prvo saznaj šta je autofokus pa onda nećeš pitati gluposti, pa nije to profy kamera pa da ima manualni fokus
ako već želiš snimiti bez toga kada ti fokusira nemoj se mrdati i micati mobitel
prvo saznaj šta je autofokus pa onda nećeš pitati gluposti, pa nije to profy kamera pa da ima manualni fokus
ako već želiš snimiti bez toga kada ti fokusira nemoj se mrdati i micati mobitel
može mi netko reci neki program s marketa za praćenje potrošnje podatkovnog prometa. Imam 3g Watchdog i net counter ali oba su netočna.
https://market.android.com/details?id=com.onavo.android.onavoid&feature=featured-apps#?t=W251bGwsMSwyLDIwMywiY29tLm9uYXZvLmFuZHJvaWQub25hdm9pZCJd
Meni dosta dobar app, upozorava ako koja aplikacija "srče" promet.
može mi netko reci neki program s marketa za praćenje potrošnje podatkovnog prometa. Imam 3g Watchdog i net counter ali oba su netočna.
https://market.android.com/details?id=com.onavo.android.onavoid&feature=featured-apps#?t=W251bGwsMSwyLDIwMywiY29tLm9uYXZvLmFuZHJvaWQub25hdm9pZCJd
Meni dosta dobar app, upozorava ako koja aplikacija "srče" promet.
hvala ti puno izgleda jako dobra aplikacija, i koliko sam uspio vidit za sad sto se točnosti tiče ok je.
jel mi itko moze pomoc,imam problem koji je jako iritantan! svakih 2-3 minute mi se u donjem dijelu ekrana tocno na sredini pojavi "slanje..." a ja nemam pojma kaj mobitel salje ili pokusava poslati! uglavnom,mobitel je bio lockan na vip,dao sam ga unlockat,mozda to ima neke veze s tim... al poruka se pocinje pojavljivati samo kad unutra stavim svoju tele2 karticu,kad nije umetnuta kartica,radi ko beba! molim vas pomozite,ne znam kaj da radim vise!
Misliš na Vlingo,koji ti se pojavi kada 2x stisneš home tipku? Ako ti je mobitel rootan možeš je zamrznuti ili deinstalirati Titanium Backupom.
jel mi itko moze pomoc,imam problem koji je jako iritantan! svakih 2-3 minute mi se u donjem dijelu ekrana tocno na sredini pojavi "slanje..." a ja nemam pojma kaj mobitel salje ili pokusava poslati! uglavnom,mobitel je bio lockan na vip,dao sam ga unlockat,mozda to ima neke veze s tim... al poruka se pocinje pojavljivati samo kad unutra stavim svoju tele2 karticu,kad nije umetnuta kartica,radi ko beba! molim vas pomozite,ne znam kaj da radim vise!
Nikad nisam čuo za ništa slično,al jesi li pokušao factory reset uređaja možda?
a jel ga smijem factory resetirat dok je rootan ili moram prvo unrootat pa onda tek hard reset?
a jel ga smijem factory resetirat dok je rootan ili moram prvo unrootat pa onda tek hard reset?
Nećeš izgubit root sa factory resetom,al ak ti je rootan onda iskoristi mogućnost da sa titanium napraviš backup svojih aplikacija. Ali nemoj ih odmah vraćat nakon reseta,sačekaj malo da vidiš dali će ti se to pojavljivat bez aplikacija.
Nećeš izgubit root sa factory resetom,al ak ti je rootan onda iskoristi mogućnost da sa titanium napraviš backup svojih aplikacija. Ali nemoj ih odmah vraćat nakon reseta,sačekaj malo da vidiš dali će ti se to pojavljivat bez aplikacija.
ok,puno hvala! =)
Znali smo to i dosad, a sad je i službeno: S2 najbolji smartphone 2011!
Meni je predobar Kingston office (također besplatan), brži je i pregledniji, u excelu imaju naša slova, za druge format ne znam ali vjerojatno podržava
Evo vijest koju smo i znali da ICS nam dolazi ovaj mj. sluzbeno iz samsunga
http://www.sammobile.com/2012/03/01/official-ice-cream-sandwich-updates-by-samsung/
bok .molim nekog pomoc u vezi samsung galaxy s 2 . tko mi pomogne uplatim mu 50 il 100 kn na racun. zelim maknit screen pocetnu sliku i napravit da se otkljucava povlacenjem prsta il tak nest. jadno mi je ovako sliku moram stalno vuci nastranu. molim nekog pomoc
bok .molim nekog pomoc u vezi samsung galaxy s 2 . tko mi pomogne uplatim mu 50 il 100 kn na racun. zelim maknit screen pocetnu sliku i napravit da se otkljucava povlacenjem prsta il tak nest. jadno mi je ovako sliku moram stalno vuci nastranu. molim nekog pomoc
Skini recimo MiLocker i odaberi među mali milijun načina.
Imaš i GoLocker i hrpu drugih, ali ova 2 su mi najbolja.
hvala ti puno 
Imamo HW na AOSP.. Skinite experimentalnu CM9 verziju od Codeworkxa na rom manageru..ja ne mogu jos flashati i probati, pa molim vas da netko proba i opise :D
Dečko koji se bavio MIUI ICS v4.0 potvrđuje ove riječi.
Dakle, ovo je prvi put da su ovako stavili samo stabilnu verziju.
Ovo je izgleda dobro.
Skida se!
"- LP6 Kernel (With init.d and touch CWM support) (Thanks to the CM9 discussion forums)
- Latest CM9 libs and base (Yes, HW Codecs work and so do Youtube and other Video players)
(Thanks alot to Codeworkx and the CM9 for SGS2 team)"
EDIT: skidajte i ne pitajte!
CWM v5.8.1.5 je touchabilan
awwwww yeahhhh
Neki strani operateri su službeno potvrdili da puštaju ICS 15.3. (za 10-ak dana)
Za nas rootane korisnike je to dobra vijest
Tko zna kada će naši operateri pustiti iCS -.-'
Imam I9100 oko mjesec dana. Testirao sam dosta ROM-ova, kernela, modema, svega i svačega. Pa evo samo da podijelim iskustvo.
Kao najstabilniji build mi se pokazao XILA2 u kombinaciji sa speedmod-s2 kernelom (ver. k2-20), a modem (ako ste blizu Požege) XWKI1, šum je ~-75dBm.
Sve od toga imate na xda-developers forumu.
Pozdrav.
Stock XILA2, najviše mi odgovara, sa svim ostalim imam nekakvih problema.
Dali još kome checkrom v6 cucla bateriju.?
verzija 4 mi je bila puno bolja po tom pitanju.
Mogu potvrditi da previše cucla... zato sam i otišao s njega...
Ja koristim Batista70 FOXHOUND EDITION nekih 7 dana, zadovoljan sam.
Moj favorit je GingerMOD 0.8 + KL1 modem + Phenomenal 4.0 Medium kernel
Meni se poboljsala baterija u odnosu na v4, ne nesto puno, ali svaka minuta znaci 
ljudi da li netko zna da li mhl hdmi adapter radi na ics-u?
imam custom rom 4.0.3 i uzeo bih si taj adapter ali nzm pouzdano da li će raditi.