Ne pratim baš tržište mobitela tako da nisam upućen u trenutnu ponudu, ali sam u zadnje vrijeme primjetio da mi QWERTY odgovara puno više od touchscreena pa razmatram kupovinu QWERTY mobitela.
Trenutno imam Samsung GT-I5800 Galaxy 3. Od QWERTY mobitela znam samo za Nokijinu Asha seriju, je li ta serija dobra? Koje biste mobitele vi preporučili?
Gornju granicu cijene nisam odredio, ali sam prilično siguran da ne bih išao preko 1000 kn, niti želim uzimati ugovornu obavezu kod nekog operatera. Polovni dolaze u obzir.
Po kojoj cijeni se može Galaxy 3 prodati? Vidim na Njuškalu raspon od 500 do 1000+ kn? Koja je realna cijena da ne moram čekati kupca mjesec-dva?
Inače, mobitel mi služi za standardne stvari, dakle pozivi, poruke, kalendar, alarm, štoperica i slično. Fluidan internet preglednik je poželjan, kao i Wi-Fi.
Što se tiče opeativnog sustava, preferiram Android, ali sam otvoren i za druge prijedloge.
Malo sam tražio po GSMArena preko phone findera i jednostavno ima previše rezultata da se samo tako odlučim.
Hvala na pomoći.