Preporuka x8 ili htc wildfire

poruka: 44
|
čitano: 6.053
|
moderatori: XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Preporuka x8 ili htc wildfire
Wildfire je u svemu losiji od X8 sem RAMa.
2.854 Posts! And counting...
15 godina

Ja ko sto sam reko sam prezadovoljan, a ubiti moji novci moja odluka, a za rezoluciju ovo kaj vi govorite ja uopce ne primjetim, a sto se tice x8 meni je barem dvaput losiji mob od wildfire-a

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
protjeran
reebeech kaže...
zbuzz kaže...

recimo u usporedbi s ovim iz naslova teme.

oke...ima vecu rezoluciju....koji su ostali argumenti? jer ako za nesto kazem da je govno onda bome imam hrpu razloga zasto cu to rec...

krivome se obracas. ja nisam rekao da je govno. za mene su to sve samo mobiteli i ne radim veliku famu oko toga. meni je najbitnije da je jeftin tj. da ga dobijem besplatno. posto imam puno troskova, bodova, obiteljsku i poslovnu te maxtv, adsl i fiksni telefon na sebi uvijek mogu birati koji cu mob. da nije tako nosio bi neku nokiu od 100kn i svakoga ko ce dati preko 500kn za mobitel smatram.... malo priglupim.

15 godina
protjeran

Lošiji?? hahaha prvo si pokazao da nemaš pojma o mobitelima i da tražiš pomoć koji uzet, a sad kad si uzeo wildfire (makar ti je večina rekla x8) si pobrao pamet cijelog svijeta i ne primjetiš lošu rezoluciju mobitela.

Po čemu je to x8 lošiji?? Po kameri?? Ili po manje rama? Jel zbog toga spor odnosno sporiji??? 

A neeeeeeeee, sad sam se sjetio, touch je bio loš, a oba mobitela su kapacitivna. :D

15 godina
neaktivan
zbuzz kaže...

krivome se obracas. ja nisam rekao da je govno. za mene su to sve samo mobiteli i ne radim veliku famu oko toga. meni je najbitnije da je jeftin tj. da ga dobijem besplatno. posto imam puno troskova, bodova, obiteljsku i poslovnu te maxtv, adsl i fiksni telefon na sebi uvijek mogu birati koji cu mob. da nije tako nosio bi neku nokiu od 100kn i svakoga ko ce dati preko 500kn za mobitel smatram.... malo priglupim.

ma ne obracam se tebi, mozda je tako ispalo...obracam se zapravo ovom 8axu...vidim da mu je glavni argument da mob ne valja, da je govno i da je losiji...htio bi da to potkrijepi nekim cinjenicama... ;)

jer inace rasprava nema smisla...

http://nagradna-igra.renault-sport.hr/igra/a6548385-cdcd-4590-a382-b19fe61fa913
15 godina
neaktivan
Doctor Freak kaže...

Lošiji?? hahaha prvo si pokazao da nemaš pojma o mobitelima i da tražiš pomoć koji uzet, a sad kad si uzeo wildfire (makar ti je večina rekla x8) si pobrao pamet cijelog svijeta i ne primjetiš lošu rezoluciju mobitela.

Po čemu je to x8 lošiji?? Po kameri?? Ili po manje rama? Jel zbog toga spor odnosno sporiji??? 

A neeeeeeeee, sad sam se sjetio, touch je bio loš, a oba mobitela su kapacitivna. :D

ja isto kazem da je X8 losiji mob....ali iz potpuno drugih razloga....ima manje rama, nesto brzi procesor, bolju rezoluciju...ali u ondnosu na wildfire, nije nista bolji ni losiji u  radu....ista klasa mobitela, slicne performanse....

ono zbog cega je meni X8 losiji je npr dizajn i kvaliteta kucista...izgleda mi (molim bez uvrede) pederski...a kad ga drzim imam osjecaj da je igracka za djecu...to je moje misljenje i moj ukus i oko toga mi nitko nemoze rec da nisam u pravu... ;)

15 godina
protjeran

X8 ima i crni model pa se nebi osječao pederski. Pitam se dal bi ti i iphone 4 bio pederski da ti ga netko pokloni :D

I pls nemoj govoriti da su isti cjenovni rang. Ja praktički nisam mogao naći wildfire ispod 1100-1200kn a da ide na simpu/bonbon. Praktički nemoguće.

A x8 ti se prodaje po 700-800kn stare doslovno par tjedana bez ijedne ogrebotine. Čak je i kao novi mobitel dosta jeftiniji od htc-a.

Upravo zbog toga ne kužim hvalospjeve na račun wildfire-a. OK imate taj mobitel ali nemorate biti tolko sirovi da pljujete ostale i govorite kako sve ostalo ne valja, a ja i dalje imam bolju sliku u DOS-u :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jedina prednost WildFire-a je bila napominjem bila podrška,Sense UI te Multitouch.

Xperia X8 ima potpuno funckionalne 2.2.1 i 2.3.4 Romove, portan Sense UI te gle dobre stvari obična x8 podržava dualtocuh dok

ona s Cypress-om podržava Multitouch.

Zasad jedino kamer prevladava u WildFire-a zar ne?

I have not failed.I've just found 10,00 ways to do it wrong.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

bijeli crni, potpuno svejedno...govorim o dizajnu, ne o boji..

a poklonjenom konju se ne gleda u zube ;)

al da bi ga kupio, ne bi...nikad...no iphone nije tema...

gle, ja sam wildfire kupio za 1200 kn u desetom mjesecu prosle godine...star mjesec dana...nekodiran...tako da danas bi trebao ici i jeftinije.... ;)

gdje si procitao da ja pljujem i kazem da nesto drugo ne valja....ja samo govorim da meni wildfire vise odgovara, moj osobni ukus...smeta mi sto drugi pljuju po njemu i govore da je smece bez da gledaju cijelu sliku o proizvodu...

15 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

Jedina prednost WildFire-a je bila napominjem bila podrška,Sense UI te Multitouch.

Xperia X8 ima potpuno funckionalne 2.2.1 i 2.3.4 Romove, portan Sense UI te gle dobre stvari obična x8 podržava dualtocuh dok

a zar ja moram rootat mob, gubit garanciju, gubit vrijeme na proucavanje kako to napravit, riskirat da napravim ciglu od moba da bi dobio te funkcije? hvala lijepo

15 godina
protjeran
reebeech kaže...
pandza94 kaže...

a zar ja moram rootat mob, gubit garanciju, gubit vrijeme na proucavanje kako to napravit, riskirat da napravim ciglu od moba da bi dobio te funkcije? hvala lijepo

Pa da si dovoljno informiran (a očito nisi) mob rootaš točno za 1 sekundu i možeš ga unrootat također za jednu sekundu.

Kad ga rootaš instaliraš xrecovery, s njime backupuš trenutni rom. Staviš ga nekamo na svoj komp. I jednog lijepog dana kada mob treba na garanciju staviš originalni rom i unrootaš mob samo tako.

Ni 5 min posla.

Cigla od moba?? Dečko jedan custom FLOYO 0.20 rom teži 150mb, dok originalni se rom teži 350mb. Skuži kolko smeća je izbačeno. Što ne radi sa tim FLOYO romom?? Apsolutno sve radi. Sve radi i ROM nemože bit stabilniji.

Tako da ta svoja trakeljanja o romovima zadrži za sebe i ne izvaljuj gluposti ako nisi informiran.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.5.2011 11:25 (Doctor Freak).
15 godina
protjeran
Tema moze lock jer je poketac teme donio odluku. Trenutni tijek rasprave je u najmanju ruku nekulturan.

Dosadilo mi čitati forum 3 godine onako na OFF,pa sam se pridružio. :)
15 godina
neaktivan

ocito se mi ne razumijemo sta ja hocu reci....

da mene zanima rootanje i sta ti ja znam kakve sve kerefeke, ja bi to napravio...uz gugl nema problema...i znam prednosti rootanja...ali zasto bi ja dosao iz ducana i iso se zajebavat s tim? govorim u ime normalnih korisnika, ne power usera....(jednog dana i ja mozda rootam, wildfire, cisto iz znatizelje)

ali da zavrsim svoju raspravu...nije mi bila namjera govoriti koji je mob bolji i zasto, samo ne mogu presutiti kad neko kaze da je nesto smece jer njemu ne odgovara...

X8 je super mob....meni ne odgovara dizajnom i kvalitetom izrade, ali to opravdava cijenom....wildfire mi je bio bolji u tom pogledu, ne trebam ga rootat da bi imo neke funkcije koje dobro dodu i smatrao sam da mi se isplati dat nesto vise love...

sve se svodi na potrebe, zahtjeve i novcane mogucnosti...meni je osobno manja rezolucija bila manje bitna od dizajna, kvalitete izrade i podrske...

lijepi pozdrav

15 godina

Ovako molim neke sudionike da se spuste na zemlju sa svojim neumjesnim komentarima, ja sam samo pitao za savjet a ne da mi udjelite tu svoju pamet koje ocito imate previse. Uglavnom ja sam reko da su moji novic i moja odluka i da po meni i mojem subjektivnom misljenju x8 mi se uopce ne svida i po TOME mi je bolji htc. Molio bi admine ako moze lock, jel ovo je preslo u vrijedanje. Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice