Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.594.650
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
sammsung kaže...
sammsung kaže...

Zamolio bih za odgovor znalaca vlasnika ovog super mobitela!

Prilikom snimanja kamerom u HD rezoluciji prilikom pomicanja mobitela ustranu primijetim da mobitel radi fokusiranje i na moment slika ne bude izoštrena.

Izgleda nesto kao ovo sa videa:

Kako se može isključiti to fokusiranje?

prvo saznaj šta je autofokus pa onda nećeš pitati gluposti, pa nije to profy kamera pa da ima manualni fokus

ako već želiš snimiti bez toga kada ti fokusira nemoj se mrdati i micati mobitel

18 godina
neaktivan
tommek10 kaže...

može mi netko reci neki program s marketa za praćenje potrošnje podatkovnog prometa. Imam 3g Watchdog i net counter ali oba su netočna.

https://market.android.com/details?id=com.onavo.android.onavoid&feature=featured-apps#?t=W251bGwsMSwyLDIwMywiY29tLm9uYXZvLmFuZHJvaWQub25hdm9pZCJd

Meni dosta dobar app, upozorava ako koja aplikacija "srče" promet.

15 godina
neaktivan
Nono kaže...
tommek10 kaže...

može mi netko reci neki program s marketa za praćenje potrošnje podatkovnog prometa. Imam 3g Watchdog i net counter ali oba su netočna.

https://market.android.com/details?id=com.onavo.android.onavoid&feature=featured-apps#?t=W251bGwsMSwyLDIwMywiY29tLm9uYXZvLmFuZHJvaWQub25hdm9pZCJd

Meni dosta dobar app, upozorava ako koja aplikacija "srče" promet.

hvala ti puno izgleda jako dobra aplikacija, i koliko sam uspio vidit za sad sto se točnosti tiče ok je.

17 godina
neaktivan
Meni definitivno najiritantnija stvar na telefonu je povremeno iskakanje prozora glasovne naredbe
Vidio sam da se jos netko zalio na to smece od aplikacije koje mi dize tlak i skracuje zivot..kako to iskljuciti da se ne dize nikad?
Kod dizanja sistema je nema..
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

jel mi itko moze pomoc,imam problem koji je jako iritantan! svakih 2-3 minute mi se u donjem dijelu ekrana tocno na sredini pojavi "slanje..." a ja nemam pojma kaj mobitel salje ili pokusava poslati! uglavnom,mobitel je bio lockan na vip,dao sam ga unlockat,mozda to ima neke veze s tim... al poruka se pocinje pojavljivati samo kad unutra stavim svoju tele2 karticu,kad nije umetnuta kartica,radi ko beba! molim vas pomozite,ne znam kaj da radim vise!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
seneka kaže...
Meni definitivno najiritantnija stvar na telefonu je povremeno iskakanje prozora glasovne naredbe
Vidio sam da se jos netko zalio na to smece od aplikacije koje mi dize tlak i skracuje zivot..kako to iskljuciti da se ne dize nikad?
Kod dizanja sistema je nema..

Misliš na Vlingo,koji ti se pojavi kada 2x stisneš home tipku? Ako ti je mobitel rootan možeš je zamrznuti ili deinstalirati Titanium Backupom.

lukas909 kaže...

jel mi itko moze pomoc,imam problem koji je jako iritantan! svakih 2-3 minute mi se u donjem dijelu ekrana tocno na sredini pojavi "slanje..." a ja nemam pojma kaj mobitel salje ili pokusava poslati! uglavnom,mobitel je bio lockan na vip,dao sam ga unlockat,mozda to ima neke veze s tim... al poruka se pocinje pojavljivati samo kad unutra stavim svoju tele2 karticu,kad nije umetnuta kartica,radi ko beba! molim vas pomozite,ne znam kaj da radim vise!

Nikad nisam čuo za ništa slično,al jesi li pokušao factory reset uređaja možda?

Ako sam ti imalo pomogao stisni HVALA. :)
17 godina
neaktivan
..da,malo sam surfao u meduvremenu, nista bez rootanja..tnx
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DwightSchrute kaže...

a jel ga smijem factory resetirat dok je rootan ili moram prvo unrootat pa onda tek hard reset?

16 godina
neaktivan
lukas909 kaže...
DwightSchrute kaže...

a jel ga smijem factory resetirat dok je rootan ili moram prvo unrootat pa onda tek hard reset?

Nećeš izgubit root sa factory resetom,al ak ti je rootan onda iskoristi mogućnost da sa titanium napraviš backup svojih aplikacija. Ali nemoj ih odmah vraćat nakon reseta,sačekaj malo da vidiš dali će ti se to pojavljivat bez aplikacija.

Ako sam ti imalo pomogao stisni HVALA. :)
14 godina
neaktivan
DwightSchrute kaže...
lukas909 kaže...
DwightSchrute kaže...

Nećeš izgubit root sa factory resetom,al ak ti je rootan onda iskoristi mogućnost da sa titanium napraviš backup svojih aplikacija. Ali nemoj ih odmah vraćat nakon reseta,sačekaj malo da vidiš dali će ti se to pojavljivat bez aplikacija.

ok,puno hvala! =)

18 godina

6 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Pozdrav svima, od jučer sam i ja ponosni vlasnik ovog mobitela.
Zanima me da li itko koristi Polaris Office a da mu rade naša slova kako treba. meni ne pokazuje "č" već umjesto slova imam prazno mjesto. Ako ima bolja i besplatna, a provjereno dobra alternativa za rad s dokumentima, molim preporuke.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
odjavljen
shrikehyp kaže...
Pozdrav svima, od jučer sam i ja ponosni vlasnik ovog mobitela.
Zanima me da li itko koristi Polaris Office a da mu rade naša slova kako treba. meni ne pokazuje "č" već umjesto slova imam prazno mjesto. Ako ima bolja i besplatna, a provjereno dobra alternativa za rad s dokumentima, molim preporuke.

Meni je predobar Kingston office (također besplatan), brži je i pregledniji, u excelu imaju naša slova, za druge format ne znam ali vjerojatno podržava

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.3.2012 17:37 (Kordy).
18 godina
neaktivan

Evo vijest koju smo i znali da ICS nam dolazi ovaj mj. sluzbeno iz samsunga

http://www.sammobile.com/2012/03/01/official-ice-cream-sandwich-updates-by-samsung/

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
Moj PC  
4 0 hvala 4
14 godina
protjeran

bok .molim nekog pomoc u vezi samsung galaxy s 2 . tko mi  pomogne uplatim mu 50 il 100 kn na racun.  zelim maknit screen pocetnu sliku i napravit da se otkljucava povlacenjem prsta il tak nest. jadno mi je ovako sliku moram stalno vuci nastranu. molim nekog pomoc{#}

17 godina
neaktivan
morraa8 kaže...

bok .molim nekog pomoc u vezi samsung galaxy s 2 . tko mi  pomogne uplatim mu 50 il 100 kn na racun.  zelim maknit screen pocetnu sliku i napravit da se otkljucava povlacenjem prsta il tak nest. jadno mi je ovako sliku moram stalno vuci nastranu. molim nekog pomoc{#}

Skini recimo MiLocker i odaberi među mali milijun načina. 

Imaš i GoLocker i hrpu drugih, ali ova 2 su mi najbolja.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
protjeran

hvala ti puno {#}

16 godina

Imamo HW na AOSP.. Skinite experimentalnu CM9 verziju od Codeworkxa na rom manageru..ja ne mogu jos flashati i probati, pa molim vas da netko proba i opise :D

jeremija
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.3.2012 9:30 (merio).

1 0 hvala 1
15 godina

Dečko koji se bavio MIUI ICS v4.0 potvrđuje ove riječi.

Dakle, ovo je prvi put da su ovako stavili samo stabilnu verziju.

Ovo je izgleda dobro.
Skida se!

"- LP6 Kernel (With init.d and touch CWM support) (Thanks to the CM9 discussion forums)

- Latest CM9 libs and base (Yes, HW Codecs work and so do Youtube and other Video players)
(Thanks alot to Codeworkx and the CM9 for SGS2 team)"

EDIT: skidajte i ne pitajte!
CWM v5.8.1.5 je touchabilan {#} awwwww yeahhhh 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.3.2012 1:30 (sudy_freak).
Moj PC  
1 0 hvala 1
18 godina
odjavljen

Neki strani operateri su službeno potvrdili da puštaju ICS 15.3.  (za 10-ak dana)

Za nas rootane korisnike je to dobra vijest {#} Tko zna kada će naši operateri pustiti iCS -.-'

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find

4 0 hvala 3
17 godina
neaktivan
Kordy, puno hvala za savjet, Kingsoft office je odličan. Zanima me još jedna stvar:
Prije ovog mobitela imao sam Nokiu 5800XM, koja je imala odličan sustav zaključavanja - ako bi se ekran ugasio bilo je dovoljno samo dirnuti ekran i ponovno bi se upalio prethodno korišten zaslon, a potpuno ključanje ekrana vršilo se klizačem sa strane mobitela. E sad, na Galaxyu kad god se ekran ugasi moram stisnuti Home tipku i swipe onaj zaslon u stranu, što je loše ako koristim mobitel cijeli dan povremeno, svaki put moram tako otključavati zaslon. Koliko vidim trenutno nema aplikacije koja omogućava buđenje ekrana samo dodirom na ekran, kao što bih ja htio. Da li ima neki način da to tako radi? Da se ekran pali samo dodirom na ekran? No lock, go locker, mi locker - čini se da svi zahtjevaju pritiskanje Home tipke.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Imam I9100 oko mjesec dana. Testirao sam dosta ROM-ova, kernela, modema, svega i svačega. Pa evo samo da podijelim iskustvo.

Kao najstabilniji build mi se pokazao XILA2 u kombinaciji sa speedmod-s2 kernelom (ver. k2-20), a modem (ako ste blizu Požege) XWKI1, šum je ~-75dBm.

Sve od toga imate na xda-developers forumu. 

Pozdrav.

If you can't explain it simply, you don't understand it well enough.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koji rom koristis? Ja trenutno koristim check rom v6 ali mi je spajanje preko wifi pocelo blokavat. Nekad nece da se spoji, nego moram restartat mobitel ili upalit airplane mod
14 godina
protjeran
DrFriks kaže...
Koji rom koristis? Ja trenutno koristim check rom v6 ali mi je spajanje preko wifi pocelo blokavat. Nekad nece da se spoji, nego moram restartat mobitel ili upalit airplane mod

Stock XILA2, najviše mi odgovara, sa svim ostalim imam nekakvih problema.

If you can't explain it simply, you don't understand it well enough.
18 godina
neaktivan

Dali još kome checkrom v6 cucla bateriju.?

verzija 4 mi je bila puno bolja po tom pitanju.

Diritor je lipo reka pali smo na dno homo si skupa na BIRO.

0 0 hvala 0
18 godina
odjavljen
Pačo kaže...

Mogu potvrditi da previše cucla... zato sam i otišao s njega...

15 godina
neaktivan

Ja koristim Batista70 FOXHOUND EDITION nekih 7 dana, zadovoljan sam.

0 0 hvala 0
18 godina
odjavljen

Moj favorit je GingerMOD 0.8 + KL1 modem + Phenomenal 4.0 Medium kernel

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Pačo kaže...

Meni se poboljsala baterija u odnosu na v4, ne nesto puno, ali svaka minuta znaci {#}

16 godina
neaktivan

ljudi da li netko zna da li mhl hdmi adapter radi na ics-u?

imam custom rom 4.0.3 i uzeo bih si taj adapter ali nzm pouzdano da li će raditi.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice