Čudi me što nisu napravili okršaj u Starcraftu
Čudi me što nisu napravili okršaj u Starcraftu
Pa i jesu.. real life Starcraft... A uskoro bi se moglo cuti i "Nuclear Launch Detected"... 
brinu me s.i j. koreja..
A da se jednostavno zabavljate nekim drugim stvarima? Npr. curama, školom...
Ako se bojiš 3. svjetskog rata idi gledat druge teme i tješi se igricama i drugim glupostima.
Ako se bojiš 3. svjetskog rata idi gledat druge teme i tješi se igricama i drugim glupostima.
Hahaha
Ne, ne bojim se jer ja sam sv. Petar i na mene i na moje bližnje nuklearni rat uopće ne bi utjecao.
Čovjek koji kaže da se ne boji općeg rata, nuklearnog rata, koji bi doveo masovno uništenje, apsolutno istrebljenje ljudi, radioaktivne kiše, radiokativne opekline, aposlutno nestašicu hrane, vode, struje, i na kraju nestanak ljudi i civilizacije, ili je aposolutni kreten ili apsolutni preserator.
Bojim se da.
Tak sam zabrio na ove ratne igre sad da bi sam ošo u rat onak 
Kupujem 1- kalašnjikov, 2 komada samokresa, 50 litara benzina , nekoliko dobrih lopata (fak, sjetio se da moram u minecraftu iskopat bunker ako bude WW3), 2 komada pancirki, 1 zolju, i 2 strojnice ero.
Jbg. treba biti spreman. ako tko prodaje nešto od gore navedenog, neka se javi na PM.
Šalim se naravno _D
bude k*rac došlo do rata,NATO,SAD,EU i cijeli svijet protiv jadne Sj.Koreje,pa i ak bude rata imat ćemo novi call of duty 8
Kupujem 1- kalašnjikov, 2 komada samokresa, 50 litara benzina , nekoliko dobrih lopata (fak, sjetio se da moram u minecraftu iskopat bunker ako bude WW3), 2 komada pancirki, 1 zolju, i 2 strojnice ero.
Jbg. treba biti spreman. ako tko prodaje nešto od gore navedenog, neka se javi na PM.
Šalim se naravno _D
ma ja "kupujem" par ruskinja i uživam u apokalipsi!
edit: izgleda da baba nije bila daleko od istine
bude k*rac došlo do rata,NATO,SAD,EU i cijeli svijet protiv jadne Sj.Koreje,pa i ak bude rata imat ćemo novi call of duty 8
Woow, i cijeli svijet je bio protiv Njemačke tijekom WW2 pa su ih držali u strahu 5 godina, taj svijet ti gleda samo za svoje dupe, i nisu ti baš toliko složni kao što misliš...
Kao "frajerica" je bila slijepa i onda je ona to sve vidjela. Da i ja sam.
Ma i ako bude išta od toga umrijet ću igrajući CoD 
Kao "frajerica" je bila slijepa i onda je ona to sve vidjela. Da i ja sam.
Ma i ako bude išta od toga umrijet ću igrajući CoD 
Žalosna smrt brate, ja se nadam umrijeti u borbi (s podignutim mačem i prkosnim pogledom) ili u klinču s nekom djevojkom (pogodite koje bih rađe :D )
S mačem u ruci? Sumnjam da će se koristit mačevi, ali nema veze...
Nema se Riker cega bojati... samo kaze: "Enterprise, one to beam up" 
Evo i danas u razredu poceli neki panicarit... 3. svj. rat i ta sranja....
A Koreje su u ratu 60 godina vec...
a i na drugom su kraju svijeta pa me nije bas (jos :)) briga...
[=XII=] {_.:BRUNO:._}
Bravo Šef, barem netko pametan...
Stop it... Don't transform BOL to Facebook. Stop it. 
Nema potrebe za panikom, Hrvatska bas i nije neka strateska meta... barem dok ne dodju radioaktivne padaline...
U medjuvremenu preporucam dobro stivo za citanje:
http://www.amazon.com/Nuclear-War-Survival-Skills-Expanded/dp/094248701X/ref=pd_bxgy_b_img_a

Nema potrebe za panikom, Hrvatska bas i nije neka strateska meta... barem dok ne dodju radioaktivne padaline...
U medjuvremenu preporucam dobro stivo za citanje:
http://www.amazon.com/Nuclear-War-Survival-Skills-Expanded/dp/094248701X/ref=pd_bxgy_b_img_a

Ma mi kakvi smo baksuzi i to ce nas zaobic :D
Zaigrajte Metro 2033 i uživajte...
hmmm... ne mogu reći da nešto previše znam o povjesti no moj profesor povjesti kaže da neće biti WW III još skoro... zato što je 1. svjetski rat nastao zato što je ubijen Franjo Ferninand(Na Balkanu koji je poznat kao Bačva baruta..)[i umjesto da su se smirili i prihvatili 14 točaka wilsona koji je reko: "Za 20 godina imat ćete rat" tako je i bilo...] II. Svjetski rat je nastao zato što je Njemačka bila ne zadovoljna izhodom I. svjetskog rata.. Ne vidim zašto bi sada ratovali..(nisam neki pametan lik pa me prosvijetlite )
S mačem u ruci? Sumnjam da će se koristit mačevi, ali nema veze...
Pa netko je rekao (mislin einstain, ali nisam 100% siguran) da nezna kako će se vodit treći svjetski rat, ali četvrti ćemo sa kamenjem.
Zaigrajte Metro 2033 i uživajte...
Šta da se malo pripremimo na nadolažeću situaciju
Aha, oke. Umrijet ću onako "One Man Army" sa kalašem i RC-XDem ispred mene, dok čekam napalm strike i da se oslobodi air space kako bi pozvao chopper gunnera.
Yes, just like that.
Oprostite na duplom postu ali sam se malo naježio čitajući ovo.
Šteta što neću bit živ za 200 300 godina
A jeste li čitali proročanstva od babe Milke
Hrvatska je takva zemlja da nista ne uspijeva pa nece ni ww3..
Ok, Južna Koreja je "slučajno" tijekom vježbi jednu granatu poslala sjevernim susjedima.
Sad se nadajmo da će "ljudima sa sjevera" mozak malo sporije raditi, i da neče odgovoriti na ovo još samo dva dana, a onda smo sigurni x)
Hehe, možda je kraj mjeseca, ali situacija je počela prije tjedan i pol. Ona je i rekla da će i početi na način na koji u početku neće izgledati kao rat...Tako da joj za sada ide...
Aha, oke. Umrijet ću onako "One Man Army" sa kalašem i RC-XDem ispred mene, dok čekam napalm strike i da se oslobodi air space kako bi pozvao chopper gunnera.
Yes, just like that.
Ma ja ću uzeti svoj nanosuit i ići predator style na te koreance
I to nanosuit 2,0 a koreanci ako i imaju nanosuite izgledati će kao "cheap knock-offs"