Baba Vanga

poruka: 242
|
čitano: 82.301
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Baba Vanga

Čudi me što nisu napravili okršaj u Starcraftu{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.11.2010 20:05 (powerslave).
17 godina
RE: Baba Vanga
powerslave kaže...

Čudi me što nisu napravili okršaj u Starcraftu{#}

Pa i jesu.. real life Starcraft... A uskoro bi se moglo cuti i "Nuclear Launch Detected"... {#}

Think locally, act globally...
15 godina
protjeran

brinu me s.i j. koreja..

15 godina
Riker kaže...

A da se jednostavno  zabavljate nekim drugim stvarima? Npr. curama, školom...

Ako se bojiš 3. svjetskog rata idi gledat druge teme i tješi se igricama i drugim glupostima.

17 godina
neaktivan
Gremlin144 kaže...
Riker kaže...

Ako se bojiš 3. svjetskog rata idi gledat druge teme i tješi se igricama i drugim glupostima.

Hahaha {#}  Ne, ne bojim se jer ja sam sv. Petar i na mene i na moje bližnje nuklearni rat uopće ne bi utjecao. {#} Čovjek koji kaže da se ne boji općeg rata, nuklearnog rata, koji bi doveo masovno uništenje, apsolutno istrebljenje ljudi, radioaktivne kiše, radiokativne opekline, aposlutno nestašicu hrane, vode, struje, i na kraju nestanak ljudi i civilizacije, ili je aposolutni kreten ili apsolutni preserator.

15 godina
neaktivan
Gremlin144 kaže...

Bojim se da.

Tak sam zabrio na ove ratne igre sad da bi sam ošo u rat onak {#}

16 godina
protjeran
Baba Vanga

Kupujem 1- kalašnjikov, 2 komada samokresa, 50 litara benzina , nekoliko dobrih lopata (fak, sjetio se da moram u minecraftu iskopat bunker ako bude WW3), 2 komada pancirki, 1 zolju, i 2 strojnice ero.

Jbg. treba biti spreman. ako tko prodaje nešto od gore navedenog, neka se javi na PM.

Šalim se naravno _D

WP
16 godina
neaktivan
Baba Vanga

bude k*rac došlo do rata,NATO,SAD,EU i cijeli svijet protiv jadne Sj.Koreje,pa i ak bude rata imat ćemo novi call of duty 8

West Side
17 godina
netko,netkovic kaže...

Kupujem 1- kalašnjikov, 2 komada samokresa, 50 litara benzina , nekoliko dobrih lopata (fak, sjetio se da moram u minecraftu iskopat bunker ako bude WW3), 2 komada pancirki, 1 zolju, i 2 strojnice ero.

Jbg. treba biti spreman. ako tko prodaje nešto od gore navedenog, neka se javi na PM.

Šalim se naravno _D

ma ja "kupujem" par ruskinja i uživam u apokalipsi! 

edit: izgleda da baba nije bila daleko od istine

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.11.2010 9:03 (rooswelt1991).
16 godina
protjeran
al zagorec kaže...

bude k*rac došlo do rata,NATO,SAD,EU i cijeli svijet protiv jadne Sj.Koreje,pa i ak bude rata imat ćemo novi call of duty 8

Woow, i cijeli svijet je bio protiv Njemačke tijekom WW2 pa su ih držali u strahu 5 godina, taj svijet ti gleda samo za svoje dupe, i nisu ti baš toliko složni kao što misliš...

WP
16 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan
Baba Vanga

Kao "frajerica" je bila slijepa i onda je ona to sve vidjela. Da i ja sam.

Ma i ako bude išta od toga umrijet ću igrajući CoD {#}

16 godina
protjeran
Wicked_Sick87 kaže...

Kao "frajerica" je bila slijepa i onda je ona to sve vidjela. Da i ja sam.

Ma i ako bude išta od toga umrijet ću igrajući CoD {#}

Žalosna smrt brate, ja se nadam umrijeti u borbi (s podignutim mačem i prkosnim pogledom) ili u klinču s nekom djevojkom (pogodite koje bih rađe :D )

WP
17 godina
neaktivan
Baba Vanga

S mačem u ruci? Sumnjam da će se koristit mačevi, ali nema veze...{#}

16 godina
neaktivan
Gremlin144 kaže...
Riker kaže...

Nema se Riker cega bojati... samo kaze: "Enterprise, one to beam up" {#}

Evo i danas u razredu poceli neki panicarit... 3. svj. rat i ta sranja....

A Koreje su u ratu 60 godina vec... 

a i na drugom su kraju svijeta pa me nije bas (jos :)) briga...

[=XII=] {_.:BRUNO:._}
17 godina
neaktivan
Baba Vanga

Bravo Šef, barem netko pametan...{#}

15 godina
neaktivan
Baba Vanga

Stop it... Don't transform BOL to Facebook. Stop it. {#}

17 godina

Nema potrebe za panikom, Hrvatska bas i nije neka strateska meta... barem dok ne dodju radioaktivne padaline...

U medjuvremenu preporucam dobro stivo za citanje:

http://www.amazon.com/Nuclear-War-Survival-Skills-Expanded/dp/094248701X/ref=pd_bxgy_b_img_a

{#}

Think locally, act globally...
16 godina
protjeran
SupremeCommander kaže...

Nema potrebe za panikom, Hrvatska bas i nije neka strateska meta... barem dok ne dodju radioaktivne padaline...

U medjuvremenu preporucam dobro stivo za citanje:

http://www.amazon.com/Nuclear-War-Survival-Skills-Expanded/dp/094248701X/ref=pd_bxgy_b_img_a

{#}

Ma mi kakvi smo baksuzi i to ce nas zaobic :D

WP
17 godina
neaktivan
Baba Vanga

Zaigrajte Metro 2033 i uživajte...{#}

15 godina

hmmm... ne mogu reći da nešto previše znam o povjesti no moj profesor povjesti kaže da neće biti WW III još skoro... zato što je 1. svjetski rat  nastao zato što je ubijen Franjo Ferninand(Na Balkanu koji je poznat kao Bačva baruta..)[i umjesto da su se smirili i prihvatili 14 točaka wilsona koji je reko: "Za 20 godina imat ćete rat" tako je i bilo...] II. Svjetski rat je nastao zato što je Njemačka bila ne zadovoljna izhodom I. svjetskog rata.. Ne vidim zašto bi sada ratovali..(nisam neki pametan lik pa me prosvijetlite )

Kraj razgovora s Kobeom kaže novinar: "Mozda ipak nije kao drazen petrovic ali ipak igra kao super zvijezda"
17 godina
Riker kaže...

S mačem u ruci? Sumnjam da će se koristit mačevi, ali nema veze...{#}

Pa netko je rekao (mislin einstain, ali nisam 100% siguran) da nezna kako će se vodit treći svjetski rat, ali četvrti ćemo sa kamenjem.

Riker kaže...

Zaigrajte Metro 2033 i uživajte...{#}

Šta da se malo pripremimo na nadolažeću situaciju{#}

15 godina
neaktivan

Aha, oke. Umrijet ću onako "One Man Army" sa kalašem i RC-XDem ispred mene, dok čekam napalm strike i da se oslobodi air space kako bi pozvao chopper gunnera. 

Yes, just like that.

15 godina
neaktivan
Baba Vanga

Oprostite na duplom postu ali sam se malo naježio čitajući ovo.

Šteta što neću bit živ za 200 300 godina

17 godina
Baba Vanga

A jeste li čitali proročanstva od babe Milke

16 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...

Oprostite na duplom postu ali sam se malo naježio čitajući ovo.

Šteta što neću bit živ za 200 300 godina

hahahh sta je iz strumice hahaa... ja sam od tamo i proricem vam buducnost za neke pristojne pare.. sta bude bude {#}

15 godina
protjeran
Baba Vanga

Hrvatska je takva zemlja da nista ne uspijeva pa nece ni ww3..

17 godina
Baba Vanga

Ok, Južna Koreja je "slučajno" tijekom vježbi jednu granatu poslala sjevernim susjedima.

Sad se nadajmo da će "ljudima sa sjevera" mozak malo sporije raditi, i da neče odgovoriti na ovo još samo dva dana, a onda smo sigurni x)

17 godina
neaktivan
Baba Vanga

Hehe, možda je kraj mjeseca, ali situacija je počela prije tjedan i pol. Ona je i rekla da će i početi na način na koji u početku neće izgledati kao rat...Tako da joj za sada ide...{#}

16 godina
Wicked_Sick87 kaže...

Aha, oke. Umrijet ću onako "One Man Army" sa kalašem i RC-XDem ispred mene, dok čekam napalm strike i da se oslobodi air space kako bi pozvao chopper gunnera. 

Yes, just like that.

Ma ja ću uzeti svoj nanosuit i ići predator style na te koreance{#} I to nanosuit 2,0 a koreanci ako i imaju nanosuite izgledati će kao "cheap knock-offs" {#}

Stoja
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice