Evo i ja mislim kupiti cokiea i zanima me kakav je zvucnik ?dali jaci od sony ericsonnovoga ili ne? a ovo ostalo kolko sam videl po tutorialima i sve je ok..tnx
pa recimo ja imam SE v 640 i ima jako dobar zvucnik ..recimo dali bi imali tu negde zvucnike?
pa, ima otprilike kao tvoj, ali ako ćeš samo puštat muziku preko zvučnika, batreija će crkunti za 4 sata
Ne mogu reći da je zvučnik loš, ali bi svakako mogao biti bolji. Moja ocjena 6/10. Nije dovoljno čist zvuk, no opet pristojno se čuje. Ako ne tražiš nešto perfektno bit će ti dobar
a onda oke..tnx na odgovorima ..kupujem ga sutra ..
ako ga nađeš, svugdje je većinom prodan
pa ima ga jos tu u nas u ck-u ..dns sam zvao..tak da..
Da li netko zna da li postoji uopće jača batarija za Cookie?
ne, makar kod nas
ne, makar kod nas
...........ja bi si ga htio kupiti pa me zanima ima li kao i kp 500 onaj stylus(olovcicu za tipkati po ekranu)hitnooo!!!!............
pa naravno da ima
...hvala.....
evo zanima me jedna stvar ..dal cokie ima zvucnik z prve strane ili na drugoj strani di je kamera?
....na prednjoj stran ti je zvucnik..........
Dobio sam mobitel i zadovoljan sam njime
. TS je jako dobar. Imam samo jedno pitanje. Kako da ugasin zvuk fotoaparata, kada slikam i u profilu TIHO zvuk se cuje?
Jedno pitanje
Kupio sam Cookiea u Vipu, i odličan je
Samo me zanima jedna sitnica. Pošto je zaključan na Vip, oće li radit sa Tomato karticom? Thx
Radi, probao 
zaključan je mobitel, ali tomato radi na njemu jer je vip vlasnik tomata.
Šta nitko nema odgovor na moje pitanje?
zaključan je mobitel, ali tomato radi na njemu jer je vip vlasnik tomata.

evo ljudi za kraj skolske godine neznam da uzmem cookie za 995 kn u tele 2 ili mozda u vipu za 750 i nes kuna ako se nevaram ili da uzmem u tele 2 Sony Ericsson C702 sada imam F305
uzmi cookie, samo što u vipovom (502) imaš drukčiju tipku nema razlike, osim u cijeni, u tele2 995kn sa 30kn na računa, a vip http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=14065517&idnews=644210 za 891 sa 190kn na računu, pa ti se isplati kupiti u vipu
A zna li netko slučajno kakav je Viewty u odnosu na Cookie. Mislim ako je netko probao Viewty.
uzmi cookie, samo što u vipovom (502) imaš drukčiju tipku nema razlike, osim u cijeni, u tele2 995kn sa 30kn na računa, a vip http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=14065517&idnews=644210 za 891 sa 190kn na računu, pa ti se isplati kupiti u vipu
Mene je također mučilo dekodiranje vip-ovog KP502 ali sam to riješio kupnjom univerzalne SIM kartice (130 kn) i sve radi za 5. T-mobile ne znam da li otključava uređaje a vip otključava samo ti mazne 488 kn (ako sam dobro upamtio). To se nikako ne isplati. Ako uzmeš u obzir da otključavanjem gubiš garanciju uređaja, onda si malo razmisli o alternativi sa univerzalnom SIM-icom
Mene je također mučilo dekodiranje vip-ovog KP502 ali sam to riješio kupnjom univerzalne SIM kartice (130 kn) i sve radi za 5. T-mobile ne znam da li otključava uređaje a vip otključava samo ti mazne 488 kn (ako sam dobro upamtio). To se nikako ne isplati. Ako uzmeš u obzir da otključavanjem gubiš garanciju uređaja, onda si malo razmisli o alternativi sa univerzalnom SIM-icom
evo ljudi za kraj skolske godine neznam da uzmem cookie za 995 kn u tele 2 ili mozda u vipu za 750 i nes kuna ako se nevaram ili da uzmem u tele 2 Sony Ericsson C702 sada imam F305
Dobio sam mobitel i zadovoljan sam njime
. TS je jako dobar. Imam samo jedno pitanje. Kako da ugasin zvuk fotoaparata, kada slikam i u profilu TIHO zvuk se cuje?

Stigo povrat poreza, ja u Osijek po C702 (crni) kad ono imaju samo plavi. Hebi ga rekoh šta je tu je, al kaže lik u Županijskoj u Tele2 da će možda sutra stići crni modeli. Ajd sad kad sam čekao toliko, mogu još jedan dugačak dan, samo da ne bude zaheb.
Stigo povrat poreza, ja u Osijek po C702 (crni) kad ono imaju samo plavi. Hebi ga rekoh šta je tu je, al kaže lik u Županijskoj u Tele2 da će možda sutra stići crni modeli. Ajd sad kad sam čekao toliko, mogu još jedan dugačak dan, samo da ne bude zaheb.