Lg kp502 Cookie

poruka: 295
|
čitano: 190.254
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG COOKIE KP502-Aplikacije
17 godina
RE: Lg kp502 Cookie
gamer 16 kaže...

Evo i ja mislim kupiti cokiea i zanima me kakav je zvucnik ?dali jaci od sony ericsonnovoga ili ne? a ovo ostalo kolko sam videl po tutorialima i sve je ok..tnx

pa, dobar je, ali kojeg SE, ima različitih zvučnika
-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
16 godina
neaktivan

pa recimo ja imam SE v 640 i    ima jako dobar zvucnik ..recimo dali bi imali tu negde zvucnike?

amd athlon x2 6000+3.5 mhz ati radeon x1950 pro taktovi 650 mhz memorija 1600 mhz
17 godina

pa, ima otprilike kao tvoj, ali ako ćeš samo puštat muziku preko zvučnika, batreija će crkunti za 4 sata

16 godina
neaktivan
Lg kp502 Cookie
autorov komentar

Ne mogu reći da je zvučnik loš, ali bi svakako mogao biti bolji. Moja ocjena 6/10. Nije dovoljno čist zvuk, no opet pristojno se čuje. Ako ne tražiš nešto perfektno bit će ti dobar

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lg kp502 Cookie

a onda oke..tnx na odgovorima ..kupujem ga sutra ..

amd athlon x2 6000+3.5 mhz ati radeon x1950 pro taktovi 650 mhz memorija 1600 mhz
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ako ga nađeš, svugdje je većinom prodan

16 godina
neaktivan

pa ima ga jos tu u nas u ck-u ..dns sam zvao..tak da..

16 godina
neaktivan
Lg kp502 Cookie
autorov komentar

Da li netko zna da li postoji uopće jača batarija za Cookie?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ne, makar kod nas

16 godina
neaktivan
autorov komentar
Ag008 kaže...

ne, makar kod nas

Šteta, a baš bi trebalo nešto jače za njeg, za bateriju duplo većeg kapaciteta bio bih spreman izdvojiti i nešto više para. No izgleda ništ od toga...
17 godina
neaktivan
Lg kp502 Cookie

...........ja bi si ga htio kupiti pa me zanima ima li kao i kp 500 onaj stylus(olovcicu za tipkati po ekranu)hitnooo!!!!............

Prije sam bio umišljen sad sam savršen
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

pa naravno da ima

17 godina
neaktivan
Lg kp502 Cookie

...hvala.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lg kp502 Cookie

evo zanima me jedna stvar ..dal cokie ima zvucnik z prve strane ili na drugoj strani di je kamera?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lg kp502 Cookie

....na prednjoj stran ti je zvucnik..........

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lg kp502 Cookie

Dobio sam mobitel i zadovoljan sam njimeOsmijeh. TS je jako dobar. Imam samo jedno pitanje. Kako da ugasin zvuk fotoaparata, kada slikam i u profilu TIHO zvuk se cuje?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Matatata krele od zanata kaže...
asusdvd kaže...

Jedno pitanje Smijeh Kupio sam Cookiea u Vipu, i odličan je Smijeh Samo me zanima jedna sitnica. Pošto je zaključan na Vip, oće li radit sa Tomato karticom? Thx

asusdvd kaže...

Radi, probao Namigiva

da je zaključan ne bi radio. zaključani su samo mobiteli koje si kupio na pretplatu.

zaključan je mobitel, ali tomato radi na njemu jer je vip vlasnik tomata.

16 godina
neaktivan
Lg kp502 Cookie

Šta nitko nema odgovor na moje pitanje?

0 0 hvala 0
17 godina
john blackson kaže...
(...)

zaključan je mobitel, ali tomato radi na njemu jer je vip vlasnik tomata.

Tako sam i mislio Smijeh
Down goes the window, out goes the heat!
16 godina
neaktivan
Lg kp502 Cookie

evo ljudi za kraj skolske godine neznam da uzmem cookie za 995 kn u tele 2 ili mozda u vipu za 750 i nes kuna ako se nevaram ili da uzmem u tele 2 Sony Ericsson C702 sada imam F305

Program vlade stane na stranicu formata A4 :P
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

uzmi cookie, samo što u vipovom (502) imaš drukčiju tipku nema razlike, osim u cijeni, u tele2 995kn sa 30kn na računa, a vip http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=14065517&idnews=644210 za 891 sa 190kn na računu, pa ti se isplati kupiti u vipu

16 godina
neaktivan
Lg kp502 Cookie

A zna li netko slučajno kakav je Viewty u odnosu na Cookie. Mislim ako je netko probao Viewty.

Ovdje bih nešto kao trebao napisati, jel?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

uzmi cookie, samo što u vipovom (502) imaš drukčiju tipku nema razlike, osim u cijeni, u tele2 995kn sa 30kn na računa, a vip http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=14065517&idnews=644210 za 891 sa 190kn na računu, pa ti se isplati kupiti u vipu

ok to stoji da je u vipu 891 kn ok
mogu li ga oni meni u t mobilu dekodirati na simpu jer svi koje znam su na simpi pa da mi ne trosi tolko?
znaci lg kp502 i kp500 je samo razlika u tipkama i naravno cijeni?a i cookie ima puno tipaka cak 3!

16 godina
neaktivan
Lg kp502 Cookie
autorov komentar

Mene je također mučilo dekodiranje vip-ovog KP502 ali sam to riješio kupnjom univerzalne SIM kartice (130 kn) i sve radi za 5. T-mobile ne znam da li otključava uređaje a vip otključava samo ti mazne 488 kn (ako sam dobro upamtio). To se nikako ne isplati. Ako uzmeš u obzir da otključavanjem gubiš garanciju uređaja, onda si malo razmisli o alternativi sa univerzalnom SIM-icom

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stimulans kaže...

Mene je također mučilo dekodiranje vip-ovog KP502 ali sam to riješio kupnjom univerzalne SIM kartice (130 kn) i sve radi za 5. T-mobile ne znam da li otključava uređaje a vip otključava samo ti mazne 488 kn (ako sam dobro upamtio). To se nikako ne isplati. Ako uzmeš u obzir da otključavanjem gubiš garanciju uređaja, onda si malo razmisli o alternativi sa univerzalnom SIM-icom

kaki je taj univerzalni sim? to je novi broj i bude otkljucan na t mobile? i ne gubis garanciju
16 godina
neaktivan
autorov komentar
Jebasu123 kaže...
Stimulans kaže...

kaki je taj univerzalni sim? to je novi broj i bude otkljucan na t mobile? i ne gubis garanciju
 http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/univerzalna-sim-kartica/22856.aspx?page=0&jumpto=332989&sort=asc&view=flat
17 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...

evo ljudi za kraj skolske godine neznam da uzmem cookie za 995 kn u tele 2 ili mozda u vipu za 750 i nes kuna ako se nevaram ili da uzmem u tele 2 Sony Ericsson C702 sada imam F305

Ja sam se raspitivao i gledao neke testove i mogu ti reći da sam se odlučio za Sony Ericsson C-702. Iako mi je Cookie malo ljepši, Sonika je puno funkcionalniji, tako da je mojoj potragi kraj, još samo da bude povrat poreza i C-702 je moj.
16 godina
neaktivan
kaiserus kaže...

Dobio sam mobitel i zadovoljan sam njimeOsmijeh. TS je jako dobar. Imam samo jedno pitanje. Kako da ugasin zvuk fotoaparata, kada slikam i u profilu TIHO zvuk se cuje?

zamisli lika kako sjedi na plaži i kao piše sms, a u biti ti fotografira ženu ili golo dijete. eto zbog toga ne možeš ugasiti zvuk, a vjerovatno će svi proizvođači to morati uvesti. ali da nisi ti taj lik koji slika po plažama? Belji se
17 godina
neaktivan

Stigo povrat poreza, ja u Osijek po C702 (crni) kad ono imaju samo plavi. Hebi ga rekoh šta je tu je, al kaže lik u Županijskoj u Tele2 da će možda sutra stići crni modeli. Ajd sad kad sam čekao toliko, mogu još jedan dugačak dan, samo da ne bude zaheb.

16 godina
neaktivan
autorov komentar
CUNO kaže...

Stigo povrat poreza, ja u Osijek po C702 (crni) kad ono imaju samo plavi. Hebi ga rekoh šta je tu je, al kaže lik u Županijskoj u Tele2 da će možda sutra stići crni modeli. Ajd sad kad sam čekao toliko, mogu još jedan dugačak dan, samo da ne bude zaheb.

Sve je to lijepo sto si ti dibio pare i sto ćeš pazariti C702 ali ovdje se pričalo o Cookie-ju koliko se meni čini Namigiva
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG COOKIE KP502-Aplikacije
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice