SE P1 vs iPhone

poruka: 5
|
čitano: 1.431
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
SE P1 vs iPhone

Sve si mislim nabaviti iPhone 3g u susjednoj italiji od Vodafone italija ali gledam i Sony Ericsson P1. Eh sada mogu napraviti jailbreak na iPhone-u ali sve se razmišljam dali je pametno dati 3900Kn za nešto što je poluzaključani poluproizvod sa dobrim dizajnom i skoro odličnim browserom. P1 je u trgovini cca 2500 sa GPS dongleom. Prvenstveno mi treba smartphone za nadgledanje servera i intervenciju preko SSH terminala ako nešto ode u k. a ostalo nije toliko važno. Hmmm.... koja vaša mišljenja? (znam da će biti rantanja ali.. :)

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_p1-review-143.php

0 0 hvala 0
17 godina
SE P1 vs iPhone

Da budem iskren nemam iskustva s korištenjem uređaja u svrhe nadgledanje servera i intervenciju preko SSH terminala... Tako da ti tu ne mogu pomoći koji je uređaj prikladniji i dali i koji to može uraditi. Ali što se tiče samih OS-a u tom pogledu mislim da je ipak SE P1i i njegov UIQ puno jači i bolji izbor. Tako da ti moja preporuka ide na P1.

A sad neznam, jesi li malo bacio pogled na kakav WM uređaj, mislim da bi još bolje zadovoljio tvoje profesionalne potrebe.

hcsc

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SE P1 vs iPhone

E sto se tice toga iphone ti je super,imao sam 1-G iphone i preko install-er sam instaliro Terminal super radio...nikakvi problema,internet je dobar,vrlo brz ako ti sta znaci i safari je predobar

E sad sto se tice cjene ti je stvarno u minusu iphone ali budimo posteni sta ste ocekivali to je ipak apple

Ako ne zelis iphone ja ti takođes mogu preoprucit ipod touch moze sve isto kao iphone samo-telefon i kamera (ima cak i isti OS)

P.S SSH koriste oni developeri kad prave jailbrake-ove i develope za iphone...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: SE P1 vs iPhone
xxtoni kaže...

E sto se tice toga iphone ti je super,imao sam 1-G iphone ...

...mali ispravak nisi mogao imati nikako 1G iPhone to ne postoji. Imao si iPhone prve generacije, što si mogao staviti kao 1st, a ne 1G što je oznaka sa savim nešto drugo.
hcsc
17 godina
neaktivan
SE P1 vs iPhone

sa 1G mislio sam First Generation...

Ali upravu si,moja greska.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice