ti bunker kad će bit ko u filmu. rasjepit će se kontinenti, nibiru/gravitacijski val iz poravnane osi galaksije će napravit rusvaj sa plimama i vulkanima,

bez magnetskog polja, zemlja neće biti nikakav štit protiv ionizirajućeg oblaka i sunčevih megaerupcija... ja predlažem da se krene radit noeva arka. Ili barem

krenemo skupljat po jedan par od svake od 8.7 milijardi vrsta životinja, kukaca, bilja i bakterija.

14 godina
neaktivan
Globalno upozorenje !!

Prvo što ću napravit na sudnji dan ću otić u trgovinu,pokrast tamo par sitnica,kikiriki kokice koka kola i ostale gluposti,otić do kioska pročitat koji časopis,možda uzet BUG i rješena stvar.Inačer koliko sam samo smakova svijeta preživio nebi me čudilo da ču i ovaj.

Dino
16 godina
protjeran
overhaul kaže...
311008 kaže...

A šta će ti bunker kad će bit ko u filmu. rasjepit će se kontinenti, nibiru/gravitacijski val iz poravnane osi galaksije će napravit rusvaj sa plimama i vulkanima,

bez magnetskog polja, zemlja neće biti nikakav štit protiv ionizirajućeg oblaka i sunčevih megaerupcija... ja predlažem da se krene radit noeva arka. Ili barem

krenemo skupljat po jedan par od svake od 8.7 milijardi vrsta životinja, kukaca, bilja i bakterija.

Cooll jos koja fora ono SF dosla na javu {#} i to bez 3 D naocara i 3 D TV {#}

http://s7.ba.gladiatus.org/game/c.php?uid=21829
15 godina
neaktivan
rambox kaže...
Check kaže...

nemoze nikakva solarna oluja unistiti zemlju, njena magnetna polja su pre jaka, jedino sto donekle moze stvorit problem na zemlji je mjenjanje polova (a taj proces traje neki 100injak godina) i najgore sto se tada moze desit je ledeno doba, al brijem da svi mi imamo bundu, ne?

btw, ak neznas o cemu pricam malo progulga ili youtjbaj zemljino magnetsko polje i marsovo pa ces vidjet o cem pricam, uostalom znam da ima neki dobar video na jutjubu koji ljepo objasnjava da se nemas sta bojat solarne oluje... to je cist normalna pojava u svemru ko oluja na zemlji (i isti je razlog za strah i smak svjeta od obje)

jedini nacin da zemlja nadrlja je da se unisti polje, a tada ti nece pomoci nikakav bunker

Je sigurno u Ledenom Doba je jedino bitno, Bunda s Perjem normalno i to je to a ostalo kao proizvodnja hrane i žitarica koja bi bila praktićki pa nepostoječa na mjestima gdje sad uspijeva kaj je to ništa.{#}{#}

Zaboravil si i činjenicu da mi u Hrvatskoj, u slučaju Ledenog doba više nemamo nikakvog Toplog turizma samo Ledeno more i smrzotina do daske kao u prošlosti i to je to.{#}{#}

a gledaj lakse je podnjeti glad na -45 u bundi nego u speedo-sicama

j...s turizam,onda budu dalmatinci naucili klizati,osnovati ce neki hokej klub i igrat ce ebel ligu sa medvjedima,i zalit se da im gojanovic namjesta...

{#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice