Stvar ti je u mail serverima. POP3 server ti ostaje isti bez obzira da li primaš preko 3G ili preko rutera (WiFi). No nije ti SMPT server isti kad šalješ preko 3G ili preko WiFi. Naime kad šalješ preko 3G SMPT server ti je od VIP-a, a kad šalješ preko rutera SMTP server je od Optime. To moraš poštimati. No kad si već doma nije li ugdnije e-mail slati sa kompa?
Vidiš, zanimljivo, meni isto nije htijelo preko wifi nego samo 3g no uvijek sam to prihvačao kao a vljda tak mora bit. To bi mi dobro došlo jer na poslu imam wifi ali nemam komp pa da ne trošim promet. Doma mi je wifi od bneta, to njih nazvem za info ili kak?
Je trebaš zvat providera. Oni ti moraju reć koji im je SMPT server. Premda bi i na njihovim strnicama to trebalo pisat.
Svaki provider dozvoljava slanje maila samo preko njihovih smtp servera. Ako stavis smtp server od google-a onda ce ti ici mail sa bilo kog providera.

Svaki put kad resetirate mob samo otiđite u market enabler prije nego otvorite market, na us tmobile i fake this provider i to je to. Možete i kupit punu verziju Market Enabler i uključit opciju da se on automatski pokrene kad se mob upali.
ukoliko sam ti pomogao...pritisni hvala...Zahvaljujem