100kn ko mi oće očistit PC

poruka: 25
|
čitano: 3.025
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran

Naci trebam nekog ko bi mogo ovaj tjedan doc do mene da mi očisti pc (zagreb jarun),naci da sve razmontira ocisti od prašine i stavi novu pastu,ja nemam nikaj od alata doma mogu jedino kupit pastu i da imam usisavac ak ce kaj pomoc hehe,molim vas samo bez "napravi to sam" jel neznam niti ocu pokušavat :) najvise kaj mogu dat dotičnom gospodinu je 100kn pa ak ima koga sa viškom slobodnog vremena i volje da zaradi 100kn nek se javi. Hvala P.S (htio bi da to napravi neko ko je vec slago pc il vise njih) zaboravio sam napomenut da imam phenoma 965 stock nikad OC i temp je u mirovanju 55c kaj je previše zato mi pod hitno treba čiščenje.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.1.2012 4:10 (Jarun_FTW).
14 godina
protjeran

naci niko nece aj super a svi neki experti za hardwer {#}

15 godina
neaktivan
Re: 100kn ko mi oće očistit PC
Jarun_FTW kaže...

Hmm da, ali ne radimo kućne posjete...

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.1.2012 23:18 (digital.zero).
15 godina
digital.zero kaže...
Jarun_FTW kaže...

radi mato al on je u drugom kraju države {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 / - / beta.bassfeverfm.com - / http://www.universe-hosting.com/
14 godina
protjeran
digital.zero kaže...
Jarun_FTW kaže...

nemam auto tak da pc necu nikam furat iz stana, a neda mi se davat ni za taxi da fura pc do necijeg tuđeg stana.Kaj nije laske da dode neko do mene nego da ja dolazim sa kompom kod nekog doma?ionak se radi sam o čišcenju kompa ne popravak lol

14 godina
neaktivan
Jarun_FTW kaže...

Naci trebam nekog ko bi mogo ovaj tjedan doc do mene da mi očisti pc (zagreb jarun),naci da sve razmontira ocisti od prašine i stavi novu pastu,ja nemam nikaj od alata doma mogu jedino kupit pastu i da imam usisavac ak ce kaj pomoc hehe,molim vas samo bez "napravi to sam" jel neznam niti ocu pokušavat :) najvise kaj mogu dat dotičnom gospodinu je 100kn pa ak ima koga sa viškom slobodnog vremena i volje da zaradi 100kn nek se javi. Hvala P.S (htio bi da to napravi neko ko je vec slago pc il vise njih) zaboravio sam napomenut da imam phenoma 965 stock nikad OC i temp je u mirovanju 55c kaj je previše zato mi pod hitno treba čiščenje.

Pa jel ti problem otići u jednu od hardware trgovina i zamoliti ih da ti očiste računalo??? Em je besplatno, em si sačuvaš 100 kn za neki mali kompresor s kojim ćeš moć sam očistit komp.

14 godina
protjeran

naci da odnesem pc u links makar ga nisam tam kupio i tražim ih da mi ga očiste free?

15 godina
iAvenger kaže...
Jarun_FTW kaže...

Pa jel ti problem otići u jednu od hardware trgovina i zamoliti ih da ti očiste računalo??? Em je besplatno, em si sačuvaš 100 kn za neki mali kompresor s kojim ćeš moć sam očistit komp.

Ma ko će ti mukti očistit komp?

14 godina
neaktivan
Jarun_FTW kaže...

naci da odnesem pc u links makar ga nisam tam kupio i tražim ih da mi ga očiste free?

Trebali bi ti očistit besplatno, nije to nikakva nadogradnja niti software upgrade...ja sam nosio svoj komp par puta u jednu trgovinu na čišćenje i ništa mi nisu naplatili. A i ako ti neće očistit kažem ti bolje si za tih 100 kn kupi mali kompresor i ispuši svu prašinu s njime. Nije nikakav velik posao

17 godina
Trebalo bi i moju "konfu" očitstit,
iz osobnih razloga osoba mora biti žensko i dobrog izgleda (ne pitajte zašto)
naravno platio bih 100kn za kucni posljet u dogovoreno vrijeme kad mi žene ne bude kuci

sve na PM ,Pozz
14 godina
odjavljen

jel cisti anshika kompove ? ako da onda i meni treba hitno ciscenje :)

15 godina
bik kaže...
Trebalo bi i moju "konfu" očitstit,
iz osobnih razloga osoba mora biti žensko i dobrog izgleda (ne pitajte zašto)
naravno platio bih 100kn za kucni posljet u dogovoreno vrijeme kad mi žene ne bude kuci

sve na PM ,Pozz

Hhahah sve mi je jasno osim ovoga da imas zenu.Kolega bez uvrede mislio sam da ste moje godiste s obzirom na neke postove.{#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
Pa kakav bio to čovjek bio kad ne bi znao sa svim generacijama "komunicirat"
15 godina

Nekad se ne valja spustati na razinu primitivaca,bez uvrede.Ali sto ces,iako nisam premlad i meni se dogodi.{#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
neaktivan

I da sam u mogučnosti mislim da nebi to odradio za 100 Kn.

Zamisli scenarij da dotičnom nešto ne radi na kompjuteru ali se to "sazna" tek nakon čišćenja i onda je naravno serviser kriv.

Bez uvrede članu koji je otvorio temu, ne mislim da je čovjek takav.

16 godina
neaktivan

ponudi 200 kn {#}

odi u iglu sport ili negdje gdje prodaju ovakve pumpe, cijena je oko 100kn a adlicno odradi posao.

iskopcaj sve kablovinje, skini stranicu, odnesi pc na balkon i dobro ga ispusi od prasine i problem rijesen.

a za zamjenu termalne paste ne vidim razlog, osim ako je stvarno stara ili ne mijenjas hladnjak.

14 godina
neaktivan

Čovječe, čovjek vam nudi 100 kn da mu očistite komp, šta je takva banalna stvar, odpriliko ko i oprat ćunu, a vama je problem. Da sam iz zagreba rado bih ti došao to napravit, al si mi malo predaleko:)

18 godina

Šta tema još nije zatvorena....... {#}

A stvarno bi mogao Mato to riješit, kažu da je dobar u čiščenju i slično {#}{#}

ššššš - možda su u šumi
14 godina
odjavljen

Ovo trola ista ona osoba koja za 100 kn i nudi uslugu čišćenja.

SK crew
18 godina

Ma najgore je šta novopridošli, (original, novopridošli članovi ne duplikati) nepozanaju Matu..... Već bi ga svi preporučili bez razmišljanja..... {#}

ššššš - možda su u šumi
14 godina
odjavljen
doktor1 kaže...

Ma najgore je šta novopridošli, (original, novopridošli članovi ne duplikati) nepozanaju Matu..... Već bi ga svi preporučili bez razmišljanja..... {#}

Pa to i jest Mato.

SK crew
18 godina
Pranja kaže...
doktor1 kaže...

Pa to i jest Mato.

A i ja lud {#}

ššššš - možda su u šumi
16 godina
neaktivan

1 dan na forumu, i ovakva tema... mato prijatelju smrdiš na daljinu...

14 godina
protjeran

ok onda imate koji servis za preporucit kad niko nece od vas {#}(po mogucnosti da izlaze na teren)

18 godina
Jarun_FTW kaže...

ok onda imate koji servis za preporucit kad niko nece od vas {#}(po mogucnosti da izlaze na teren)

Radno vrijeme od 00:00-23:59....

ššššš - možda su u šumi
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice