Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

poruka: 5.989
|
čitano: 2.602.786
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Onecosmic's ICS Port 4.0.3 RC2.11 za galaxy
Tinča14 kaže...
iceman89iceman kaže...
Tinča14 kaže...
PavoM kaže...

Evo nekoliko slikica od ovog roma.

Rom nije loš, ali je pomalo spor i ima laga.

Uskoro slikice od teamhacksungs ICS porta build 12

I ja sam instalirao taj ROM. ROM je odličan ali ima par zamjerki. Nekad zna laggati(skoro nikad). Kamera snima u HD rezoluciji ali ne u 30 FPS-a.

Instaliraj testni kernel. Meni je pomoglo.

Instalirao sam fugumod kernel, ali kad sam ušao u CWM zaboravio sam napraviti wipe data/factory reset i wipe cache partition. Samo sam instalirao kernel i rebootao mob. Mob se odlično bootao na fugumod kernelu.  Lagg se smanjio ali kamera i dalje ne radi normalno.

PavoM kaže...

To se da popraviti tako da USB radi.

Evo uputa na engleskom jeziku:

1) Download/install

Android Terminal Emulator from Market, open it, and type: su (to grant superuser permission) then setprop persist.sys.usb.config mass_storage,adb or setprop persist.sys.usb.config mtp,adb

2) Reboot phone

3) If it is not working for the first time try again or reboot again

Ovo radi i sad se mogu bez problema spojiti na komp preko usb-a. Samo mi daj reci jel na teamhacksung-ovom ICS portu normalno radi kamera i dali je stvarno rom brži ?

Kamera mi radi normalno, ali danas je izdan build 13 teamhacksungs roma koji ima neki update za zoom kamere http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1363593 . Što se tiče brzine rom mi je brži nego ICS port...

15 godina
neaktivan

I ja sam sad instalirao teamhacksung ISC port. Prčkam po njemu 20 min i još nije zalaggao. Kamera i dalje ne snima u 30 FPS-a i skužio sam da nema Marketa gore. Kak ču sad skidat aplikacije ?

Peace.......Ja sam muško, zakaj svi mislite da sam žensko ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava
Tinča14 kaže...

I ja sam sad instalirao teamhacksung ISC port. Prčkam po njemu 20 min i još nije zalaggao. Kamera i dalje ne snima u 30 FPS-a i skužio sam da nema Marketa gore. Kak ču sad skidat aplikacije ?

Instaliraj google apps. 7.1 i google apps. fixer...  preko recovery-a...

15 godina
neaktivan
amater_2 kaže...
Tinča14 kaže...

Instaliraj google apps. 7.1 i google apps. fixer...  preko recovery-a...

Hvala. Sad sve imam. Samo što mi sad svako malo izbacuje ovo com.google.process.gapps

16 godina

Jesi instalitra i google apps. fixer?

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Jesam, i dalje zeza.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.1.2012 16:06 (Tinča14).
16 godina
Tinča14 kaže...

Jesam, i dalje zeza.

Neznam, probaj napraviti wipe data i wipe cache...

Prolistaj malo na XDA i vidi dali je ntko ima isti problem.

Meni radi sve tako da ne znam što te zeza.

A da probaš nanovo flashati ROM i odmah bez reboota staviti google apps i fixer?

Backup prije toga...

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.1.2012 16:13 (amater_2).
15 godina
neaktivan

Wipeao sam ono sve i za sad se još nije pojavilo.

14 godina
neaktivan
Tinča14 kaže...

Wipeao sam ono sve i za sad se još nije pojavilo.

Meni isto google aplikacije rade bez problema.

17 godina
neaktivan

Društvo može jedno pitanje. Inače imam 2.3.6 xwjvz (open Europe)već cca mjesec dana i sve radi za pet  ali sam danas primjetio na  battery use da mi nekih 25% vuče neki Voice call, U Calling postavkama je sve što se tiče toga isključeno. Android OS mi je na 3% a Android system na 20%

Moram priznati da nisam do sada išao za tim pa ne znam da li je to normalno ili....

Unaprijed zahvaljujem !

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
goranbm kaže...
mirza64 kaže...

Dal netko zna mozda zasto se u cm 7 stalno pali i gasi ekran sam od sebe kad mob miruje?to mi se tek danas pocelo dogadjat ,sad neznam jel i prije al tek sad sam skuzil..

Probaj u CWM napravit fix premission ....

jesam no nije pomoglo:S

AMD-ATI
14 godina
protjeran

moze li se ova glupa zastitna folija za ekran staviti da nema mjehurica zraka ?

skinuo sam to sranje jer mobitel s tom folijom izgleda nakaradno.

je li uopce potrebna ta glupa folija ?

oprostite sto upadam u temu na kojoj je vec vjerojatno pisano o ovom "problemu".

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Budokai kaže...

moze li se ova glupa zastitna folija za ekran staviti da nema mjehurica zraka ?

skinuo sam to sranje jer mobitel s tom folijom izgleda nakaradno.

je li uopce potrebna ta glupa folija ?

oprostite sto upadam u temu na kojoj je vec vjerojatno pisano o ovom "problemu".

Sgs ima gorilla glass koji je poprilično izdržljiv. Ako te zanima točno koliko je izdržljiv malo proguglaj, a ima i dosta primjera po youtubeu.

Za ogrebotine na ekranu bi se trebao najmanje brinuti, ova maska odtraga kupi ogrebotine i ostalo pa ako želiš da ti telefon izgleda kao nov neka futrola ili nešto ne bi bila loša.

14 godina
protjeran
Dkc kaže...

Sgs ima gorilla glass koji je poprilično izdržljiv. Ako te zanima točno koliko je izdržljiv malo proguglaj, a ima i dosta primjera po youtubeu.

Za ogrebotine na ekranu bi se trebao najmanje brinuti, ova maska odtraga kupi ogrebotine i ostalo pa ako želiš da ti telefon izgleda kao nov neka futrola ili nešto ne bi bila loša.

kao prvo hvala !

gledao sam na jubitou neke stvari i ne mogu vjerovati sto ljudi rade tom telefonu, nozem, srafcigerom, pa mu nije nista !?

ne mogu vjerovati da te snimke nisu fake, vrag ce ga znat.

ok, no znas li bilo koga tko je stavio tu foliju bez mjehurica ispod !?

mislim da je to nemoguce {#}

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
17 godina
neaktivan
Budokai kaže...
Dkc kaže...

kao prvo hvala !

gledao sam na jubitou neke stvari i ne mogu vjerovati sto ljudi rade tom telefonu, nozem, srafcigerom, pa mu nije nista !?

Ah nisam ja to nikad radio, ali evo znam za video pa pokušaj:

15 godina
neaktivan
Može, može bez mjehurića.... Evo imam ja na sgs, sestra na sgs 2 i Galaxy tabu... Tata na iphoneu...

Jednom kad se uvježbaš onda su ti šanse 40 % da ćeš ju dobro staviti... Ali zato se uvijek kupuje minimalno 3 komada.. hehehe... Hvala bogu da su 6 komada 10 kn...
16 godina

Kupis sa ebaya cijelo cudo folija i vjezbas meni skoro svaka 8/10 ide odlicno na mob(znaci sve ravno kako treba ici) a 10/10 su bez mjehurica samo treba znati ekran nesmije biti niti malo prasnjav i najmanje zrno prasine napravit ce mjehuric koji se nemoze razbit :-)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan

Ajmo vi malo iskusniji android flešeri, jedno pitanjce.. 

Na semaphore kernelu, kada se uđe u scrpit manager, ima tamo opcija governors, i u nju kad se uđe odabrana je opcija ondemand.. Ali među opcijama ima i Save Battery, pa dal netko zna sami bit te opcije da pojasni kako funkcionira, i sto znaci?

15 godina
Budokai kaže...
Dkc kaže...

kao prvo hvala !

To na Youtubu su *****....

Daklem mob u djepu s upaljacem obicnim...imam 2 crte na ekranu :-D..

I to podosta duboke :-D nokat kvalitetno zapinje :-D

Staklo je izuzetno izdrzljivo.. ali lol serafciger hhahhahahhaha

Znaci naljepnica/screen protector s e-abya za 4 kn nema mjehura i ne sakrije ogrebotine...brzo se vidi istrosenost folije

Naljepnica s e-baya za 20kn.. nema mjehura.. ne vide se ogrebotine na ostecenom staklu :-D i jos se ne vidi izlizanost.. :-DDDDDDD

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2012 14:24 (Zver).
15 godina
neaktivan
Nije naljepnici cilj da sakrije ogrebotine po ekranu... Naljepnici je cilj zaštiti ekran od ogrebotina..... I vjeruj, deblje naljepnice baš i nisu bolje što se tiče funkcionalnosti...
14 godina
protjeran
Zver kaže...
To na Youtubu su *****....

Daklem mob u djepu s upaljacem obicnim...imam 2 crte na ekranu :-D..

I to podosta duboke :-D nokat kvalitetno zapinje :-D

Staklo je izuzetno izdrzljivo.. ali lol serafciger hhahhahahhaha

Znaci naljepnica/screen protector s e-abya za 4 kn nema mjehura i ne sakrije ogrebotine...brzo se vidi istrosenost folije

Naljepnica s e-baya za 20kn.. nema mjehura.. ne vide se ogrebotine na ostecenom staklu :-D i jos se ne vidi izlizanost.. :-DDDDDDD

...bas tako !

piz****je moje tetke Marije.

odlucio sam se da se ne sekiram za mobitel jer nisam ga skupo platio da ja sluzim njemu, nego on meni, y*ebo folije ;)

15 godina
8rda3+ kaže...
Nije naljepnici cilj da sakrije ogrebotine po ekranu... Naljepnici je cilj zaštiti ekran od ogrebotina..... I vjeruj, deblje naljepnice baš i nisu bolje što se tiče funkcionalnosti...

Neznam bas kak ko tebe... ali rekoh naljepnica za 20kn.. kao da je nema na displayu..

Premda ju sad nemam..

Budokai kaže...

...bas tako !

piz****je moje tetke Marije.

odlucio sam se da se ne sekiram za mobitel jer nisam ga skupo platio da ja sluzim njemu, nego on meni, y*ebo folije ;)

upravo to.... ja imam mobitel a ne on mene...

trosenje stakla se ne vidi nego samo ''jake'' ogrebotine...

Stvar koja me smeta je Bazel (obrub oko ekrana) s brzo izguli.... novi kosta sicu.. ali kome bi se dalo mijenjat..

15 godina
neaktivan

0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan

Može li neko ko ima Galaxy S na VIP-u pogledat koji je originalni baseband na 2.3.5 ili 2.3.4?

Mobitel mi se ruši u pozivima bez obzira koji firmware snimim... {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pozdrav svima

ja sam novi član i nov u rootanju te stavljanju novoga roma.

volio bi rootati mob i staviti novi room, ICS probati :))

jel bi mi mogao tko pomoci kako da to napravim?

postupak...sto trebam skinuti...itd :))

inace imam samsung galaxy s i9000 kupljen u T-mobilu, 

tako da je zaključan na T-mobile mrežu; napominjem to jer

sam cuo da bi mogao imati problema s rootanjem zbog toga

sto je zakljucan na T-mobile mrezu, a neznam dal je to istina.

trenutno imam instaliranu gingerbread 2.3.3

molio bi da mi pomognete ako vam nije tesko

hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ovdje imaš sve. Ja sam po ovome radio i na kraju sam dobro flashao svoj mob na ICS 4.0.3

14 godina
neaktivan

prije stavljanaj ICS-a nisi imo rootan mob?

14 godina
neaktivan
Tinča14 kaže...

Ovdje imaš sve. Ja sam po ovome radio i na kraju sam dobro flashao svoj mob na ICS 4.0.3

thanks Tinča

budem proucil pa ak budem imal koje pitanjce budem pital još :))

14 godina
neaktivan
gjutrisa kaže...
Tinča14 kaže...

thanks Tinča

budem proucil pa ak budem imal koje pitanjce budem pital još :))

a jel se može natrag vratiti na 2.3.3, unrootati radi garancije?

16 godina
neaktivan

Naravno da može, samo odinom moraš flašhati orginal ROM .... i to je to.

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice