LG Arena

poruka: 45
|
čitano: 17.950
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
LG Arena

Namjeravam uzeti ovaj mobitel u vipu uz produljenje ugovora, pa me zanimaju dojmovi vlasnika tog mobitela ili nekog ko je upoznat s njim. Imao sam ga vec u ruci i mislim da je stvarno super, touch je izvanredan, brz, po meni kao kod iPhonea, hrpa aplikacija mi nije toliko bitna, vec ce doci s vremenom.

amd athlon64 x2 5400+ @ 2,8 Ghz ASRock ALiveN570SLI-eSATA2 2x2gb Kingmax 800 Mhz XFX 9600 GT 512 MB GDDR3 xxx-edition

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: LG Arena

Zaboravi na slikanje u zatvorenom prostoru na losem osvetlenju. Pun osvrt sa vrlinama i manama ovde

http://www.gsmarena.com/lg_km900_arena-review-345.php

All your carefully picked arguments can easiliy be ignored! There are no real rules about posting. There are no real rules about moderating either - enjoy your ban
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.5.2009 16:56 (Lazarus Long).
17 godina
neaktivan

citao ja sve to gdje god hoces i neces

amd athlon64 x2 5400+ @ 2,8 Ghz ASRock ALiveN570SLI-eSATA2 2x2gb Kingmax 800 Mhz XFX 9600 GT 512 MB GDDR3 xxx-edition
17 godina
neaktivan

Onda iz iskustva i iz prve ruke mogu samo da ti preporucim  LG KC910 Renoir.  Nikakvih zamerki

All your carefully picked arguments can easiliy be ignored! There are no real rules about posting. There are no real rules about moderating either - enjoy your ban
17 godina
neaktivan

nema ga u ponudi uz produljenje ugovora

17 godina
LG Arena

a nokia xpress music 5800?

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

tu je i kod mene bila dvojba ali citam svugdje da prakticki svaki mora ici na servis zbog onog lufta koji jos uvijek kod nas dolazi i ne svida mi se njegov ts...a i od 1.6. dolazi skoro bez ikakve opreme za razliku od sada

17 godina
pavac kaže...

tu je i kod mene bila dvojba ali citam svugdje da prakticki svaki mora ici na servis zbog onog lufta koji jos uvijek kod nas dolazi i ne svida mi se njegov ts...a i od 1.6. dolazi skoro bez ikakve opreme za razliku od sada

Odmah kada ga kupiš reci da ti to srede, i update-aju software na onu 21xxxxx verziju i vozi

17 godina
neaktivan
LG Arena

Nokia Xpress Music 5800 je katastrofalno los telefon. Ako si mazohista samo napred

Izbegavati u sirokom luku

0 0 hvala 0
17 godina
Lazarus Long kaže...

Nokia Xpress Music 5800 je katastrofalno los telefon. Ako si mazohista samo napred

OK, nemam tu Nokiu i ne namjeravam ju branit, ali daj reci zašto je tolika katastrofa!
Down goes the window, out goes the heat!
17 godina
Lazarus Long kaže...

apsolutno ne, ako vec odvalis takvu glupost barem je potkrijepi.

s ovom novom 21.xxx verzijom radi kao urica TS vidno poboljšan, kamera isto tako, brzina rada je isto tako vidno poboljšala, jest da je S60v5 jos u razvoju i tek krajem ove godine ce se potpuno dokazati ali mobitel je solidan a ne košta puno, mislim da za te pare ne postoji bolji uređaj.
C'est la vie
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.5.2009 18:13 (leo_819).
17 godina
Lazarus Long kaže...

LOL

Znam da je imala puno bugova, loša kamera, taj luft, touchscreen je nekima loš, nekima dobar...

Većinu stvari su popravili firmwareom v21xxxxx, jedan lik veli i da su kameru poboljšali softwareski i da je sada puno bolja. Samo ostaje onaj luft koje ga ti zamjene u servisu. Nevidim šta bi ostalo bilo loše? Ta nokia ima sve živo wifi,gps,dobru bateriju,memorijska kartica od 8Gb dolazi s njom, ima vele odličan zvuk(za to je i prvenstveno namijenjena)...

BTW: ja ju namjeravam kupit, i dali ima išta bolje od tog za do 1300kn (uzimam na pretplatu)
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.5.2009 18:13 (Hyperion).
16 godina
neaktivan
LG Arena

Koristi li tko GPS na LG Areni da prenese iskustva (koji programi, HR karte itd.)?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

znam da se na 5800 vrlo lako moze dici garmin, a na ts od 5800 imam osjecaj kao da cu strgati ekran pri dodiru osjetis da se on ulegne , a na areni sve klizi naprosto. gps i te stvari ne namjeravam koristiti, odmah ga punim s tomato karticom, a za net imam wifi ako zatreba. Zapravo mislim da je to super mobitel za moje zahtjeve za sljedecih 2 godine, divx, solidna kamera, s vremenom ce doci i aplikacije i igre za nju i sto je dosta vazno, vrlo brzo sucelje

17 godina
pavac kaže...

znam da se na 5800 vrlo lako moze dici garmin, a na ts od 5800 imam osjecaj kao da cu strgati ekran pri dodiru osjetis da se on ulegne , a na areni sve klizi naprosto. gps i te stvari ne namjeravam koristiti, odmah ga punim s tomato karticom, a za net imam wifi ako zatreba. Zapravo mislim da je to super mobitel za moje zahtjeve za sljedecih 2 godine, divx, solidna kamera, s vremenom ce doci i aplikacije i igre za nju i sto je dosta vazno, vrlo brzo sucelje

ja mislim mob koristit prvenstveno zbog glazbe,filmova pa onda ostalo telefoniranje,slikanje,snimanje videa, gps. Ostalo mi ni netreba skoro, a i mslim da je po tom pitanju bolji od lg-a i zbog bolje baterije, pa ću uzet xm5800.

Pokrenem ja film(24fps-a) 176x144 na k750 i on šteka i nema zvuka, tek kada film convertam u 12fps-a onda zna samo ponekad zaštekat, i zguljen je da boli glava i ona tipka za snimanje neradi skoro, gotov je on!
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.5.2009 18:38 (Hyperion).
17 godina
neaktivan
leo_819 kaže...
Lazarus Long kaže...

s ovom novom 21.xxx verzijom radi kao urica TS vidno poboljšan, kamera isto tako, brzina rada je isto tako vidno poboljšala, jest da je S60v5 jos u razvoju i tek krajem ove godine ce se potpuno dokazati ali mobitel je solidan a ne košta puno, mislim da za te pare ne postoji bolji uređaj.
  1. Moj drug ima "mobilaru" prodajo je hrpu od ovih. 
  2. Od 60 telefona njih 50 se vratilo na servis,ostali 10 su pozvani putem svacega da donesu na flashanje i cega sve ne
  3. Neki su bili kvarni jos od prvog paljenja 
  4. Ovoliko skup telefon ni u kom slucaju ne sme imati ovoliko bugova kada se pusti u promet,pa ako hoces..niti jeftini telefoni ne bi trebalo biti ovoliko bugoviti. Sagem je leptir naspram ovog modela
  5. Touch je K.A.T.A.S.R.O.F.A! Nijedan firmware nece ga popraviti
  6. Kamera,jel se oni sale?
  7. Na "wi-fi" cesto smrzava
  8. Uz najvecu volju ovaj telefon nisam mogao sluziti duze od 3 dana (uzeo ga na test)
  9. Jeste da ima kartice,pa slusalice pa podrzava tagove...,lep je...ali samo da si video kolike su frustracije obe strane kada se mobic mora   nositi na servis nakon 1 dana. Takva su pravila na zalost . Greske su ispravljene sa firmwareom,ostao je gorak ukus u ustima
  10. Ja i moj drug smo pametno zakljucili da ovde nesto smrdi kada je ovaj model za kratko vrijeme izgubio na ceni oko 40-50% ...nabavnoj.

I SE je musicav ponekad. Razumijem ja Nokiu da mora zbog mass produkcije stancati modele ali da pusti bez testiranja ovakvo cudo je neoprostivo. Na zalost zivimo u krajevima gde je svaka para dragocena pa ovakve situacije uzimamo na srce. Vani neki skolarac je dovoljno da ne izade za vikend pa da skupi novce za mobic 
17 godina
neaktivan

onda ni ne cudi sto se ubrzo ocekuje nasljednik...a i kamera ima lecu od 1.3 mpx sve ostalo je softwersko poboljsanje...

17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
  ja mislim mob koristit prvenstveno zbog glazbe,filmova pa onda ostalo telefoniranje,slikanje,snimanje videa, gps. Ostalo mi ni netreba skoro, a i mslim da je po tom pitanju bolji od lg-a i zbog bolje baterije, pa ću uzet xm5800.

Pokrenem ja film(24fps-a) 176x144 na k750 i on šteka i nema zvuka, tek kada film convertam u 12fps-a onda zna samo ponekad zaštekat, i zguljen je da boli glava i ona tipka za snimanje neradi skoro, gotov je on!
  Upravo si odvalio neku vrstu Oxymorona :))) Zar nije prvenstveno telefonirati pa onda ostalo? Za "ostalo" imas iPod

Oxymoron 
http://en.wikipedia.org/wiki/Oxymoron 
17 godina
Lazarus Long kaže...
Hyperion kaže...

Upravo si odvalio neku vrstu Oxymorona :))) Zar nije prvenstveno telefonirati pa onda ostalo? Za "ostalo" imas iPod

Oxymoron 
http://en.wikipedia.org/wiki/Oxymoron 
 preskupo.
16 godina
neaktivan
LG Arena

Ne mogu shvatit te negativne komentare o Nokiji 5800 XM, nikako. Nekoliko ljudi s kojima radim i s kojima se družim je također kupilo taj telefon i apsolutno nitko nema nikakvih problema s njom. Apsolutno svatko si može samostalno flashat taj telefon na najnoviji firmware bez potrebe za servisom, pod uvjetom da mobitel nije brandiran.

Ali ako i jest, pa je li tolki problem provest pol sata u Mobisu da stave službeni Nokijin software? I je li baš problem dati mobitel na zamjenu kućišta.

LG Arena je solidan mobitel, ali za te pare nemat Symbian, nego neki tamo LG software? Hvala lijepo.

A da wifi smrzava na 5800 nije točno. Ne smrzava i radi besprijekorno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

iPhone 4ever!

ajd da se vratim na temu, mislim da oko arene i 5800 ne bi trebalo bit dvojbe... arena je po meni bolji mob u cjelini, ispoliran i napravljen da ga izvadis iz kutije i gas! ovo s nokiom mi je skroz bezveze ak ga nakon kupnje trebas dat na servis, a i kak velis da dolazi bez pol opreme uskoro, to je onda pljacka...

17 godina
LG Arena

Ček malo!

Jedan lik na pcekspertu je načuo u vipu da uskoro dolaze te nokia-e xm5800 bez stilusa i pretpostavili smo da će ta nokia imat kapacitivni ekran jer za njega netreba stilus.

Da nije taj 01.06.2009 dolazak xm5800 sa kapacitivnim ekranom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Da nije taj 01.06.2009 dolazak xm5800 sa kapacitivnim ekranom?

Ne,tad počinju isporučivati 5800 bez dodatne opreme-bez rezervnog stylusa,bez trzalice i bez futrole.

Pa i n97 dolazi bez kapacitivnog ekrana,tako da on na Nokie neće tako skoro.
17 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...

Potpisujem!!!

Nemam ga ja, al kolega ga ima pa se imao prilike igrat s mobitelom.... nista ne cujem kolegu kada pricam s njim preko tog moba... katastrofa, mobitel je spor, iritantan interface prema korisniku, ja poludim nakon pola minute, kamera losa i tako, nekako sam razocaran :( Jedino sto valja su dimenzije i izgled... al to je moj sud...
16 godina
neaktivan
LG Arena

Meni osobno se jako sviđa Arena i da nisam već kupio Cookia, pričekao bih malo, skupio neku paru i pazario Arenu. A što se tiče softvera na mobu čini mi se da je sličan onom sa Cookia samo malo dotjeran. Ja osobno nemam zamjerke na softver i nakon klasičnog (uvijek isti) sonyericssona ovo je pravo osvježenje. Neke sitne stvari su se mogle bolje riješiti a vjerujem da i jesu u novoj Areni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
marko009 kaže...

iPhone 4ever!

ajd da se vratim na temu, mislim da oko arene i 5800 ne bi trebalo bit dvojbe... arena je po meni bolji mob u cjelini, ispoliran i napravljen da ga izvadis iz kutije i gas! ovo s nokiom mi je skroz bezveze ak ga nakon kupnje trebas dat na servis, a i kak velis da dolazi bez pol opreme uskoro, to je onda pljacka...

tvoje misljenje ne trebam, :):), hehe
17 godina
neaktivan
shrikehyp kaže...

Ne mogu shvatit te negativne komentare o Nokiji 5800 XM, nikako. Nekoliko ljudi s kojima radim i s kojima se družim je također kupilo taj telefon i apsolutno nitko nema nikakvih problema s njom. Apsolutno svatko si može samostalno flashat taj telefon na najnoviji firmware bez potrebe za servisom, pod uvjetom da mobitel nije brandiran.

Ali ako i jest, pa je li tolki problem provest pol sata u Mobisu da stave službeni Nokijin software? I je li baš problem dati mobitel na zamjenu kućišta.

LG Arena je solidan mobitel, ali za te pare nemat Symbian, nego neki tamo LG software? Hvala lijepo.

A da wifi smrzava na 5800 nije točno. Ne smrzava i radi besprijekorno.

Potrudi se shvatiti ako ne mozes. Kad vec procitas na puno foruma da ne valja onda svakako i ne valja/ili nece valjati :)
Ja sam upravo pisao moja iskustva ovde sa Nok.XM i veruj mi da je tako.
Kad smo kod tvojih prijatelja,postoje dvije mogucnosti

a)kupili su noviju seriju u kojoj je skoro sve ispravljeno
b)ne masiraju telefon ili ga skoro i ne koriste

Sto se tice flashanja. Molim te malo detaljnije procitaj garancijske uvjete i njihove cake. Tekst,"sitan" prored,mala slova a u sebi kazes "ma ko ce ovo citati". Mogu te,a mozda i ne,odbiti da ti servisiraju telefon zbog:

a) Neispravnog rukovanja (WTF?)
b) "Nestrucnog popravka.." 

Pod ovo podrazumeva se i flashanje. Nokia dozvoljava nadogradnju ali onaj koji je uradio branding ne. Kada dodamo i rizik samog flashanja onda strah ljudi je potpuno razumljiv. I molim vas kako bi ste se vi osjecali nakon kupnje (skupog?) telefona da morate nositi po servise ma koliko oni bili "originalni"

Wi-Fi zna usporiti telefon i smrznuti na neko vrijeme ako je signal slab.  
16 godina
neaktivan
LG Arena

Kao prvo, ne patroniziraj, ne bih uopće diskutirao o svemu ovome da pripadam u skupinu korisnika koji mobitel koriste samo za telefoniranje. Ne bih kupio Symbian da mi ne treba, da ga ne koristim i da ga ne znam koristiti. Tako da ga "masiram" koliko god ide.

Kao drugo, ljudi po forumima vole prvo skupit saznanja o tome kako na mobitel nagurat piratiju - takvi mobiteli redovno imaju HelloX da se fino mogu hackirat, pa onda imaju i signing i certifikate pa sto aplikacija (od kojih se 90% ne koristi, al nema veze, nek se nađe). E onda je kao veliko čudo komentirat rad takvog mobitela sa:

"Smeće Nokijino, crko".

"Ne radi mi instalacija".

"Mobitel se smrzava".

bla bla

Na Nokia Discussions Europe je gomila tih koji se žale kako im malo malo nešto ne radi - ti isti na drugim forumima svesrdno mijenjaju product kodove i slično samo ne bi li mogli skinut novi firmware (doduše Pakistanski, ali nema veze, novi je novi) i hackiraju već hackirani mobitel samo da mogu gurnit u njega "100+ games for Symbian S60v5".

Kao treće, reci ti meni lijepo što ikog sprječava da u ovlaštenom servisu skine brandirani software i instalira službeni Nokijin, koji im omogućava unaprjeđivanje na novi firmware odmah po izlasku? I koliko puno vremena to oduzima? Pola sata je katastrofa, jel?

Ja sam svoj kupio sa brandiranom verzijom 11.xxxx i odmah ga odneo da mi skinu tu verziju i stave Nokijinu verziju 20. Pola sata je to trajalo. Propalo mi je šest dogovora, dva biznisa i dve kile živaca.

Što se tiče kućišta, Nokija priznala grešku, kućište se besplatno zamijeni, u čemu je problem. Jel Mercedesova A-klasa loš automobil zato što su prvotnih ko zna koliko tisuća povukli na doradu zbog lošeg ovjesa?

Kupio sam prije mjesec dana, a nakon mene i ti ljudi koji su probali mobitel od mene, tako da ajde, možda ni ja ni oni nismo doživjeli teškoće koje su prošli oni koji su ga kupili odmah nakon izdavanja.

To nikad ni ne radim.

Danas sve, ali apsolutno sve, mora doživit par zakrpa da bi radilo kako treba. Ja sam klavijaturist, pa vrhunski workstation kojeg sam platio vrhunske pare je morao doživit tri zakrpe da bi radio kako valja. Šta, zato što je to tako bilo taj workstation je smeće?

Wi-fi i smrzavanje nisam doživio. Neki koji imaju tu sreću pa hvataju otvorene spotove stalno jer žive blizu hotela surfaju i downloadaju do mile volje. Nikome ništa.

Usporedi samo GPS modul na toj Nokiji sa nekim drugim mobitelima pa ćeš vidjet kako je "smeće". Na 5800 radi ko sat, dok se drugi muče i stalno gube signal.

Proglašavat mobitel smećem jer je prebolio dječje bolesti nije opravdano. Čak dapače, ako je riješeno sve na što su se korisnici žalili, to samo pokazuje koliko Nokia drži do toga da ovaj mobitel uspije. A ja nisam nikakvi zadrti korisnik Nokije, ovo je prva, dosad imao samo Samsunge. E tom bi mogo pričat, ali ovo je ipak prvotno LG Arena tema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
shrikehyp kaže...

Kao prvo, ne patroniziraj, ne bih uopće diskutirao o svemu ovome da pripadam u skupinu korisnika koji mobitel koriste samo za telefoniranje. Ne bih kupio Symbian da mi ne treba, da ga ne koristim i da ga ne znam koristiti. Tako da ga "masiram" koliko god ide.

Masiraj ti i dalje,Symbian je sam po sebe spor. I dalje ostajem da je Nokia 5800 smece!

Kao drugo, ljudi po forumima vole prvo skupit saznanja o tome kako na mobitel nagurat piratiju - takvi mobiteli redovno imaju HelloX da se fino mogu hackirat, pa onda imaju i signing i certifikate pa sto aplikacija (od kojih se 90% ne koristi, al nema veze, nek se nađe). E onda je kao veliko čudo komentirat rad takvog mobitela sa:

"Smeće Nokijino, crko".

"Ne radi mi instalacija".

"Mobitel se smrzava".

bla bla

Celo vreme sam pisao o ne krekanom telefonu koji je ganz i na kojem je bilo sve legalno. Okay?

Na Nokia Discussions Europe je gomila tih koji se žale kako im malo malo nešto ne radi - ti isti na drugim forumima svesrdno mijenjaju product kodove i slično samo ne bi li mogli skinut novi firmware (doduše Pakistanski, ali nema veze, novi je novi) i hackiraju već hackirani mobitel samo da mogu gurnit u njega "100+ games for Symbian S60v5".

Kao treće, reci ti meni lijepo što ikog sprječava da u ovlaštenom servisu skine brandirani software i instalira službeni Nokijin, koji im omogućava unaprjeđivanje na novi firmware odmah po izlasku? I koliko puno vremena to oduzima? Pola sata je katastrofa, jel?

Pola sata nije katastrofa. Katastrofa je da flashas novi telefon pa zbog toga izgubis garanciju. Ne zive svi u velikim gradovima gde im je sve na dohvat ruke. Slanje postom,busom ili cega vec ne je rizicno.

Generalno ne mozes ama bas nikako slati telefon u ovlasteni da ti ga flashaju jer "tako sam citao na forumu".

Ja sam svoj kupio sa brandiranom verzijom 11.xxxx i odmah ga odneo da mi skinu tu verziju i stave Nokijinu verziju 20. Pola sata je to trajalo. Propalo mi je šest dogovora, dva biznisa i dve kile živaca.

Što se tiče kućišta, Nokija priznala grešku, kućište se besplatno zamijeni, u čemu je problem. Jel Mercedesova A-klasa loš automobil zato što su prvotnih ko zna koliko tisuća povukli na doradu zbog lošeg ovjesa?

Odgovorno tvrdim i da je ta tadasnja Mercedes A-Clasa smece od auta posto je kostala skoro duplo od konkurencije,manje je bila opremljena i nije mogla izbeci sobove,losove i jelene  pa je "skakala" na krov.

Sramota. Trabant je prosao taj test. Znaci Mercedes A..lep kao i ova Nokia 

Kupio sam prije mjesec dana, a nakon mene i ti ljudi koji su probali mobitel od mene, tako da ajde, možda ni ja ni oni  nismo  doživjeli teškoće koje su prošli oni koji su ga kupili odmah nakon izdavanja.

To nikad ni ne radim.

Danas sve, ali apsolutno sve, mora doživit par zakrpa da bi radilo kako treba. Ja sam klavijaturist, pa vrhunski workstation kojeg sam platio vrhunske pare je morao doživit tri zakrpe da bi radio kako valja. Šta, zato što je to tako bilo taj workstation je smeće?

Mesas babe i zabe. Reci ti meni kako bi se ti osjecao da bi tvoj Kurzweil ili Roland ne bi radio kako spada pa moras   ga dati u servis "na pola sata" jer malko odpadaju dirke,treba nabadati jace po njima i naravno trebas reprogramirati EPROM

Wi-fi i smrzavanje nisam doživio. Neki koji imaju tu sreću pa hvataju otvorene spotove stalno jer žive blizu hotela surfaju i downloadaju do mile volje. Nikome ništa.

Wi-fi smrzava ako je spor a nemora da bude jak signal

Usporedi samo GPS modul na toj Nokiji sa nekim drugim mobitelima pa ćeš vidjet kako je "smeće". Na 5800 radi ko sat, dok se drugi muče i stalno gube signal.

Kao SE X1?

Proglašavat mobitel smećem jer je prebolio dječje bolesti nije opravdano. Čak dapače, ako je riješeno sve na što su se korisnici žalili, to samo pokazuje koliko Nokia drži do toga da ovaj mobitel uspije. A ja nisam nikakvi zadrti korisnik Nokije, ovo je prva, dosad imao samo Samsunge. E tom bi mogo pričat, ali ovo je ipak prvotno LG Arena tema.

Proglasavam(o) jer je taj konkretni fancy mobitel imao i greske u izradi. Lepo sam spomenuo da prve serije (nije pravilo) su musicave u softwareu i to proizvodaci sami deklariraju. Slucaj SE C905..koji je isto tako (da ne kazem) skoro smece :) Zbog cijene

Greske u softvareu je imao i moj Sony Z1 iz 1997 i to opake. Smrzavao se i gasenje je bilo moguce samo vadenjem baterije a paljenje samo uz pomoc trikova i crne magije. Pritiskom na 4 i C + power u isto vreme :)

16 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...
leo_819 kaže...
Lazarus Long kaže...

1. Moj drug ima "mobilaru" prodajo je hrpu od ovih. 
  2. Od 60 telefona njih 50 se vratilo na servis,ostali 10 su pozvani putem svacega da donesu na flashanje i cega sve ne
  3. Neki su bili kvarni jos od prvog paljenja 
  4. Ovoliko skup telefon ni u kom slucaju ne sme imati ovoliko bugova kada se pusti u promet,pa ako hoces..niti jeftini telefoni ne bi trebalo biti ovoliko bugoviti. Sagem je leptir naspram ovog modela
  5. Touch je K.A.T.A.S.R.O.F.A! Nijedan firmware nece ga popraviti
  6. Kamera,jel se oni sale?
  7. Na "wi-fi" cesto smrzava
  8. Uz najvecu volju ovaj telefon nisam mogao sluziti duze od 3 dana (uzeo ga na test)
  9. Jeste da ima kartice,pa slusalice pa podrzava tagove...,lep je...ali samo da si video kolike su frustracije obe strane kada se mobic mora   nositi na servis nakon 1 dana. Takva su pravila na zalost . Greske su ispravljene sa firmwareom,ostao je gorak ukus u ustima
  10. Ja i moj drug smo pametno zakljucili da ovde nesto smrdi kada je ovaj model za kratko vrijeme izgubio na ceni oko 40-50% ...nabavnoj.

I SE je musicav ponekad. Razumijem ja Nokiu da mora zbog mass produkcije stancati modele ali da pusti bez testiranja ovakvo cudo je neoprostivo. Na zalost zivimo u krajevima gde je svaka para dragocena pa ovakve situacije uzimamo na srce. Vani neki skolarac je dovoljno da ne izade za vikend pa da skupi novce za mobic 
 to niš ne vrijedi za iphone
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice